Video

'Willow': Warwick Davis ilmoittaa Cast For Disney+ -uudelleenkäynnistyksen

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
Voimanlähteenä Reelgood

Warwick Davis kiusoitti tulevaa uudelleenkäynnistystä Paju osana tätä päivää Disney+ päivä juhlia ja antaa fantasiafaneille aivan uuden ilmeen tulevaan alkuperäiseen sarjaan. Uutta ohjelmaa, joka saapuu Disney+ -palveluun joskus vuonna 2022, kuvataan parhaillaan upouuden nuorten näyttelijöiden kanssa, jotka nostavat kuvitteellisen maailman uusiin korkeuksiin. Tule tapaamaan Willowin uusia ystäviä!

Se olen minä, maailmankuulu näyttelijä Warwick Davis, näyttelijä aloittaa videolla, joka on lähetetty Disney+:n viralliselle Twitter-tilille. Olen innoissani saapuessani luoksesi suosituimman roolini upouuden jatko-sarjan sarjoista, Paju . Kuulimme sinut, kovaa Paju fanit: The Willowmongers, The Willing Me Softlies, the Low Boys. Ymmärrät idean. Työpajoimme edelleen fanikunnan nimiä sitä varten.viidakkoristeily Disneyssä plus ilmainen

Ja sen myötä on aika päästä ensimmäiseksi katsomaan sarjan uusia tähtiä: Joka tapauksessa he ovat pyytäneet minua esittelemään sinulle ilmiömäisen näyttelijän - tai sivuosan -, joka liittyy kanssani aivan uuteen seikkailuun, Davis. jatkuu. Mennään tapaamaan heitä.Uusiin näyttelijöihin kuuluu joukko ihmisiä, mukaan lukien Dempsey Bryk, Amar Chadha-Patel, Ellie Bamber, Tony Revolori, Ruby Cruz ja Vain näyttelijä Erin Kellyman. Alun perin Jon Chu oli asetettu ohjaamaan uudelleenkäynnistystä, mutta hän vetäytyi projektista aiemmin tänä vuonna henkilökohtaisista syistä.

Haluan vain sanoa, että olen myös suuri fani, Revolori sanoo. Isäni ja minä todella katsoimme Paju aikanaan, kun olin lapsi. Kasvoin rakastaen sitä, mies! Se oli hienoa, toinen suosikki fantasiaseikkailuni takana Taru sormusten herrasta .älä katso netflixistä

Sinun on lopetettava siihen sen jälkeen, kun Paju on hienoa', Davis naurahtaa.

Alun perin vuonna 1988 julkaistu Paju sen ohjasi voimamies Ron Howard George Lucasin tarinalla. Pimeä fantasiaelokuva seuraa kuvitteellista unelmien ja todellisuuden maailmaa, jossa asuu nuori mies nimeltä Willow. Davisin rinnalla elokuvassa nähdään Val Kilmer, Joanne Whalley, Jean Marsh ja monet muut.

Paju debytoi Disney+:ssa vuonna 2022.

Mistä katsella Paju