Paras Netflixissä

11 parasta uutta elokuvaa Netflixissä: Heinäkuun 2021 tuoreimmat katsottavat elokuvat

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Netflixistä löytyy kaikki mitä tarvitset kesälomaan. Striimausohjelma lisää koko joukon uusia klassikoita ja alkuperäisiä elokuvia ja poistaa joitakin kesäkuussa lähteviä nimikkeitä esitelläkseen heinäkuun kokoonpanoa, joka sopii täydellisesti kesän elokuvamaratoniin. Voita kuumuus yhdellä Netflixin uusista elokuvista.

Tässä kuussa Netflix saa asiat käyntiin Kobra Kai -vaikutteinen klassikko Karate Kid , vaha päälle/vaha pois toimintaeepos, pääosissa Ralph Macchio ja William Zabka. Myös 1. heinäkuuta streameri lisää rakastetun rom-comin Rakkaus oikeastaan ja Stephanie Meyerin hittivampyyrisaaga Iltahämärä . Pidit sitten 80-luvun kesäleffoista tai jouluromantiikasta, jokaiselle löytyy jotakin – ja se on vain kuun ensimmäisenä päivänä.mitä tapahtuu rip in yellowstone

Heinäkuun helteiseen puoliväliin siirtyvä Netflix debytoi kolmena perjantaina peräkkäin kolmena elokuvana 2. heinäkuuta alkaen: Pelkokatu trilogia. Kolme elokuvaa kulkevat kourallisen aavemaisten vuosikymmenten läpi ja vaeltavat aina takaisin 1666 ! Ja keskellä Pelkokatu -sarja, toinen Netflix-elokuva näkee heinäkuun 14. päivänä, kun Karen Gillan/Lena Headey -toimintaelokuva Gunpowder Milkshake ensi-ilta streamerissä.Kuukauden päätteeksi Netflix lisää Verenpunainen taivas , lentokonetrilleri, ja Resort to Love , kesäinen rom-com, jonka pääosassa on Christina Milian. Oletko utelias, mitä muita jännittäviä nimikkeitä tulee Netflixiin lähiviikkoina? Jatka vierittämistä nähdäksesi täydellisen luettelomme elokuvista, joita voit katsoa Netflixissä heinäkuussa.

1

'Karate Kid'

Julkaistu 1. heinäkuuta

KARATE KID

Kuva: Columbia Pictures/Courtesy Everett CollectionKobra Kai fanit, iloitse! Alkuperäinen Karate lapsi sarja siirtyy Netflixiin, joten voit katsoa koko Valley-sagan alusta loppuun. Alkuperäinen elokuva keskittyy Daniel LaRussoon (Ralph Macchio), poika New Jerseystä, joka kompastuu karateen tullessaan Johnny Lawrencen (William Zabka) viholliseksi. Hän harjoittelee eksentrinen yleismiehen Mr. Miyagin (Pat Morita) kanssa, jonka arkipäiväiset tehtävät tekevät hänestä monipuolinen ammattilainen. Kauan julkaisun jälkeen Karate Kid , fanit arvelivat, että Daniel oli itse asiassa elokuvan konna, inspiroiva Kobra Kai , täysin uusi jatko-sarja myös Netflixissä.

Mistä katsella Karate Kid2

'Rakkaus oikeastaan'

Julkaistu 1. heinäkuuta

Emma Thompson (Rakkaus, oikeastaan)

Kuva: Everett Collection

Tietysti on vasta heinäkuu. Mutta joulu tulee tänä vuonna aikaisin Netflixin ansiosta. Rakkaus oikeastaan on kerroksittainen rom-com, jossa on tähdet täynnä oleva kokonaisuus, ja se on täydellinen luminen herkku helteisiin kesäpäiviin. On mahdotonta luetella kaikkia romansseja, joihin on pakattu Rakkaus oikeastaan , mutta tässä on vähän mitä saat: pääministeri rakastuu sihteeriinsä, toimistodraamaa riittää ja tietysti sotkeutunut rakkauskolmio. Tähtien näyttelijöihin kuuluvat Emma Thompson, Liam Neeson, Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth ja kourallinen muita.

