Paul T. Goldman

Suoratoista tai ohita se: 'Paul T. Goldman' Peacockissa, todellinen (todellinen) tarina miehestä, joka paljasti vaimonsa massiivisen rikosrenkaan

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Paul T. Goldman julkaisi itse kirjan vuonna 2009 nimeltä Kaksinaamaisuus: tositarina rikollisuudesta ja petoksesta , jossa hän kuvaili, kuinka hän paljasti tosiasian, että hänen toinen vaimonsa pyöritti massiivista rikosjoukkoa yrittäessään saada häneltä rahaa. Hän etsi Wolineria ( Boratin myöhemmät elokuvat ) Twitterissä nähdäkseen, voisiko hän ohjata kirjan perusteella kirjoittamansa käsikirjoituksen. A vuosikymmentä myöhemmin Woliner on antanut meille Paul T. Goldman , dokumenttisarja (eräänlainen) tositarinasta siitä, kuinka Goldman paljasti tämän rikosrenkaan.

PAUL T. GOLDMAN : SUORAATKO TAI OHITTAATKO SEN?

Lähtölaukaus: Paul T. Goldman seisoo katsomassa kameraa ja hymyilee hieman, kun ohjaaja James Woliner ja miehistö asettuvat hänen esittelyään.Pääsisältö: Paul T. Goldman ei kerrota tavalla, jolla tällaisia ​​sarjoja yleensä esitetään. Meillä on Goldman, nörtti sinkku isä West Palm Beachistä, joka esittää itseään tarinansa toistoissa, oletettavasti kohtauksissa, jotka Woliner kuvasi Goldmanin käsikirjoitukseen perustuvaa elokuvaa varten.Hänen tarinansa päähahmoja näyttelevät ihmiset eivät ole tyhmiä. Melinda McGraw esittää Audrey Munsonia (ei hänen oikea nimensä), joka vuonna 2006 suostui naimisiin Goldmanin kanssa, jos hän voisi olla 'osa-aikainen vaimo'. Hän halusi vain äitihahmon nuorelle pojalleen, joten hän suostui. Mutta hän pyysi jatkuvasti rahaa ja painosti häntä laittamaan kaikki omaisuutensa heidän molempien nimiin.

Tapaus, jossa hän käski häntä kirjautumaan 'BCBS:lle', ei 'Blue Cross Blue Shieldille', johti hänet Audreyn nimissä olevaan traileriin. Sitten hän saa selville, että hän ei ole vain ensimmäinen henkilö, jolle hän veti tämän huijauksen, vaan myös 'Alzheimerin ratsastettua äitiä', josta hän piti huolta osan viikkoa, ei ollut olemassa.Mukana myös: Rosanna Arquette, Frank Grillo, W. Earl Brown ja muut. 'Audreystä' ei ole todellisia kuvia tai materiaalia. Se, puhuuko Goldman totta vai ei, on täysin ilmassa.

Kuva: Tyler Golden/Peacock

Mitä esityksiä se muistuttaa sinua? Paul T. Goldman sisältää Nathan Fielderin elementtejä Harjoitus , edellä mainittu Boratin myöhempi elokuva, komediadokumentit Taivaan tähden , ja Amerikkalainen vandaali .Otamme: Ensimmäisessä jaksossa oli monia hetkiä Paul T. Goldman kun yritimme saada selville, että kaikki näkemämme oli todellista. Onko näkemämme uutismateriaali Goldmanista totta? Onko Goldmania näyttelijä, joka tuli jostain huonosta yhteisöteatterista? Ja mikä osa hänen tarinastaan ​​on todella totta?

meghan mccain palaa näkymään

Nämä ovat kysymyksiä, joita Woliner haluaa meidän kysyvän itseltämme katsoessamme, mutta päädymme siihen, että tuijotamme näyttöä tietämättä mitä oikeastaan ​​ajatella. Goldman on rakastettava, vaikkakin hieman hölmö ja naiivi kaveri, joka näyttää jättävän kaiken maalaisjärjen sivuun suhteestaan ​​'Audreyn' kanssa. Punaiset liput nousevat vasemmalle ja oikealle, kun ne olivat 'treffeillä', mutta hän kynsi joka tapauksessa läpi ja näyttää myöntävän suoraan kameralle, että hän oli imeytynyt sisään.

Mutta sitten hän puhuu siitä, kuinka hän tarttui hänen nostamiinsa taloudellisiin punaisiin lippuihin, ja näytti olevan tarpeeksi terävä, jotta hän ei vain saa kiinni ja tutki niitä, vaan myös kohdata hänet, kun hän saa selville totuuden. Kuinka sama mies missaa ensimmäisen punaisten lippujen sarjan, mutta saa kiinni toisen, salakavalamman sarjan?

Epäluotettavuus on sarjan ydin, ja Woliner tietää sen. Mutta se epäluotettavuus ja dokumentti-elokuvassa-dokumenttisarjassa, metakuutiomainen tunnelma, jota hän yrittää vaalia, tuntuu siltä, ​​että se vanhenee nopeasti. Huolimatta siitä, että kausi on vain 6 30 minuutin jaksoa, kyllästyimme katsomaan Goldmanin näpertelevän läpi tämän vain tämän sarjan tarkoituksiin tehdyn elokuvan kohtauksia ja keskustelemassa McGrawin ja muiden näyttelijöiden kanssa. 'kulissien takana' -materiaalia.

Ensimmäinen jakso oli hauskempi kuin luulimme sen olevan, kiitos Wolinerin, joka osasi tehdä Goldmanista sekä slubin että sankarin kerralla. Mutta epäilemme, että kun tämän sarjan uutuus loppuu, koko harjoitus väsyy, kuten se alkoi tehdä ensimmäisen jakson lopussa.

Seksi ja iho: Ei yhtään ensimmäisessä jaksossa, ellei lasketa kiusallisia seksikohtauksia McGrawin ja Goldmanin välillä.

Viimeinen kommentti: Goldman esittelee materiaalia 'ensi viikon' jaksosta, mukaan lukien hän sanoo: 'Säteile minua Scottylle… Olen Twilight Zone -alueella.'

Sleeper Star: Pohjimmiltaan joku näyttelijöistä, joka ei ole paras tähti, joka näyttää lupaavasti.

Useimmat pilottilinjat: Olemme pitäneet Melinda McGrawsta siitä lähtien Komissi, joka debytoi 31 (!) vuotta sitten. Hänellä on ollut pitkä, melko ansiokas ura hahmonäyttelijänä vuosikymmeninä sen jälkeen. Se, että hän ei ole vain leikkimielinen Goldmanin kaltaista amatööriä vastaan, vaan näyttää siltä, ​​että hän tulee jopa toimeen hänen kanssaan 'kulissien takana', saa meidät pitämään hänestä entistä enemmän.

Kutsumme: SUORASTA SE, mutta emme ole varmoja, pysyykö suosituksemme sellaisena ensimmäisen jakson jälkeen. Kuten tarina Paul T. Goldman muuttuu törkeämmäksi, sitä vähemmän hauskaksi uskomme tämän meta-meta-sarjan olevan.

Joel Keller ( @joelkeller ) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei huijaa itseään: hän on TV-narkari. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Timesissa, Slatessa, Salonissa, rollingstone.com , vanityfair.com , Fast Company ja muualla.

aikapyörän sivumäärä