Muu

Milloin Greyn anatomian kausi 15 on Netflixissä?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Enemmän:

Näyttää siltä, ​​että vasta eilen Meredith Gray oli kytkenyt McDreamyn autoon ja George, Izzie ja Cristina olivat nuoria harjoittelijoita, jotka eivät tienneet stetoskooppiaan otoskooppistaan. Mutta se ei ollut eilen. Se oli tavallista jo maaliskuussa 2005! Mihin aika kuluu?

macy's parade suoratoistovideo

Myöhemmin tänä iltana, 15. kausi Greyn anatomia päättyy. Monet fanit ovat katselleet viikoittain ABC: ssä, mutta suuri määrä johtoleikkureita odottaa nauttivan kuluvan kauden Netflixistä. Kuinka kauan striimareiden on odotettava katsellakseen ABC: n pitkäaikaisen hitin uusinta kaavaa? Milloin kausi 15 Greyn anatomia osuma Netflix?Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.OLI GREYN ANATOMIA UUDISTETTU 16. KAUSILLE?

Jep! Tämä esitys elää meitä kaikkia. Viime viikolla ABC uudisti sarjan virallisesti vielä kahdeksi vuodeksi. Huomionarvoista myös: Ellen Pompeo allekirjoitti uuden kahden vuoden sopimuksen.

ON GREYN ANATOMIA NETFLIX-TIETOKONEESSA?

Joo! Kaudet 1-14 suoratoistetaan nyt Netflixissä.ONKO GREY'N ANATOMIA HULULLA?

Jep! Kausi 15 Greyn anatomia on tällä hetkellä saatavilla Hulussa .

MILLOIN GREYN ANATOMIA 15. KAUSI SAAPUU NETFLIXiin? Milloin 15. kausi alkaa GREYN ANATOMIA OLETKO NETFLIX?

*** PÄIVITYS: Greyn anatomia Kausi 15 saapuu Netflixiin 15. kesäkuuta 2019! ***Virallista ilmoitusta ei ole, mutta kausi 13 päättyi 18. toukokuuta 2017 ja saapui Netflixiin 17. kesäkuuta 2017. Kausi 14 päättyi 17. toukokuuta 2018 ja ensi-ilta Netflixissä 16. kesäkuuta 2018.

Ottaen huomioon nämä päivämäärät odotamme kauden 15 Greyn anatomia saapua Netflixiin kesäkuun puolivälissä 2019.

RELATED: Mikä kestää kauemmin, katsomalla 'Greyn anatomiaa' vai käymällä lääketieteellisessä koulussa?

Missä suoratoistaa Greyn anatomia