Muu

Milloin Marvel's Iron Fist -sarja 3 osuu Netflixiin? |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Woman Crush Wednesday: Olemme nostamassa lasin tähdelle Jessica Henwick

Jokainen toistaiseksi peruutettu Netflix Original Show

Se on iso kysymys. Netflix ei ole uusinut esitystä kolmannen kauden ajan, mutta joskus se vie myös jonkin aikaa. Esimerkiksi se ei ole vieläkään antanut etenemistä Luke Cagen kaudelle 3. Jessica Jones sai kauden 3 tilauksen suhteellisen nopeasti kauden 2 julkaisun jälkeen, joten on mahdollista, että tiedämme pian jotain Iron Fistin tulevaisuudesta - mutta älä älä pidä hengitystäsi.

Pelissä on kuitenkin muutama muuttuja. On tosiasia, että kausi 2 päättyy niin monta kallioperää . He varmasti toimivat kuin tietäisivät, että kausi 3 oli takuu, eikö? Mutta on myös kysymys Disneyn (Marvelin emoyhtiö) tulevasta suoratoistopalvelusta, mikä voi johtaa siihen, että kaikki nämä esitykset putoavat muutaman asteen prioriteettitikkaalle (mikä on täysin asia). Mutta Netflix on myös tehnyt selväksi aiemmin ne päättää, milloin pistoke vedetään Marvel-ohjelmista, ei Marvel TV / Disney.power starz uusi kausi

On myös mahdollista, että saamme spinoff-sarjan (tai kaksi!) Oikean kauden 3 sijaan. Voisiko Netflix suunnitella Sankareita vuokrattavana (Luke Cage ja Iron Fist) -esitys tai a Lohikäärmeen tyttäret (Misty Knight ja Colleen Wing) näyttely? Kumpi tahansa tai molemmat, voi tapahtua, ja he voivat noutaa kauden 2 finaalin palaset.Milloin Rautanyrkki Kausi 3 tulee ulos?

Jos Netflix tilaa toisen kauden rautaa nyrkistä, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin näemme sen. Vaikka suurin osa Netflix-ohjelmista julkaisee yleensä uusia kausia noin vuoden välein, Marvel-näyttelyissä on ollut enemmän jonopohjaista järjestelmää. Siksi Daredevil-kauden 3 ilmestyminen kestää niin kauan, koska Netflixin oli ensin julkaistava kaikkien muiden soolosankareiden ja puolustajien toinen kausi.

Mutta kaikki tämä saattaa olla muuttumassa. Marvel's Daredevil Season 3 on tulossa, joten vuosi 2018 on ensimmäinen kerta, kun kaikki neljä Netflixin perustavaa sankaria julkaisevat kauden vuodessa. Ja Jessica Jones hyppäsi heti kauden 2 julkaisemisesta kauden 3 kuvaamiseen, joten on mahdollista, että kaikki esitykset saattavat olla tiukalla vuosittaisten julkaisujen täältä eteenpäin. Tietysti on edelleen kysymys Marvel's Punisher Season 2: sta, joka kääritteli kuvaamisen elokuussa ja on todennäköisesti suunnitteilla tulevan esiin vuoden 2019 alussa. Ehkä se kolahtaa joitain seuraavista kausista hieman, mikä tarkoittaa ehkä Iron Fist -kautta 3 se on korteissa - ilmestyy syksyn loppupuolella / alkutalvella 2019.South Park kasvanut

Päivitämme tämän artikkelin, kun lisää tietoa Iron Fist -kaudesta 3 julkaistaan.


PÄIVITTÄÄ: Netflix on peruuttanut Marvel's Iron Fist kahden vuodenajan jälkeen.Katso Marvel's Iron Fist Netflixissä