Muu

'The Witcher: Nightmare of the Wolf' on välttämätön katselu 'Witcher'-faneille

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kun verkosto ilmoittaa spinoff-elokuvasta – varsinkin animaatioelokuvasta – saat anteeksi, jos et katsoisi sen katsomisen vaativan. Tällaiset projektit ovat tyypillisesti yksittäisiä sopimuksia. Saat uuden luvun fanien suosikkisankarilla, jossa he kukistavat suuren, uuden vihollisen, jolla ei lopulta ole väliä, ja siirrytään sitten varsinaiseen tarinaan. Witcher: Suden painajainen maksaa trendin lähes kokonaan. Netflixin uusi anime-inspiroima elokuva ei ainoastaan ​​anna tyydyttävää taustatarinaa Geraltin pitkään rakastetulle mentorille Vesemirille, vaan samalla se laajentaa tätä universumia määrittelemällä selkeästi noidana olemisen verot ja oikeuttaen samalla Geraltin järjettömän näkemyksen maailmasta. Se on harvinainen spinoff, joka saa sen universumin jokaisen yksityiskohdan tuntumaan rikkaammalta.

Kun tapaamme Geraltin ensimmäisen kerran tämän tarinan toistossa, hän tulee samasta paikasta. Geralt on aina harmaa ja väsynyt, mikä heijastaa hänen lähes 100 vuotta mantereella. Se ei ole sellainen noita, jonka kautta meidät esitellään Suden painajainen päähenkilö. Vesemir (Theo James) tuntee olonsa heti yhtä holtittomaksi ja ylimieliseksi kuin kuka tahansa nuori mies, jolla on liikaa valtaa. Kun hän saa työnsä valmiiksi, hänen menestyksensä määrittävät omahyväiset virnistykset ja meluiset yöt, jotka viettävät juomalla ja juhlimalla noitatovereidensa kanssa – kaukana Geraltin hiljaisesta pohdiskelusta. Vesemirin silmin elokuva näyttää millaisen noidan pitää olla: hirviötappajan, joka helpottaa arjen ihmisten elämää hieman. Hän on kuin hirviön tappava asianajaja. Toki hän maksaa sinulle, mutta kun tarvitset noitaa, hintalappu tulee merkityksettömäksi.Andrzej Sapkowskin romaaneja lukuun ottamatta Suden painajainen tarjoaa myös kattavimman näkemyksen siitä, mitä tarvitaan ollaksesi tämä erikoistunut tappaja. Takauma toisensa jälkeen kertoo surullisen totuuden Vesemirin elämästä, ei-toivotusta yllätyslain vaatimasta lapsesta, joka joutui katsomaan orvoiksi jääneiden ystäviensä kuolemaa Kaer Morhenin monien kokeiden johdosta. Kokeilut ja heikentävät juomat, joita tarvitaan miehen muuttamiseksi noidiksi, on mainittu ohimennen aiemmin. Mutta Suden painajainen on ensimmäinen kiinteistö, joka todella sukeltaa tämän prosessin emotionaaliseen kuormitukseen ja näyttää arpeutumista kohtaus toisensa jälkeen, mikä muistuttaa Yenneferin (Anya Chalotra) muuttumista noidiksi. Mitä järkeä sillä on, kun vallan hinta on lähes kaikkien ihmisten menetys, joista olet koskaan välittänyt?Kuva: Netflix

mistä voin katsoa cowboys-peliä

Vastaus, Suden painajainen väittää, on tämän ammatin jalous, mahdollisuus pelastaa metsästetty. Mutta sekin asetetaan kyseenalaiseksi tämän elokuvan universumia muuttavassa huipentumakohdassa. Paljastamatta spoilereita, Suden painajainen sukeltaa täysin Kaer Morhenin hyökkäykseen 1100-luvulla velho Tetran (Lara Pulver) ja salaperäisen Lady Zerbstin (Mary McDonnell) kautta.Tämä usein tunnustettu, mutta tuskin selitetty taistelu miesten, velhojen ja noitien välillä johti useimpien noitien tuhoamiseen sekä noitien luomisprosessiin. Se on tapahtuma, joka teki Geraltin ja hänen veljensä suoraan lajissaan mahdollisesti viimeisiksi. Fanit ovat jo pitkään tienneet, että tämä taistelu tapahtui, koska miehet hyökkäsivät noitoihin. Ohjaaja Kwang Il Hanin ja kirjailija Beau DeMayon elokuva selittää, miksi muutos tapahtui, ja sen lopussa on vaikea olla ymmärtämättä heidän vihamielisiä motiivejaan.Vaikka hän aloittaa saagansa suunnilleen saman ikäisenä kuin Geralt Witcher , Vesemirin tarina on kasvamista. Kyse on pettymyksestä ja yhdestä miehestä, joka tajuaa, että hänen idolinsa ja elämäntyönsä ovat saastaisempia ja turmeltuneempia kuin hänen metsästävät hirviöt. Enemmän kuin sen ytimekkäät selitykset siitä, miten noidat luodaan, Kaer Morhenin taistelu tai yllätyslaki, tämä uudelleenmuotoilu tekee Suden painajainen välttämätön. Kun ryhdistäydymme Witcher Kausi 2, meillä on täydellisempi käsitys rakastavasta isoisähahmosta, jota Kim Bodnia esittää tässä kieroutuneessa maailmassa. Ymmärrämme hänen arpensa yhtä hyvin kuin ymmärrämme hänen yllättävän lempeytensä juuren, kun hän syleilee Ciria uutena lisäyksenä löydettyyn perheeseensä.

milloin outlanderin kausi 6 alkaa

Geralt on yksi harvoista lapsista, jotka kokivat Kaer Morhenin piirityksen, näkivät mentoriensa kuoleman ja näkivät omakohtaisesti, millaisia ​​kauhuja hänen ammattinsa saattoi aiheuttaa. Nämä todella traumatisoivat tapahtumat vaikuttivat selvästi Vesemiriin mentorina ja Geraltiin ihmisenä. Netflixin elokuva näyttää pikemminkin kuin kertoo, että Geraltin stoaisuus ei ole koskaan juurtunut apatiaan. Pikemminkin häpeä ja pelko siitä pitävät röyhkeän sankarimme pysyvästi aidalla, kun Manner taistelee hänen ympärillään. Tämä rakennemuutos saa sukupolvea muuttavat päätökset, jotka Geraltin on tehtävä Cirin puolesta, entistä ankarammilta.Witcher: Suden painajainen ensi-ilta Netflixissä maanantaina 23. elokuuta klo 3.02.

Katsella Witcher: Suden painajainen Netflixissä 23. elokuuta