Muu

Milloin virta palaa uusilla jaksoilla?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Voimaa keskikauden finaali ei päättynyt virinällä ... vaan BANG: lla.

Tämän addiktoivan Starz-draaman viimeinen kausi on kirjoissa. Teho on virallisesti tauossa vuoteen 2020 asti, ja kun hittiesitys palaa, jäljellä on vain viisi jaksoa. Ei kaudella, mutta koko sarja . Tämä on spoilereista vapaa vyöhyke, mutta jos haluat katsoa seuraavan jakson tiiseriä, Starz on julkaissut viisisekunnin esikatselun . Yksi varoituksen sana: Älä suoratoista videota ennen keskikauden finaalin katselua.Mikä on KeepStarz? Onko Comcast roikkuva Starz? Milloin Teho Kausi 6, jakso 11 saapuu Starzille? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!MIKÄ ON KEEPSTARZ? ONKO COMCAST DROPPING STARZ?

KeepStarz on verkkosivusto, jossa kerrotaan, miten voit estää Comcastia pudottamasta Starzia. Kuten verkkosivustolla todetaan , Joulukuun 10. päivästä lähtien Comcast Xfinity pudottaa 11 STARZ- ja STARZ Encore -kanavaa Xfinity-kanavasi kokoonpanosta.

Jos olet yksi monista asiakkaista, joita tämä muutos koskee, verkkosivusto tarjoaa linkin, josta voit tehdä virallisen valituksen Comcast Xfinitylle.MILLOIN VOIMA PALUU UUDEN JAKSOJEN KANSSA?

Teho Kausi 6, jakso 11 ensi-iltansa Sunnuntaina 5. tammikuuta 2020 Starzilla .

MITÄ AIKA TOIMII VOIMA 6. KAUSI, 11. JAKSO TULOSTA?

Teho (Kausi 6, jakso 11) lähetetään sunnuntaina 5. tammikuuta klo 20.00. ET Starzilla.VOINKO KATSOA VOIMA 6. KAUSI, 11. Jakso 11 Aikaisemmin STARZ-sovelluksessa?

Sinä tiedät sen. Aivan kuten kauden kymmenen ensimmäistä jaksoa, myös jakso 11 Teho on suoratoistettavissa aikaisin Starz.com ja Starz-sovellus. Uusi jakso on tarkoitus pudottaa sunnuntaiaamuna / lauantai-iltana (5. tammikuuta) klo 12.01 ET.

Kuva: Everett-kokoelma

Kuinka voin katsoa VOIMA ONLINE?

Kausi 1-5 / Teho ovat suoratoistettavissa Hulussa , kun taas kauden 6 (samoin kuin kaudet 1-5) kymmenen ensimmäistä jaksoa ovat tällä hetkellä katsottavissa Starzilla .

Missä suoratoistaa Teho