Muu

Mihin aikaan 'The Flash' -kausi 7 tulee Netflixiin?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Aiemmin tällä viikolla, kymmenes kausi Kävelevä kuollut ja kolmas tuotantokausi Kaikki amerikkalaiset debytoi Netflixissä . Valmistaudu lisäämään vielä yksi laadukas televisiokausi viikonlopun katselulistallesi, koska olemme alle 24 tunnin päässä sarjan seitsemännestä tuotantokaudesta. Salama ensi-ilta suoratoistojättiläisessä!

Kuka tarvitsee unta, eikö niin?Onneksi tämä ei ole tämän fanien suosikin viimeinen kausi. Aikaisemmin tänä vuonna, Salama uusittiin kahdeksanneksi, joka saa ensi-iltansa 16. marraskuuta 2021 CW:llä. Jos missasit uusimman erän jaksoja tai haluat vain katsoa sen uudelleen, Salama Kausi 7 on pian saatavilla Netflixissä. Mihin aikaan tulee Salama 7. kausi tulossa Netflixiin? Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.MILLOIN SALAMA KAUSI 7 ONKO NETFLIXISSÄ?

kausi 7 Salama ensi-ilta keskiviikkona 28. heinäkuuta Netflixissä.

MIHIN KÄYNTIIN NETFLIX JULKAISEE UUSIA ESITYSTÄ?

Netflix julkaisee uudet jaksot klo 3.00 ET/12.00 PT.MILLOIN AIKA SALAMA KAUSI 7 ONKO NETFLIXISSÄ?

Netflix on siis Kalifornian ulkopuolella Salama Kausi 7 on suoratoistettavissa klo 12.00 Tyynenmeren normaaliaikaa (3.00 itäisen normaaliaikaa) alkaen keskiviikosta 28. heinäkuuta. Jos kello iskee klo 12.00 (tai itärannikon ihmisille kello 3.00) ja et näe uusia jaksoja, anna hetki, paina Päivitä ja nauti sitten esityksestä.

MILLOIN SALAMA KAUSI 8 SAAPUU CW:hen?

Salama Kausi 8 saa ensi-iltansa 16. marraskuuta 2021 CW:llä.Team Flash on aina valmis haasteeseen. Suoratoista kauden päätös ilmaiseksi: https://t.co/FIRNersmgb #Salama pic.twitter.com/i4XTcEO9w6

- Salama (@CW_TheFlash) 24. heinäkuuta 2021

MILLOIN SALAMA KAUSI 8 ONKO NETFLIXISSÄ?

Seuraavalla kaudella Salama pitäisi noudattaa samanlaista julkaisuaikataulua, mikä tarkoittaa, että kausi 8 debytoi todennäköisesti Netflixissä Yhdysvalloissa kahdeksan päivää sen jälkeen, kun kauden päätös esitetään CW:ssä.

Missä suoratoistaa Salama