Muu

Mistä katsella 'Frosty the Snowman' vuonna 2020

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Frosty the Snowman juuri juhli 50-vuotisjuhliaan viime vuonna - ja elokuva on edelleen klassikko. Alkuperäinen jingle kertoo Frostystä, loistavasta lumiukosta, joka ystävystyy joidenkin lasten kanssa, ja joulun erikoisuus tuo sen eloon. Joten, aseta lapaset ja neulottu hattu ja katsele vähän Frosty the Snowman Tämä vuosi!

Huurteinen on esittänyt CBS: ssä melko vähän aikaa, mutta elokuva siirtyy uudelle kanavalle. Et halua missata sitä. Milloin Huurteinen olla televisiossa? Onko sitä vuokrattavissa tai ostettavissa? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää katsomisesta Frosty the Snowman Tämä vuosi:katso Riverdale kausi 1 verkossa ilmaiseksi

Mikä kanava on Frosty the Snowman päällä?

Yli 30 vuoden jälkeen CBS: ssä Rankin / Bass-klassikko siirtyy Freeformin kanavalle. He nappasivat oikeudet klassikkoon osoittamaan sen 25 päivän jouluna -ohjelmassa. Päätä Freeformiin!Kun on Huurteinen televisiossa vuonna 2020? Kun on Frosty the Snowman päällä?

Frosty the Snowman oli yksi ensi-ilta CBS: ssä, ja kaikki tulevat esitykset ovat Freeformissa. Seuraava näyttely on lauantaina 19. joulukuuta klo 16.55 ET / 15.55 CT. Suurelle joulupäivälle johtava Freeform ilmoittaa sen muutaman kerran.

Frosty the Snowman näytetään Freeformissa seuraavina päivinä:  • Lauantaina 19. joulukuuta klo 17.30 ET / 15.55 CT
  • Sunnuntaina 20. joulukuuta klo 16.00 ET / 14:25 CT
  • Torstaina 24. joulukuuta klo 20.15 ET / 19.15 CT
  • Perjantaina 25. joulukuuta klo 16.30 ET / 15.30 ET

Voit selata loput Freeformin 25 päivän jouluohjelma täällä , mutta tarkista kaapelikanavan paikallisista tiedoista.

Kuinka löydän Freeform-suoratoiston? Kuinka suoratoistaa Frosty the Snowman :

Jos sinulla on kaapelioperaattori, voit suoratoistaa Frosty the Snowman päällä Vapaamuotoinen kaapeliin kirjautumisella .esitykset nbc:ssä tänä iltana

Voit myös kirjautua Freeformiin tilaamalla YouTube TV: n, Hulu Live TV: n, fuboTV: n, DIRECTV NOWin tai PlayStation Vuen. Näillä alustoilla on myös suora lähetys Freeform-kanavasta.

Missä voin katsella Frosty the Snowman ? Missä voin suoratoistaa Frosty the Snowman ?

Etsitkö vuokraa Huurteinen katsella toisella kerralla? Ei hätää, se on suoratoistettavissa muualla - ja se on myynnissä! Voit ostaa Frosty the Snowman päällä VUDU hintaan 4,99 dollaria. Katso sitä milloin haluat, tänä ja ensi vuonna.

Missä katsella Frosty the Snowman