Brad Pitt

Striimaa tai ohita se: 'Bullet Train' VOD:lla, viihdyttävä, tarpeeksi Lickety-Split -toimintakomedia, jonka on tehnyt viihdyttävä Brad Pitt

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Nyt saatavilla VOD-palveluissa, kuten Prime Video , Luotijuna on toimintatravaganza David Leitchiltä, ​​ohjaajalta Deadpool 2 , a Nopea ja raivokas spinoff, Atomic Blondi ja, en tiedä, noin puolet John Wick ? Hän on vakiinnuttanut asemansa huomionarvoisena toimintaohjaajana muuntaessaan Kotaro Isakan romaania, jossa Brad Pitt johtaa eräänlaista mini-meganäyttelijää, johon kuuluvat Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry ja muutama muu yllätysnimi, jota uskallan. 't paljasta (joista olen vakuuttunut, että heidän kasvonsa on CGI-liitetty). Kaikki tämä riitti tehdäkseen siitä 230 miljoonan dollarin kansainvälisen lipputulon mini-megahitin – ja puoliksi kunnollisen kaksi tuntia naurettavan monimutkaisia ​​juonensekoituksia ja live-action-sarjakuvamaista eskapismia.

LUOTIJUNA : SUORAATKO TAI OHITTAANko?

Pääsisältö: En edes halua perehtyä siihen, miksi kaikki nämä hullut/vihaiset/väkivaltaiset/nokkelat hahmot ovat supernopeassa luotijunassa Tokiosta Kiotoon, joten sanotaanpa, että juoni laittoi heidät sinne huviksemme vuoksi. Niin, ja yksi niistä on buomslangi, jota, jos et vielä tiedä, on käärme, jonka myrkky voi saada sinut vuotamaan sisäisesti verta kuolemaan asti. Vaikka Brad Pitt on erittäin hyvä näyttelijä, hän ei näyttele boomslangia - pikemminkin salamurhaajaa nimeltä Leppäkerttu, joka yrittää henkisesti uudistua monien vuosien ihmisten tappamisen jälkeen ja jatkaa jatkuvasti terapiassa oppimaansa herkän tuntuisia asioita. . Hän ottaa työn mitä tahansa, se ei ole tärkeää, koska se on täysin 100-prosenttisesti anteeksiantamatonta MacGuffinin takaa-ajoa, mutta hän ottaa työn vastahakoisesti ohjaajaltaan Marialta, jota emme näe ja kuulemme vain puhelimen toisessa päässä. , ja ehdotan, että selvität, kuka soittaa äänen, ennen kuin haet liian hajamieliseksi kaikista takamuksista, leikkauksista ja imbroglioista. Ei sillä, etteikö tarinan lukemattomia yksityiskohtia voi kiiltää ja silti nauttia elokuvasta. Sinä pystyt. Ehdottomasti.Meillä on siis leppäkerttu. Ja Kimura (Andrew Koji), joka ei ole salamurhaaja, mutta seuraa kostonhimoista polkua, joka vie hänet sinne. Varsinaiset salamurhaajat ovat seuraavat: Viisas nuori vihollinen, joka tunnetaan nimellä Prinssi (Kuningas), joka esittää viattoman nuoren tytön imagoaan osana salavuotta. Pari riitelevää brittiläistä veljestä, jotka tunnetaan nimellä Lemon (Henry) ja Tangerine (Taylor-Johnson), joista edellinen oli pakkomielle erilaisista elämänmetaforeista ja hahmotyypeistä, jotka hän oppi Thomas the Tank Engineltä, ja jälkimmäinen melkein hiilikopio. Begbie from Trainspotting . Mies, jolla on kasvot ja joka tunnetaan vain nimellä Poika (Logan Lerman), koska hän on valkoisena kuolemana tunnetun venäläisen gangsterin jälkeläinen ([REDACTED]). Ja meksikolainen salamurhaaja, joka tunnetaan nimellä Susi (Benito A. Martinez Ocasio, alias Bad Bunny), joka tuntuu jotenkin vieraalta, mutta hän kuolee aika varhain, jotta hänen ruumiinsa voidaan käyttää läppäriin.

90 päivän sulhanen sinkkuelämän uudet jaksot

Tiedän, että monet ihmiset tässä elokuvassa tunnetaan asioina, koska emme koskaan opi heidän oikeita nimiään. (On olemassa muutamia muita tunnettuja nimikkeitä, mutta ne pysyvät [REDACTED], jotteivät spoileripoliisi lyö minua kasvot edellä gulagiin.) Se on tahallista. Oikeat nimet tekisivät niistä realistisempia, eikä kukaan yritä tehdä mistään tässä elokuvassa realistista. Se on kaikki genren ja hahmojen räikeää ja kunnioittamatonta dekonstruktiota – ja miten! Kaikki salamurhaajat joutuvat naurettavan väkivaltaisiin tappeluihin välipalabaareissa, joissa työskentelee iloisia naisia, joilla on wasabi-munchie, ja hiljaisissa autoissa, joissa vanhat naiset hiljentävät heitä yrittäessään lyödä toistensa kasvoja, sen kaltaisia ​​asioita ja niitä, jotka eivät päädy vuotamaan verta. kunnes he lakkaavat elämästä muodostavat jakautumisia ja liittoutumia, jotka muuttuvat ja kietoutuvat toisiinsa. Lopulta heidän on selvitettävä, miksi tämä juna on niin täynnä kylmäverisiä tappajia. Syitä on, enkä ole täällä paljastaakseni niitä yksityiskohtaisesti, vaan kertoakseni teille, että niillä ei ole pienintäkään merkitystä.

