Muu

'Bridgerton' Spinoff: Netflix tilaa rajoitetun sarjan nuoresta kuningatar Charlottesta

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Tässä on tuore juoru Lady Whistledownille: Netflix on tilannut a Bridgerton spinoff-sarja nuoresta kuningatar Charlottesta, määräaika raportit . Uusi sarja tulee suoraan kahden kauden uusimisen kannoille Bridgerton , tuotantokaudella 2 on jo käynnissä. Viimeisin show liittyä Bridgerton franchising kutsuu katsojat voimakkaan kuningattaren alkuperätarinaan, jota Golda Rosheuvel soitti alkuperäisessä sarjassa.

Bridgerton Shonda Rhimesin kirjoittama spinoff keskittyy nuoren kuningatar Charlotten nousuun ja rakkauselämään määräaikaa kohti. Kuningatar ei sisältynyt sarjaa inspiroivaan Julia Quinn -romaaniin, hänestä tuli suosittu hahmo näyttelyn faneilla. Spinoff tutkii myös Violet Bridgertonin (Ruth Gemmell) ja Lady Danburyn (Adjoa Andoh) varhaista elämää. Vaikka alkuperäinen näyttely on monikausi-romanssi, Queen Charlotten spinoff on asetettu rajoitetuksi sarjaksi.Monet katsojat eivät olleet koskaan tienneet kuningatar Charlotten tarinaa aiemmin Bridgerton toi hänet maailmaan, ja olen innoissani, että tämä uusi sarja laajentaa hänen tarinaansa ja maailmaa entisestään Bridgerton , Netflixin globaalin television johtaja Bela Bajaria sanoi lausunnossaan. Shonda ja hänen tiiminsä rakentavat harkitusti B: tä ridgerton maailmankaikkeudessa, jotta he voivat jatkaa toimitusta faneille samalla laadulla ja tyylillä kuin he rakastavat. Suunnittelemalla ja valmistelemalla kaikki tulevat kaudet toivomme myös, että pysymme vauhdissa, joka pitää kaikkein kyltämättömimmätkin katsojat täysin tyydyttävinä.Queen Charlotte spinoff -uutisten ohella Deadline kertoo myös, että Jess Brownell - Shondalandin veteraani, joka työskenteli esimerkiksi Skandaali ja tulevan Keksi Anna, sekä ensimmäisen kauden Bridgerton - toimii näyttelijänä Bridgerton Kausi 3 ja 4. Ensimmäisellä kaudella työskennellyt Chris Van Dusen työskentelee tällä hetkellä kaudella 2.

Kun jatkamme laajentamista Bridgerton , meillä on nyt mahdollisuus omistaa vielä enemmän Shondalandin taitosta Bridgerton - päinvastoin, Rhimes sanoi lausunnossaan. Olemme työskennelleet Jess Brownellin kanssa yli vuosikymmenen ajan ja olemme jo kauan halunneet löytää oikean projektin hänen käsilleen. Kun oli aika siirtää viestikapula, tiesin, että tämä ainutlaatuinen ääni oli elintärkeää näyttelyn tulevaisuudelle.Bridgerton Kausi 2 keskittyy Anthony Bridgertonin (Jonathan Bailey) rakkauselämään, ja se on saanut inspiraationsa kirjailija Julia Quinnin Bridgerton-sarjan toisesta kirjasta The Viscount Who Loved Me. Vaikka Breakout-tähti Regé-Jean Page ei tule palaamaan, Phoebe Dynevor aikoo jatkaa Daphne Bridgertonin rooliaan.

Suoratoisto Bridgerton Netflixissä