Video

'Sing 2' DVD:n julkaisupäivä ja suoratoistotiedot

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
Voimanlähteenä Reelgood

Jos lapsesi etsivät uutta elokuvaa katsottavaksi tälle viikonlopulle, meillä on vain animoitu hitti pisseille kaikkialla maassa. Laula 2 on vihdoin katsottavissa kotona, vaikka se on tällä hetkellä vain vuokrattavissa. Mutta ikonisella koalakarhulla Buster Moon (Matthew McConaughey) on uusi esitys, ja tiedämme, että haluat omistaa sen katsottavaksi yhä uudelleen ja uudelleen. Eli milloin tulee Laula 2 olla suoratoistettavissa palvelussa, ja milloin DVD julkaistaan? Meillä on joitain vastauksia.

Laula 2 nostaa kaikki melodiat uusiin korkeuksiin. Buster vie miehistön suureksi New Yorkin/Las Vegasin tyyliin paikkaan, jossa he suunnittelevat uuden oman esityksensä. Mutta jos he haluavat tehdä vaikutuksen yleisöön, heidän on vakuutettava tosielämän rocktähti tulemaan piilostaan ​​näyttelemään sarjaa. Jos ei, he vaarantavat henkensä!Kaikki laulusounut lämmenneet? Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää katsomispaikasta Laula 2 mukavasti omasta kodistasi.Milloin on Laula 2 DVD julkaisupäivä?

Laula 2 julkaistaan ​​DVD:nä ja Blu-Raynä 29. maaliskuuta. Voit ennakkotilata fyysisen kopion nyt Amazon .

On Laula 2 suoratoistossa? Mistä katsella Laula 2 :

Hyviä uutisia: Laula 2 on nyt katsottavissa VOD:na. Voit vuokrata elokuvan nyt hintaan 24,99 dollaria Prime Video , Microsoft , iTunes , tai Vudu . Elokuvaa ei ole vielä ostettavissa, eikä sitä myöskään striimata missään tällä hetkellä ilmaiseksi missään.Milloin Laula 2 olla suoratoistossa ilmaiseksi?

Emme tiedä vielä kunnolla. Siitä asti kun Laula 2 on Universal-elokuva, se voisi suunnata Peacockiin, mutta se ei ole varmaa. Jos Laula 2 päätyy suoratoistopalveluun, kuulet meistä ensin, joten tarkista jatkuvasti lisää uusia tietoja.

Missä on Laulaa suoratoisto? Kuinka katsoa ensimmäinen Laulaa :

Laulaa ei striimaa missään tällä hetkellä. Samanlainen kuin Laula 2 , sinun on vuokrattava tai ostettava Laulaa VOD:lla, jos haluat harmonisen hauskanpidon. Hyvää katselua!Mistä katsella Laula 2