Kuva: © Sony Pictures Entertainment /Courtesy Everett Collection

Mitä elokuvia se muistuttaa sinua?: Tässä elokuvassa Leitch luonnostelee omaa julmaa pilkkaa Kuollut allas retki, ja lyö meidät päähän ilmeisellä Tarantinollaan (etenkin Tapa Bill ) ja Guy Ritchie (Pitt-tähti Siepata ) vaikuttaa. Mutta henkisesti se on kuin äskettäinen fluff-seikkailu Kadonnut kaupunki sen vanhanaikainen viihde-viihteen vuoksi vetovoima.kävelevä kuollut sherrynäyttelijä

Katsomisen arvoinen esitys: Pitt näyttää varmasti nauttivan olostaan, leikkiessään Pitt Personan kanssa, painaen kevyesti päätään meta-seinään, jotta hän ei riko sitä, osuu asiantuntevasti komediaan, hymyilee nerokkaalla karismalla eikä koskaan virnistele kuin vastenmielinen kretiini. Jos et pidä sitä ihastuttavana kuten minä, se luultavasti saa sinut hulluksi.

Ikimuistoinen dialogi: Leppäkerttu, joka on väsynyt kokemaansa fyysiseen rasitukseen/pahoinpitelyihin: ”Mies, kohtalo on minulle vain yksi sana huonosta onnesta. Ja se seuraa minua ympäriinsä kuin… En tiedä, jotain nokkelaa.”Seksi ja iho: Hyvin lyhyt kaukokuva skandaalisesta aviorikoksesta.

Otamme: Ollakseen reilu, Luotijuna ’s monet pirstoutuneet palaset flashbackeista ja leikkauksista, introista ja outroista ja sisäosista muodostavat lopulta täydellisen tarinan, joka osoittaa meille, että Leitch välittää (joka tapauksessa enemmän kuin jotkut roskaruokaviihteen ohjaajat). Kaiken seuraaminen saattaa koetella kärsivällisyyttäsi, sillä on hetkiä, jolloin juna kirjaimellisesti piipahtaa eteenpäin ja yhtäkkiä meitä lyö neonpinkki kortti, joka huutaa 26 VUOTTA AIEMMIN ja olemme häissä Meksikossa tai missä tahansa. Se on tyyli, joka on kulunut tervetulleeksi joillekin, jotka väittävät sen olevan nokkelan ja vastenmielisen välisen rajan väärällä puolella.

Kuulen tuon naudanlihan. Kesti tunnin, ennen kuin se rikkoi ihmisvihaan ja sai minut nauramaan itsestäni huolimatta, Leitchin asiantunteville keinoille muuttaa toimintaväkivalta iskuksi ja ovelille kaivauksille japanilaisessa popkulttuurissa, mutta enimmäkseen Pittin toimittamiselle. Schwarzeneggerin kaltainen psykopuhuminen tuottaa huokauksen arvoisia yksikerroksisia tekstiä: 'Olkoon tämä oppitunti vihan myrkyllisyydestä', leppäkerttu virnistää tai 'Satuta ihmisiä satuttaa ihmisiä.' Se hapattaa täällä jonkin verran vanhentunutta, hyvin 90-luvun ilkeyttä; Tämä on sellainen elokuva, jossa 10 minuuttia kerrotaan meille jonkun kaverin surullista taustatarinaa ja sitten tapetaan hänet kohtauksen tai kaksi myöhemmin ja muutetaan hänen ruumiistaan ​​komedian rekvisiitta.

Mutta se on kohtalo, onni ja sattuma ja karma pelissä, kuten Leppäkerttu jatkuvasti huomauttaa, näennäisesti tietoisena siitä, että hän on elokuvan itsekriittinen sarja, koska se käyttää kohtaloa, onnea ja sattumaa ja karmaa tekosyinä sokeuttaakseen meidät purevalla käärmeellä tai piilossa. räjähtävä. Deus ex machina on hyvin hahmo Luotijuna , ja se tietää sen, ja Leppäkerttu on sen tiedottaja. Yrittääkö elokuva sanoa jotain? Jotain kohtalon julmasta, farssista kädestä? Ei. Mutta se yrittää sanoa jotain: Ole hiljaa ja nauti tästä.

flash kauden 3 aikataulu

Kutsumme: SUORASTA SE. Luotijuna on hauskempaa kuin hulluutta, ja silloinkin sen hulluus voi olla hauskaa.

John Serba on freelance-kirjailija ja elokuvakriitikko, jonka kotipaikka on Grand Rapids, Michigan. Lue lisää hänen työstään osoitteessa johnserbaatlarge.com .