Muu

Mikä on ero HBO: n ja HBO Maxin välillä? Maksaako HBO Max enemmän?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Enemmän:

Nyt kun HBO Max - kolmas HBO-suoratoistopalvelu - on virallisesti vakiinnuttanut asemansa johtavaksi HBO-alustaksi sen käynnistämisen jälkeen toukokuussa 2020, katsotaanpa joitain näiden kolmen välisiä eroja. WarnerMedian uusin tarjous on erottaa itsensä suureksi kilpailijaksi avaruudessa, sillä sillä on yli 10000 tuntia ohjelmointia ja yksinomainen pääsy rakastettuun komediasarjaan Ystävät , sekä lukemattomat alkuperäiset otsikot ja nyt Warner Bros. -lehden koko vuoden 2021 teatterilevy (COVID-19-pandemian vuoksi). Koska HBO Maxilla on koko HBO: n säännöllinen sisältö oman luettelonsa lisäksi, maksaako se enemmän kuin alkuperäinen foorumi?Haluatko tietää, mitä ohjelmia ja elokuvia HBO Max tarjoaa? Tässä on täydellinen luettelo kaikesta.Jos se vaikuttaa hämmentävältä tai jos tilaat yhden HBO-palvelun juuri nyt ja olet utelias HBO Maxiin, autamme sinua. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää uudesta HBO Maxista.

Tuleeko HBO: sta HBO Max?

Ei. Toistaiseksi HBO Go - HBO-suoratoistopalvelu, jota HBO-kaapelien tilaajat voivat käyttää - ei ole absorboitunut HBO Max: iin. Palvelu pysyy samana, HBO Max ei vaikuta siihen. HBO Go -tilaajilla on edelleen pääsy HBO-ohjelmointiin on demand -alustan kautta.

Korvaaako HBO Max HBO: n nyt?

Ei myöskään! Vaikka HBO Max on uusi vaihtoehto HBO Now: lle, sitä ei korvata. Jos kuitenkin jo tilaat HBO Now -palvelun HBO: n kautta, olet onnea: Nykyisen HBO Now -suunnitelmansa lisäksi uudet ja nykyiset tilaajat pääsevät HBO Maxiin 27. toukokuuta ilman lisäkustannuksia. Varmista kuitenkin, että olet tilannut HBONow.com ja laskutetaan HBO: n kautta (eikä kolmannen osapuolen kautta), ja olet valmis saamaan ilmaisen HBO Maxin.American Music Awards 2016 katsella verkossa

Maksaako HBO Max enemmän kuin HBO?

HBO Max maksaa tilaajille 14,99 dollaria kuukaudessa (sama hinta kuin HBO Now). HBO Now- ja Charter-asiakkaat päivitettiin HBO Max -palveluun ilmaiseksi julkaisun yhteydessä. HBO-kaapelien tilaajille, joilla ei ole onni saada pääsyä Maxiin, näyttää siltä, ​​että useimmat hyötyvät poistamalla HBO-lisäosan lähetyspaketistaan ​​ja tilaamalla HBO Max-suoratoistoalustan.