Suoratoista tai ohita se: 'Anikulapo' Netflixissä, Nollywood-eepos matalan kauppiaan ja yhden kuninkaan vaimon välisestä surkeasta suhteesta

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

On aika Nollywoodille Netflixin kautta: He ovat kasvaneet on uusi elokuva ohjaajalta Kunle Afolayanilta, hänen kolmas sopimuksestaan ​​suoratoistopalvelun kanssa Niellä ja Naijan joulu . He ovat kasvaneet on kunnianhimoinen projekti, aikakauden fantasiadraama, jossa on mukana poliittisia valtapelejä ja mystisiä voimia jorubakylissä 1700-luvun alussa. Voi, ja melkoinen määrä seksiä, jota et ehkä odota, jos menet tähän sokeaan.milloin hawkeye tulee Disney Plusiin

NE KASVAAVAT : SUORATTAA VAI OHITTAA SE?

Pääsisältö: Joruba-perinteen mukaan kuolleita ei haudattu, vaan ne jätettiin pyhään metsään, jossa tarumainen Akala-lintu lensi alas eteerisillä mustilla siipillä ja joko katsoi ylösnousemuksen arvoiseksi tai johdatti hänet tuonpuoleiseen. Ja siellä makaa Saron (Kunle Remi) ruumis Akalan hehkuvien punaisten silmien alla. LISÄÄ TÄSTÄ MYÖHEMPI, koska tämä on koukku, katso, ja hyppäämme takaisin siihen aikaan, jolloin Saro ei ollut vielä kuollut, ja vain nöyrä matkustaja, joka toivoi pääsevänsä kankaiden kutojana, saapuen Oyon kylään laulu-, ruoka- ja tanssifestivaali on täydessä vauhdissa.Aluksi Sarolla ei ole mitään, mutta hän on onnekas joutua Awarunin (Sola Sobowale) armoihin, joka näyttää olevan harvinainen nainen, jolla on valtaa ja vaikutusvaltaa täällä. Hän omistaa saviruukkuvalmistusyrityksen ja ehdottaa, että Saro sen sijaan että etsisi kumppania tekstiilialalta, tekisi hänelle töitä, kunnes hän ansaitsee tarpeeksi perustaakseen yrityksen yksin. Awarun on ovela, viisas ja ovela, ja kaverimme on älykäs kuuntelemaan häntä. Hänellä on myös jones nuoremmille miehille, ja Saro on ehdottomasti yksi niistä. Hän on iloinen voidessaan velvoittaa sanattoman quid-pro-quon antamalla hänelle suloisen, suloisen rakkauden, jota hän haluaa. Sitten hän antaa hänelle palan maata ja hökkelin, jossa on kuisti, jossa on tilaa kutoa. Sokeri äiti ! Paitsi että hän ottaa myös muita rakastajia. Käsittele se, Saro – hän on pelaaja eikä aio pyytää sitä anteeksi.

Samaan aikaan kuninkaan palatsissa vallitsee levottomuus. Kun hän neuvottelee vanhempiensa kanssa, en tiedä, veroista ja sodasta tai mistä tahansa, hänen haareminsa riitelee keskenään. Wojuola (Fathia Williams Balogun) jauhaa köyhää Arolakea (Bimbo Ademoye), koska hän ei voi synnyttää lapsia heidän päällikölleen. Ja silti päällikkö pitää Arolakea enemmän kuin muita vaimojaan. Se tekee hänestä hylkityn kahdesti. Saron vaatteet alkavat myydä hyvin – niin hyvin, että Awarun tekee sopimuksen, jotta hän tapaa haaremin ja tekee murhan. Naiset ja prinsessat ihailevat hänen tavaroitaan, ja hän ottaa monia tilauksia, ja ne poistuvat ja myöhään saapuva Arolake on TYÖKETTY. Niin järkyttyneenä hän kuulee pehmeitä huiluja korvissaan ja Arolake liikkuu hidastettuna.