Mistä katsella Rakkaus oikeastaan

3

'Fear Street' osat 1, 2 ja 3

Julkaistu 2. heinäkuuta, 9. heinäkuuta ja 16. heinäkuuta

Fear Street Osa 1

Kuva: Everett Collection

Valmistaudu pelottavaan elokuvamaratoniin, sillä Netflix julkaisee tänä kesänä kolme uutta jännittävää julkaisua, joista jokainen ilmestyy viikoittain perjantaisin 2. heinäkuuta alkaen. Pelkokatu elokuvatrilogia, joka perustuu kauhukirjailija R.L. Steinin kirjasarjaan, seuraa ryhmää teini-ikäisiä, joita paha voima on vaivannut satojen vuosien ajan. Ensimmäinen elokuva sijoittuu vuonna 1994, toinen hyppää takaisin vuoteen 1978 ja kolmas ulottuu aina vuoteen 1666.

Mistä katsella Fear Street Osa 1: 1994

Mistä katsella Fear Street Osa 2: 1978

Mistä katsella Fear Street Osa 3: 1666

4

'Gunpowder Milkshake'

Julkaistu 14. heinäkuuta

Gunpowder Milkshake

Kuva: Netflix

Netflix toimittaa kesän toimintaelokuvan Gunpowder Milkshake , uusi elokuva salamurhaajien miehistöstä ja pelottomien naisten ryhmästä, joka on valmis ottamaan heidät alas. Katso, kuinka äiti-tytärpari Sam (Karen Gillan) ja Scarlet (Lena Headey) yhdistyvät pelastaakseen kahdeksanvuotiaan tytön hengen – ja tyrmätä monia pahiksia matkan varrella. Tähtien näyttelijöihin kuuluvat myös Angela Bassett, Michelle Yeoh, Carla Gugino ja Paul Giamatti.

Mistä katsella Gunpowder Milkshake

5

'Klassinen kauhutarina'

Julkaistu 14. heinäkuuta

Klassinen kauhutarina

Kuva: Netflix

Etelä-Italia saattaa tuntua unelmalomapaikalta täynnä aurinkoisia rantoja ja limoncelloa, mutta vuorovesi on muuttanut kurssiaan Klassinen kauhutarina . Tämä italialainen Netflix Original -elokuva seuraa kourallista tuntemattomia, jotka juuttuvat metsään Etelä-Italiassa – ajattele Kummisetä tapaa Juhannus . Trillerissä heidän on taisteltava kuolemaan asti selviytyäkseen hengissä. Karmeassa leffassa nähdään Matilda Lutz, Peppino Mazzotta, Will Merrick ja Alida Baldari Calabria.

Mistä katsella Klassinen kauhutarina

6

'Iltahämärä'

Julkaistu 16. heinäkuuta

iltahämärä

Summit Entertainment

Twilighters, valmistaudu a Iltahämärä elokuvamaraton. Jokainen elokuva mukana The Twilight-saaga saapuu Netflixiin heinäkuussa, mikä tarkoittaa, että on aika tavata Edward, Bella ja Jacob. Ensimmäisen elokuvan julkaisusta on kulunut yli vuosikymmen, ja siitä lähtien tähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat nousseet megatähteiksi. Haluatko nähdä heidän läpimurtoroolinsa? Suuntaa kohti Iltahämärä Netflixissä. Sarja seuraa romanssia Edwardin, vampyyrin, ja Bellan, normaalin tytön, sekä muiden heitä kummittelevien olentojen (kuten ihmissusien) välillä.

