Muu

Milloin Britney Spears kehystää ensi-iltansa FX: ssä ja Hulussa?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Britney Spears räjäyttää tekopyhiä dokumentteja korostaen negatiivisia ja traumaattisia elämän hetkiä

Kuinka katsella taistelua Britneystä: Fanit, käteinen ja konservatorio Yhdysvalloissa

Tamra Davis jakaa muistot Britney Spearsin ohjaamisen maagisesta hetkestä Crossroadsissa

Entä jos sinulla ei ole perinteistä kaapelia? Suurimmalla osalla suoraa TV-ohuita nippuja on pääsy FX: ään. Jos sinulla on YouTube TV, Hulu + Live TV tai Roku, olet kultainen.

Tämä vie meidät toiseen suoratoistovaihtoehtoon: Hulu. Koska FX on tehnyt yhteistyötä Hulun kanssa, kaikki uudet FX-ohjelmien jaksot näkyvät Hulussa joko heti tai pian ensi-iltansa jälkeen. Se tarkoittaa, että niin kauan kuin sinulla on Hulu-tili, olet kultainen. Voit vapaasti katsella ihmisiä puolustamaan Britney Spearsia muun maailman kanssa tänä perjantai-iltana. Hulu tarjoaa jopa seitsemän päivän ilmaisen kokeiluversion, joten teoreettisesti voit katsoa tämän uuden dokumenttielokuvan maksamatta senttiäkään.Mikä on Kehystää Britney Spears Noin?

Muista Jätä Britney Alone kaveri ? On käynyt ilmi, että hän oli oikeassa. Kehystää Britney Spears vie nykyisen ymmärryksemme Spearsin maineesta ja kyseenalaistaa sen. Miksi hänen isänsä sai hallita niin paljon talouttaan? Miksi olimme yhteiskunnassa niin pakkomielle tämän naisen seksuaalisuudesta, varsinkin kun hän oli alaikäinen? Ja mikä kylmintä kaikista, miksi olimme niin innoissaan nähdessämme hänen kaatuvan? Tunnettu Britney Spears yrittää vastata näihin kysymyksiin ja palauttaa inhimillisyyden ja myötätunnon tähän tunnettuun julkkisjuttuun.Missä suoratoistaa New York Times esittelee