buddha-kulhot

Sushi-buddha-kulhot

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
Siirry reseptiin

Kuinka tehdä kasvissushi-buddha-kulhoja. Nopea ja helppo resepti.

beat elokuva netflixissäKuulen, että Super Bowl on tulossa. Aiotko katsoa'>Aseta täyte ja anna jokaisen tehdä omat Super Bowlinsa. Tämän päivän superruoka Buddha kulho on sushista inspiroitunut. Rakastan Buddha-sateenkaarikulhojen tekemistä, koska ne ovat niin hauskoja ja värikkäitä ja täynnä ravitsevia ainesosia.

Kuinka tehdä sushikulhoja

Vaihe 1: Valitse tukikohta. Käytin omaani kukkakaaliriisiä (katso yksinkertainen resepti videolta!) ja sushi riisiä lapsille. Rehellisesti sanottuna käyttäisin jatkossa myös jasmiini- tai sushiriisiä – se on vain maukkaampaa ja tyydyttävämpää kuin kukkakaaliriisi. Quinoa on myös loistava tukikohta Buddha-kulhoille.Vaihe 2: Valitse suosikki sushi-täytteet. Laitoin esille joitain suosikkitäytteitäni/sushitäytteitäni ja joitain lasten suosikkeja. Kuvien ottamisen jälkeen lisäsin rapeaksi paistetun tofu jotta tämä olisi täyttävä ateria. Jos olet lihansyöjä, voit lisätä teriyaki-kanaa tai grillattua katkarapua. Toinen suosikki täytteeni, joka on vegaaninen, on lasitettu tempeh .Vegaaniset Buddha-sushikulhojen täytteet! Kuvaa eri värejä ja tekstuureja varten.

Tässä on video! Olisin todella ylpeä, jos käyttäisit hetken tilataksesi minun YouTube kanavalle, koska aion lisätä videoita joka viikko.

[youtube https://www.youtube.com/watch'>

Sushi-buddha-kulhot

Kirjailija: HTownHome
Julkaistu 27.1.2016

Jatka sisältöön

Ainesosat

Ohjeet

  1. Täytä kulhot riisillä.
  2. Asettele täytteet riisin päälle. Tarjoile soijakastikkeen kera ja nauti!

Huomautuksia*Voit valmistaa nämä kulhot aikaisin, peittää muovikelmulla ja laittaa jääkaappiin syötäväksi.Ravintosisältö:
Tuotto: 4 Annoskoko: 1
Annoksen koko: Kalorit: 381 Rasvojen kokonaismäärä: 20g Tyydyttynyt rasva: 3g Transrasvat: 0g Tyydyttymättömät rasvat: 16 g Kolesteroli: 0 mg Natrium: 477 mg Hiilihydraatit: 44 g Kuitu: 14 g Sokeri: 10g Proteiini: 13g

Nutritionix laskee ravitsemustiedot automaattisesti. En ole ravitsemusterapeutti enkä voi taata tarkkuutta. Jos terveytesi riippuu ravitsemustiedoista, laske uudelleen suosikkilaskimellasi.