Mistä katsella Iltahämärä

7

'Syvä'

Julkaistu 16. heinäkuuta

Syvä

Kuva: Netflix

Syvä on thaimaalainen scifi-elokuva, joka saapuu Netflixiin tässä kuussa, ja se lupaa paljon jännitystä. Teini-elokuva seuraa neljää unettomuutta sairastavaa lääketieteen opiskelijaa, jotka houkutellaan hermotieteen kokeeseen, joka karkaa hallinnasta. Heidän on lähdettävä pakoon kokeesta ennen kuin heidän henkensä joutuu vakavaan vaaraan. Nuku paljon ennen katsomista Syvä !

Star Trek Discoveryn paluupäivä

Mistä katsella Syvä

8

'Tshernobyl 1986'

Julkaistu 21. heinäkuuta

Tšernobyl 1986

Kuva: YouTube

Olitko HBO:n hittiminisarjan fani? Tšernobyl ? Tšernobyl 1986 , dramatisoitu elokuva, joka kertoo Tšernobylin katastrofista, saattaa olla juuri sinulle sopiva elokuva. Venäläinen katastrofielokuva kertoo Ukrainan reaktorin romahduksen jälkeisistä tapahtumista, erityisesti palomiehestä, joka pelastaa sankarillisesti ihmisiä voimalaitoksen tragedialta. Elokuvan on ohjannut Danila Kozlovsky, joka näyttelee myös pääroolia. Tšernobyl 1986 ei ehkä ole kevyin elokuva katsottavaksi, mutta se on varmasti välttämätön historian oppitunti.

Mistä katsella Tšernobyl 1986

9

'Verenpunainen taivas'

Julkaistu 23. heinäkuuta

Verenpunainen taivas

Kuva: Netflix

Verenpunainen taivas on nostamassa kauhugenren uusiin korkeuksiin. Peter Thorwarth -elokuva sijoittuu kauhistuttavalle lennolle, jonka aikana terroristiryhmä yrittää ottaa koneen haltuunsa ja uhkaa pahimmalla mahdollisella tuloksella matkustajille ja miehistölle, jos he eivät saa haluamaansa. Salaperäisestä sairaudesta kärsineen naisen, joka haluaa epätoivoisesti suojella nuorta poikaansa, on paljastettava kauhistuttava salaisuus, jota hän on säilyttänyt pelastaakseen lapsensa ja muun lennon.

Mistä katsella Verenpunainen taivas

10

'Django Unchained'

Julkaistu 24. heinäkuuta

django-unchained-jamie-foxx

Kuva: Everett Collection

Ei, Django irrotettu ei elokuva, joka lopulta voitti Leonardo DiCaprion Oscar-palkinnon. Mutta se oli lähellä! Quentin Tarantinon villi elokuva pyörittää perinteisen spagettiwesternin tarinaksi vapautetusta orjasta Djangosta (Jamie Foxx) sisällissotaa edeltävässä syvässä etelässä. Vaikka Django on vapautettu, yksi tehtävä on vielä ratkaistava: hänen vaimonsa Broomhilda von Shaft (Kerry Washington) on vangittu ja hänet on vapautettava julmasta Calvin J. Candiesta (DiCaprio). Django pyytää apua tohtori King Schultzilta (Christoph Waltz), joka kouluttaa hänet taistelemaan Etelän väkivaltaisimpia voimia vastaan.

Mistä katsella Django irrotettu

yksitoista

'Resort to Love'

Julkaistu 29. heinäkuuta

Resort to Love

Kuva: Everett Collection

Netflix panostaa paljon rom-com-videoihin. Streameri julkaisee uusimman tässä kuussa Resort to Love , kesäpako, jossa Christina Milian näyttelee poptähti Ericaa, joka joutuu kiusalliseen asemaan esiintyessään exänsä häissä, kun hän hyväksyy keikan luksuslomakeskuksessa. Erica yrittää salata aiempia suhdettaan exänsä morsiamelta, mutta hän ei voi olla tarttumatta uudelleen tunteisiin Jasonia (Jay Pharaoh) kohtaan, vaikka hänen on määrä mennä naimisiin muutaman päivän sisällä.

Mistä katsella Resort to Love