Muu

Mihin aikaan Tina ensi-ilta HBO: lla? Kuinka katsella Tina Turnerin dokumenttielokuvaa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Toivottavasti muistat Tinan kääntämään kellosi takaisin kesäaikaan aikaisemmin tässä kuussa, koska haluat olla varma, että olet lukenut kiinni uuden Tina Tuner -dokumentin, joka näytetään HBO: lla tänä viikonloppuna. Yksinkertaisesti otsikoitu Tina , tämän dokumentin ovat ohjaaneet Dan Lindsay ja T. J. Martin, ja se kertoo elävän legendan: Rock 'n' Rollin kuningatar.Mukana haastattelut Angela Bassettin, Oprah Winfreyn, Kurt Loderin, Katori Hallin ja tietysti Tina Turnerin kanssa, Tina vie musiikkifanit kulissien taakse ennennäkemättömillä valokuvilla ja kuvamateriaalilla. Tämä elokuva käy paitsi Turnerin uskomattoman menestyksekkään uran laulajana ja lauluntekijänä, mutta myös hänen henkilökohtaisen traumansa, joka käsittelee entisen aviomiehensä Ike Turnerin väärinkäyttöä ja seurauksia, joita seurasi, kun hän esitti tarinansa eloonjääneenä.Lyhyesti sanottuna tämä dokumentti on pakko katsella musiikin ystäville. Tina Turnerin dokumenttielokuvan, mukaan lukien Tina julkaisupäivä ja Tina julkaisuaika.

Milloin Tina Turnerin dokumenttielokuva ilmestyy HBO: lla ja HBO Maxilla?

Lauantaina 27. maaliskuuta alkaen Tina suoratoistaa HBO- ja HBO Max .

Mihin aikaan Tina Turner -dokumenttielokuva on HBO: lla ja HBO Maxilla?

Tina ensi-ilta HBO: lla ja HBO Max: lla lauantaina 27. maaliskuuta kello 20 ET / PT. Se tarkoittaa, että jos asut länsirannikolla, näet elokuvan kolme tuntia sen jälkeen, kun se on ilmestynyt itärannikolla.Kuinka katsella Tina Turnerin dokumenttielokuvaa Tina :

Voit katsoa Tina HBO: lla tai päällä HBO Max . HBO Max on HBO: n tarjoama premium-suoratoistovaihtoehto, joka käynnistettiin toukokuussa 2020. HBO Max maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa, ja jos olet jo HBO Nyt tilaaja , sinulla on hyvät mahdollisuudet käyttää sitä jo. Voit käyttää HBO Maxia työpöydälläsi sekä Roku-, Amazon Fire TV-, Android TV-, Apple TV-, Playstation 4-, Samsung TV-, Xbox One- ja Xbox Series X / S -laitteiden kautta. Voit myös ostaa HBO Maxin kaapelioperaattorisi kautta.

Kuitenkin, Tina on myös katsottavissa tavallisella HBO-kanavalla. Joten jos kaapelipakettisi sisältää HBO-kanavan, olet valmis katsomaan elokuvaa, kun se näytetään lauantai-iltana kello 20.00. ET / PT.Katsella Tina HBO Max