Muu

”The Nevers” -jakson 5 loppu selitetään: Onko Maladie kuollut vai elossa? |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

The Nevers Jakso 5 Hanged päättyi hyvin julkiseen teloitukseen. Maladie (Amy Manson) huomattiin ripustettavaksi ripustettavaksi lontoolaisten hyvin raivoisan joukon edessä ohuena peitteenä uhkana kosketetuille yleensä. Vaikka Amalia True (Laura Donnelly) pysyi kiinni alkuperäisestä suunnitelmastaan ​​käyttää näyttämöä peitteenä Galantin löytämiselle, Peness Adair (Ann Skelly) aikoo pysäyttää Maladien kuoleman. Kyse ei ole siitä, että hän tuntee myötätuntoa Lontoon vitsauksesta, mutta tajuaa kipeän toiminnan ansiosta, että tällainen julkinen teloitus vain sytyttää kosketuksen ja normien väliset kasvavat jännitteet.Kuitenkin kaikki näennäisesti menee pieleen. Maladie päättää hypätä hämmentävästi omaan kuolemaansa, käyttäen omaa teloitustaan ​​viimeisen murhanhimoisen näyttämön näyttämönä. Maladien käsityöläiset on asetettu paikalle sähköistämään väkijoukkoa ja aloittamaan kaoottisen ahdingon. Vaikka Purity pystyy pudottamaan Mundin (Ben Chaplin) ajoissa säästääkseen joitain ihmisiä, kaikki eivät pääse Maladien vääristyneestä suunnitelmasta. Tai järkyttävä paljastus, että Maladie ei ollut lainkaan ripustettu henkilö…The Nevers Jakso 5 Hanged päättyy ilmoitukseen, jonka mukaan Mundi ei ehkä ole vanginnut Maladieä, mutta hänen sykofanttista seuraajaansa. Maladie itse maski toimittajansa Effie Boylen koko ajan! Mutta miten tämä vaihto tapahtui? Onko Maladie todella elossa vai kuollut? Ja mitä tämä tarkoittaa menemistä The Nevers Osa 1 finaali ensi viikolla?

Tässä sinun on tiedettävä siitä hullusta Maladien käänteestä The Nevers Jakso 5.

Kuva: HBOmilloin charlie brown joulu on televisiossa

Kuoliko Maladie sisään The Nevers Jakso 5 HBO: lla?

Ei! Aluksi näyttää siltä, ​​että Maladie hyppäsi onnellisesti omaan kuolemaansa julkisen teloituksensa aikana - mikä teki Penancein suunnitelman pelastaa hänet täysin kiistanalaiseksi - tarkastaja Mundi tajuaa myöhemmin, että kuollut ruumis ei ollut Maladie. Kun ruumiin saapas putoaa maahan, Maladielta puuttuu varpaita. Tiedät, kuten kammottava tyttö, joka seurasi sykofanttisesti Maladieta ympäri.

Mundi kokosi lopulta, että Maladie ei kuollut ... mutta toimittaja Effie Boyle kuoli ...Kuinka Maladie muuttui Effie Boyleksi The Nevers ?

Yhtä aikaisin kuin The Nevers Jakso 1, tarkastaja Mundi on sekoitettu kuolemaan, joka näyttää olevan Maladien murha, mutta jotain on poissa. No, käy ilmi, että se oli Maladien tekemä, mutta ehkä tarkoituksella tarkoitettiin olla hieman epävakaalla puolella piilottaakseen, mitä todella tapahtui.

Maladie tappoi toimittaja Effie Boylen kaikki, jotta hän voisi hautua suunnitelman, jossa hän järjestää oman kaappauksensa. Kuitenkin, jahdin aikana, hän vaihtoi paikkoja paikallisen seuraajansa kanssa, pukeutuneena ja meikattuna näyttämään Maladielta. Maladie, jota pidettiin vankilassa ja vietiin hirsipuuta, ei ollut todellinen Maladie.

Todellinen Maladie laittoi peruukin ja väärät hampaat ja otti Effie Boylen henkilöllisyyden… menee niin pitkälle, että lyö opettajat tuomitsemaan hänen oman teloituksensa ja kerjäämään haastattelua itsensä kanssa.

Se on villi suunnitelma, joka ei vain toiminut, vaan pitää Maladien pelaamassa tulevaisuuden hulluutta varten.

ketkä ovat kultaisen maapallon ehdokkaita

Ehkä on myös syytä huomata, että Maladie lopetti Harrietin (Kiran Sonia Sawar) pelastamisen kuoleman polkemisesta? Joten kenties on tulevaisuus, jossa Maladie toimii yhdessä muiden kosketettujen kanssa? Tai ainakaan ole täysin ristiriidassa heidän kanssaan?

Kuva: HBO

Mitä tapahtui Amalian lähetystyössä Galanthin kanssa vuonna The Nevers Jakso 5?

Emme tiedä - vielä.

The Nevers Jakso 5 sisältää jännittävän väitteen Amalia Truein ja Penance Adairin välillä, joka repii orpokodin taistelijat erilleen. Kokko Annie, Augie ja tri Horatio Cousins ​​sopivat Amalian kanssa salaperäisessä tehtävässään paljastamaan, missä Galanthi on piilossa. Esitys seuraa kuitenkin vain Penessia ja hänen yhtyettä, joka vastustaa kuolemanrangaistusta Touched. Vaikka Pentionin tehtävä menee pieleen, tiedämme vain, kuinka Amalian tiimillä meni, sillä ne kaikki saivat sen takaisin eloon. Vaikka he ovat loukkaantuneet ja näyttävät huonommilta kulumiselta.

Joten mitä tapahtui Amalialle ja hänen tiimilleen? Sinun on odotettava ensi viikon 1. osan finaaliin, The Nevers Jakso 6 True -esitykset HBO: lla.

Huomautus faneille: Meidän kattavuus The Nevers 1. osan finaali julkaistaan ​​vasta maanantaina 17. toukokuuta kello 1.00 ET, jotta länsirannikon katsojia ei pilata. Ensi viikon uusi jakso The Nevers on ... niin villi.

Missä suoratoistaa The Nevers

quinn top build s6