Ruusukaali ja butternut squash Lasagne kasvissyöjä resepti

Syksyinen kasvislasagne ricotta- ja mozzarellajuustoilla, paahdetulla voikurpitsalla ja ruusukaalilla! Kasvissyöjien kiitospäivä tai jouluillallinen.

Linssillä täytetyt Portobello-sienet

Portobello-sienien sisällä olevat linssit ja vihannekset tekevät runsaan kasvisaterian, joka on täynnä kasviperäisiä proteiineja ja kuituja.

Kasvissyöjä paistettu spagettipiirakka

Spagetin jäännöksestä valmistettu helppo spagettipiirakka on lapsiystävällinen lounas tai illallinen. Tarvitset vain viisi ainesosaa ja muutaman minuutin tämän kasvisspagettipiirakan valmistamiseen.

Squash Blossom Pizza

Mietitkö mitä tehdä kurpitsankukille? Kokeile tätä helppoa ja herkullista squash-kukkapizzaa! Se on kaunis kasvis- tai vegaaninen kesäpizzaresepti.

Kasvissyöjä BBQ Tempeh -juustohampurilaisia

Runsaat ja proteiinipitoiset kasvissyöjä tempeh-juustohampurilaiset ovat loistava lihaton BBQ-idea. Nämä tempeh-hampurilaiset on helppo tehdä vegaaniseksi.

Kasvissyöjä Taco-salaatti

Tämä iso kaunis kasvis- tai vegaaninen tacosalaatti tekee herkullisen ja ravitsevan lounaan tai illallisen. Se on täynnä tuoreita vihanneksia, papuja, tempehiä ja avokadoa, ja siinä on runsaasti ravintoaineita ja proteiinia. Tulet rakastamaan tätä meksikolaista tacosalaattia!

Kevyempi kasvispiirakka

Kulhoissa paistetut kasvis- tai vegaaniset kasvispatapiirakkaat, joiden päällä on phyllo/filo-taikina, tekevät herkullisen lihattoman illallisen. Kevyemmät kasvispiirakkaat sopivat täydellisesti juhliin, kuten kiitospäivä tai joulu, tai mihin tahansa yöhön!

Quinoa Taco Bowls + Quick Guacamole Resepti

Helppo täysravintokasvipohjainen illallisidea koko perheelle. Helpot quinoa-taco-kulhot papuilla, tomaateilla ja helpolla guacamolella ovat niin maukkaita!

Kasvissyöjä BBQ 3-papuinen chili yleisölle

Tämä helppo ja herkullinen kasvis- ja vegaaninen chili on valmistettu kolmen tyyppisistä papuista. Salainen ainesosa on tilkka BBQ-kastiketta. Tämä kasvischili sopii erinomaisesti tarjottavaksi suurelle yleisölle ja saa aina ylistäviä arvosteluja.

Italialaiset paprikat & sipulit

Italialaistyylinen paprika ja sipuli ovat herkullinen kesäinen lisuke tai pääruoka. Rakastan tätä reseptiä illalliselle vegaanisten makkaroiden kanssa.

Kuinka tehdä taquitos

Opi valmistamaan rapeita taquitoja tällä helpolla reseptillä! Tämä yksinkertainen resepti on kasvissyöjä, vegaani ja gluteeniton. Nämä lasten hyväksymät paistetut taquitot ovat herkullisia lounaslaatikoissa, päivällisissä tai juhlien alkupalana.

Quinoa Enchilada Bake mustien papujen ja kurpitsan kanssa

Terveellinen kasvissyöjä meksikolainen quinoa enchilada paistovuoka mustilla papuilla ja kurpitsalla. Quinoa enchilada bake on kasvissyöjä perheen illallinen.

Vihannespatapiirakkaa edamamella

Opi valmistamaan herkullisia kasvispiirakkaita tällä helpolla reseptillä! Nämä kasvispatapiirakkaat on valmistettu pakastevihanneksista, edamamesta ja paahdetusta voikurpitsasta. Kasvispatapiirakkaat ovat perheen suosikkiillallinen.

Kurpitsan ja mangoldin lasagneresepti

Tämä mangoldilla kerrostettu kurpitsalasagne on herkullinen syksyn tai talven kasvisruoka. Olisin ihana kasvissyöjä kiitospäivän pääruoka.

Helppo kasvissyöjä Enchilada-vuoka

Tämä helppo enchilada-vuoka tekee maukkaan kasvis- tai vegaanisen perheystävällisen illallisen. Enchilada-vuoka paprikalla ja mustilla papuilla.

Butternut Squash Curry kurpitsalla, kukkakaalilla ja kikherneillä

Kasviscurrya kurpitsalla, kurpitsalla, kikherneillä ja kukkakaalilla. Tämä curry sopii täydellisesti syksyyn ja talveen. Tämän postauksen sponsoroi alun perin Got Milk. Loputtomalta näyttävä kesähelte piti vihdoin tauon

Valkoinen papumuusi paahdetulla ruusukaalilla ja kurpitsalla

Valkopapumuusi paahdetulla voikurpitsalla ja ruusukaalilla on terveellinen, runsas kasvislisä- tai pääruoka, joka sopii erinomaisesti kiitospäivä- tai syysillalliseen

Kasvis lasagnekuppikakkuja

Minikasvislasagnet eli lasagnekuppikakut kerrostetaan munakoisolla ja kesäkurpitsalla ja paistetaan muffinivuoassa. Tämä yksilöllinen kasvislasagneresepti on täydellinen lapsille tai juhliin.

Ruusukaali Tacos

Parhaat ruusukaalitacot, jotka on valmistettu paahdetusta ruusukaalista. Nämä herkulliset kasvistacot ovat kasvissyöjiä tai vegaaneja.

Quinoa, musta papu ja bataatti Enchiladas

Kvinoalla, mustilla papuilla ja paahdetulla bataattilla täytetyt runsaat kasvissyöjä-enchiladat ovat helppo arki-illan ateria, jota koko perhe rakastaa. Tämän potin sponsoroi Sargento. Nämä miedot enchiladat ovat täynnä lihatonta proteiinia,