Muu

Mistä katsella 'Spiral': Chris Rockin 'Saw' -elokuva on teattereissa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Enemmän:

Ei vain yhdeksäs elokuva elokuvassa Näin franchising on olemassa, mutta se ilmestyy myös teattereissa tällä viikolla. Joka tiesi?!

Kierre , alias Spiraali: Sahan kirjasta , alias Spiraali: Saha , hiipii teattereihin tänä viikonloppuna sen jälkeen, kun sen julkaisu viivästyi vuotta COVID-19-pandemian vuoksi. Pääosissa Chris Rock itsepäisenä etsivänä, Max Minghella tulokkaana ja Samuel L. Jackson kokeneena poliisina, tämä yhdeksäs elokuva elokuvassa Näin franchising löytää viranomaisia, jotka tutkivat sarjaa murhia, jotka ovat aivan liian samankaltaisia ​​kuin kauan kuolleen palapelin tappaja.Älä huoli - vaikka tämä elokuva on teknisesti sarjan yhdeksäs elokuva, sinun ei tarvitse tuskailla, jos unohdit ensimmäiset kahdeksan. Josh Stolberg, joka kirjoitti elokuvan Peter Goldfingerin kanssa, on sanonut että hän ei näe elokuvaa suorana jatkoa kahdeksannelle Näin elokuva, 2017-luvut Palapeli , vaikka elokuva on olemassa Näin aikajanalla.On vaikea kiistää kaikkien tähtien kanssa, kuten Rock ja Jackson, joten tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mistä katsella Kierre .

MITÄ KATSO KIERRE (2021):

Spira Aion avata elokuvateattereissa vasta 14. toukokuuta 2021 - alias huomenna. Voit selvittää, jos Kierre pelaa teatterissa lähelläsi tässä .ON KIERRE STRAAMINGISSA?

Ei vielä. Toistaiseksi, Kierre on katsottavissa vain teattereissa. Mutta pysy kuulolla, koska on mahdollisuus Kierre on kysyttävää hyvin pian.

MILLOIN KIERRE OLETKO TARPEEN?

Digitaalista julkaisupäivää ei ole vielä asetettu Kierre. Voimme kuitenkin arvata, että Lionsgate julkaisee Kierre premium-video-on-demand-ohjelmalla noin kolme viikkoa teatterin julkaisun jälkeen tai kesäkuun ensimmäisen viikon jälkeen.Tämä perustuu edelliseen Lionsgate-julkaisuun tänä vuonna, Matkailijat , joka julkaistiin teattereissa 9. huhtikuuta ja jonka jälkeen PVOD voitiin vuokrata kolme viikkoa myöhemmin, 30. huhtikuuta.

Mutta ota tämä arva suolalla. Toisin kuin Universal, joka on lähettänyt teatterijulkaisunsa PVOD: lle 17 päivän teatterikäynnin jälkeen, Lionsgatella ei ole yhtenäistä mallia elokuvien julkaisemiseen pandemian aikana. On mahdollista, että studio haluaa antaa Kierre pelata teattereissa yli kolme viikkoa, riippuen siitä, miten lipputulot tekevät nyt, kun enemmän ihmisiä rokotetaan.

ON KIERRE HBO MAXILLA?

Ei. Kierre on Lionsgate-elokuva, ei Warner Bros. -elokuva. Vaikka HBO Max on suoratoistokoti Warner Bros.:n suosituimmille Godzilla vs. Kong ja Mortal Kombat , se ei ole suoratoistokoti Kierre —Ja ainakaan hetkeksi.

TAHTOA KIERRE OLETKO NETFLIX?

Kierre ei ole Netflixissä, eikä siitä ole mitään viitteitä Kierre suoratoistetaan Netflixissä milloin tahansa pian. Kierre on Lionsgate-elokuva, ja Lionsgatella on tällä hetkellä sopimus Hulun ja FX: n kanssa - mikä tarkoittaa sitä todennäköisempää Kierre on jonain päivänä Hulussa, ei Netflix. Toistaiseksi ainoa tapa katsella elokuvaa on elokuvateatterissa.

Missä katsella Näin