Kipu oli ilmeisesti molemminpuolista. Eräänä iltana Saro nuuskii Awarunia ja löytää hänet toisen herrasmiessoittajan kanssa, ja paluumatkalla Arolake ryntää sisään ja syö hänet elävältä kuunvalossa. Ja yhtäkkiä Saron kuolleen aasi metsässä aavemaisen linnun vieressä alkaa olla järkeä, koska kuninkaat eivät ota ystävällisesti tyyppejä, jotka hiipivät vaimoilleen. Vain vallassa oleva mies voi olla avionrikkoja tekopyhä! He eivät myöskään suhtaudu ystävällisesti vaimoihin, jotka hyökkäävät. Kaikki kuninkaan miehet kauhaavat Saron ja hakataan rajusti nuimilla ja jätetään kuolleeksi, ja siellä on Akala, eikä se ole spoileri, koska näimme jo tämän kohtauksen. Tämä kohtaus, joka ottaa omituisen käänteen, ja sanoakseni todennäköisemmin olisi ole spoileri, ja tässä sanon PYSÄYTÄ.Kuva: Netflix

Mitä elokuvia se muistuttaa sinua?: Afolayan on sanonut saaneensa inspiraatiota Valtaistuinpeli , mutta yksi CGI-savuvaris hehkuvilla silmillä ja ylösnousemuksen voimalla ei pidä kynttilää liekkejä sylkevälle lohikäärmeelle joukkotuhovoimalla. Ja pysy kanssani täällä, mutta siinä on kolmannen näytöksen lanka He ovat kasvaneet joka kulkee rinnakkain Painajainen Alley , ja se olisi luultavasti pitänyt ottaa käyttöön hyvissä ajoin ennen kolmatta näytöstä.

Katsomisen arvoinen esitys: Ademoye näyttää eniten naisena tunnevuoristoradalla, jonka huipulla on voimakkaan miehen ihailu, mutta laaksoi tajuaa, että tilanne jättää hänet yksinäiseksi ja haavoittuvaksi.miten voin katsoa nbc:tä

Ikimuistoinen dialogi: Arolake: 'En todellakaan pidä auringosta. Pidän kuusta enemmän. Kuu on lempeä rakastaja.'

Seksi ja iho: Paljaat peput ja tissit kuunvalossa.

Otamme: He ovat kasvaneet tahdistusongelmat – sen kellotus on huimat 142 minuuttia – pyrkii laimentamaan sen dramaattista vaikutusta. Puhuessani amerikkalaisena, jonka aivot ovat olleet Hollywoodin säteilyttämiä, tarvitsin tiukempaa kirjoittamista ja kaipasin muokkauksia. Minä vain… tarvitsen… lisää… (henkäisee)… MUOKKAUKSET. Se on runsas, visuaalisesti staattinen käsikirjoitus, ja sen leikkaaminen 'fantasiaksi' termin yleisessä merkityksessä on venymistä. Pisteet ovat uupuneita, kohtaukset taipuvat mutkittelemaan ja viesti on liian yksinkertainen näin pitkälle kestoajalle.

milloin on world series -peli 6

Mutta yksinkertaiset viestit voivat olla voimakkaita, ja elokuva toimii kuin varoitustarina, joka on täynnä myyttejä ja allegorian sävyttynyt. Saron saaga on mies, jota ajaa himo, ahneus ja ylimielisyys. Mihin Arolake sopii hänen tarinaansa? No, hän seuraa sydäntään ja saa heidät vaikeuksiin ja auttaa häntä uhmaamaan kohtaloaan ja saattamaan hänet tuhon tielle, ja meidän pitäisi tuntea olomme pahaksi, kun hän joutuu hänen kunnianhimonsa koneeseen. Tässä alateksti muuttuu sotkuiseksi ja ongelmalliseksi: Tunnemme myötätuntoa hänen kyvyttömyyteensä tulla raskaaksi, jolle tämä yhteiskunta pitää häntä hyödyttömänä; mutta jos hän 'tietäisi paikkansa', hyväksyisi kohtalonsa eikä uskoisi rakkauteen ja paremman elämän mahdollisuuteen, hän olisi voinut kärsiä vähemmän. Hän on tuhoon tuomittu sielu ja surullisen tarinan särkynyt sydän. Yli kahden tunnin kuluttua meille jää viesti, että valta korruptoi ja luulisi, että moniavioisuus ei todellakaan kannata. Ja luulen, että me tavallaan jo tiedämme sen.

The beatles kova päivä yö elokuva

Kutsumme: JÄTÄ SE VÄLIIN. Et voi syyttää He ovat kasvaneet kunnianhimoa, mutta se on liian pitkä ja tylsä ​​suositella.

John Serba on freelance-kirjailija ja elokuvakriitikko, jonka kotipaikka on Grand Rapids, Michigan. Lue lisää hänen työstään osoitteessa johnserbaatlarge.com .