Muu

Mihin aikaan The Mandalorian -luku 12 tulee Disney Plus -palveluun?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Juuri kun luulet tajunnut Mandalorialainen ulos, kausi 2 heittää toisen kasvot imevän kalmarin sinua. Toisen vuoden kauden kolmas jakso räjäytti kokonaan kaiken, mitä ajattelimme tiesevämme mandalorialaisesta tarinasta Katee Sackhoffin esittely Bo-Katan Kryze . Paitsi että tapasimme myös pari uutta Mando-soturia, mukaan lukien yhden, jota soitti fanien suosikki painija Sasha Banks (tai Mercedes Varnado). Miten Mandalorialainen seurata viime viikon jaksoa? Tapaammeko Rosario Dawsonin Ahsoka Tanona ?! Olemme aikeissa selvittää!

Jos haluat nähdä uuden jakson Mandalorialainen , sinulla on onnea. Hittisarjan luku 12 on tulossa pian - mutta kuinka pian? Milloin Mandalorialainen Luku 12 saapuu Disney + -palveluun? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.



Mikä on Mandalorialainen Luku 12 julkaisupäivä?

Mandalorialainen Kausi 2, jakso 4, räjäyttää Disney +: n päälle Perjantai 20. marraskuuta .



Paljonko kello on Mandalorialainen päällä?

Joka viikko uusia jaksoja Mandalorialainen Kausi 2 laskeutuu Disney + -peliin perjantaisin. Mandalorialainen Kausi 2, jakso 4, ensi-iltansa klo 3:01 aamulla ET / 12:01 am PT Disney + -palvelussa perjantaina 20. marraskuuta. Tarkoittaako tämä, että pysyt myöhässä tai nouset aikaisin? Se riippuu aikavyöhykkeestäsi tai ammatistasi. Ei väliä mitä, uusi jakso Mandalorialainen Kausi 2 on suoratoistettavissa varhain perjantaiaamuna.

Kuva: Disney +



Milloin Mandalorialainen Kausi 2, jakso 5 ilmestyi Disney +: een?

Kun olet katsellut tämän viikon jakson, haluat tietää, milloin seuraava uusi jakso Mandalorialainen Kausi 2 saapuu. Jakso 5 alias Luku 13 saapuu Disney + -palveluun Perjantai 27. marraskuuta , uusia jaksoja saapuu joka perjantai melkein loppuvuodesta 2020.

el chapo kausi 4

Mandalorialainen Luku 11 Yhteenveto: Tähtien sota on parempi siellä, missä se on kosteampi

Milloin uudet jaksot Mandalorialainen tule ulos Disney +: sta?

Mandalorialainen julkaisee yhden jakson viikossa koko kaudelle 2. Tällä hetkellä se näyttää Mandalorialaiset julkaisuaikataulu on:



  • Jakso 4: Perjantai 20. marraskuuta 2020
  • Jakso 5: Perjantai 27. marraskuuta 2020
  • Jakso 6: Perjantai 4. joulukuuta 2020
  • Jakso 7: Perjantai 11. joulukuuta 2020
  • Jakso 8: Perjantai 18. joulukuuta 2020

Tietysti Disney voi aina muuttaa näitä päivämääriä. Mutta tällä hetkellä meillä ei ole syytä epäillä, että he räjäyttävät suunnitelmansa.

Kuinka saan Disney Plus -palvelun?

Disney + on saatavana hintaan 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria vuodessa. Valitettavasti palvelulle ei ole enää ilmaista kokeilua. Mutta jos olet Verizon Wireless Play More and Get Unlimited -jäsen, meillä on hyviä uutisia: sinä hanki Disney + suunnitelmallasi .

Suoratoisto Mandalorialainen Disney + -palvelussa