Kuka on nainen Hawkeye-jakson 2 lopussa?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Marvel-tarinaa ei voi olla ilman konnaa. Kahdessa ensimmäisessä jaksossa Haukan silmä , kostavaa jousiampujaa vainoaa koko joukko verryttelyasuissa pukeutuneita huijareita, jotka tunnetaan nimellä Tracksuit Mafia. Ne eivät ole aivan alkuperäisiä, mutta he osaavat tehdä ilkeän Molotov-cocktailin. Silti he eivät ole Agatha Harknessin tai, kuten Kangin, tasolla. Kuka tekee Clint Bartonin ja Kate Bishopin elämästä kurjaa seuraavien viiden viikon ajan?Saamme selville jakson 2 lopussa, kun yksi verryttelypuvuista kertoo mysteerinaiselle, että hänen tilaamansa kaksi sankaria on toimitettu. Joten kuka tuo mysteerinainen on? Ja kuka pelaa häntä? Ja onko hän todellakin ohjelman pääpahis, vai onko tämä kaikki vain väärinkäsitystä? Puretaan se, mitä tiedämme.Kuka on hahmo lopussa Haukan silmä jakso 2?

Tämä hahmo on Maya Lopez, joka tunnetaan myös nimellä Echo.

Kuka on Echo päällä Haukan silmä ?

Emme tiedä paljon Marvel Cinematic Universen versiosta Maya Lopez/Echosta – vielä. Tiedämme, että hän on verryttelymafian aivot ja että hän on se, joka sai heidät vangitsemaan Clint Bartonin ja Kate Bishopin. Emme kuitenkaan tiedä, onko hän heidän johtajansa vai onko hän vain palkannut heidät. Emme myöskään tiedä, mitä hän haluaa jousiampujaparistamme. Onko hän konna Haukan silmä ? Meidän on odotettava ja katsottava.

Kuva: Disney+nappaamaan tappaja netflix

Kuka on Echo sarjakuvissa?

Marvel-sarjakuvissa Echo on ensisijaisesti Daredevil-sivuhahmo. David Mackin ja Joe Quesadan luoma Maya Lopez debytoi vuonna 1999. Huimapäinen #9. Hän oli alun perin linjassa Daredevilin arkkivihollisen Wilson Fiskin, Kingpin-nimellä tunnetun rikospomon kanssa. Kun Mayan isä tapettiin Kingpinin käskystä, hän otti kuuron orvon siipiensä alle ja lähetti hänet pois opiskelemaan arvostetuimpiin kouluihin. Kasvaessaan hän hioi luonnollista matkimistaan. Hän voi toistaa kenen tahansa näkemänsä liikkeet, mukaan lukien heidän taistelutyylinsä (kyllä, aivan kuten Mustaleski baddie Taskmaster).

Vuosikymmeniä myöhemmin, nyt nuori aikuinen, Kingpin lähetti Maya Lopezin tehtävään tappaa Daredevil. Maya uskoi, että Daredevil tappoi isänsä, joten hän hyökkäsi miehen kimppuun pelkäämättä uudessa Echo-asussaan. Mutta kun Echo sai tietää, että Fisk tappoi hänen isänsä, hän käänsi kylkiä, ampui Kingpiniä ja hänestä tuli supersankari.Täällä asiat käyvät hankalaksi! Katsos, Echo itse asiassa liittyi Avengersiin, mutta hänen joukkuetoverinsa eivät tienneet sitä. Echo oli ensimmäinen hahmo, joka käytti Ronin-identiteettiä liittyessään tiimiin vuonna 2005. Uudet Avengers #11. Hän palveli lyhyesti tiimissä Roninina, paljastaen lopulta kaikille olevansa itse asiassa Maya Lopez. Hawkeye otti Ronin-identiteetin vasta muutamaa vuotta myöhemmin.

Sellainen on siis Echo ja sitä Alaqua Cox soittaa.

Kuka on Alaqua Cox?

Haukan silmä merkitsee Alaqua Coxin näyttelijändebyyttiä – ja sinun on myönnettävä, että hän on täydellinen rooliin. Sarjakuvissa Echo on kuuro ja on Cheyenne-kansakunnan jäsen. Roolia varten Marvel Studios löysi Coxin, joka on kuuro ja syntyperää (menominee ja mohikaanien kansakunta). Echoa soittavan henkilön löytäminen sisälsi valtakunnallisen etsinnän, kuten vastaava tuottaja Trinh Tran kertoi RF CB:lle.

Halusimme pysyä uskollisina sarjakuvien hahmolle ja halusimme varmistaa, että tätä henkilöä näytellessämme etsimme intiaania ja jotakuta kuurojen yhteisöstä. Joten hämmästyttävä casting-ohjaajamme Sarah Finn piti työnsä taatusti, Tran sanoi. Hänen täytyi kirjaimellisesti etsiä maasta potentiaalista Maya Lopezia. Hän etsi kaikkialta. Ja Alaqua koe, lähetettiin nauhana.

Chuck Zlotnick

Cox oli uusi tv- ja elokuvateollisuudessa, mutta hän ei antanut sen estää häntä lähtemästä päärooliin suuressa TV-ohjelmassa. Shän oli niin päättäväinen todistaa meille, että hän voi herättää tämän hahmon henkiin, sanoi Tran. Niinpä monien tapaamisten ja monien koe-esiintymisten ja stunt-testeihin panon jälkeen ja sen jälkeen, kun Heidi Moneymaker, hämmästyttävä stunt-koordinaattorimme, työskenteli hänen kanssaan nähdäkseen, kuinka paljon hän pystyy toimittamaan – ja hän tappoi koe-nauhalla. Olimme todella vaikuttuneita siitä, mitä hän toi näytölle.

on Steelers-peli televisiossa

Tämä on Alaqua Coxin ensimmäinen kerta näytöllä, mutta se ei varmasti ole hänen viimeinen. Echon ympärille on jo olemassa spinoff, joten Echon tarina on vasta alussa.

Striimaa Haukan silmä Disney+:ssa