Muu

WCW: 'Merry Happy Whatever' -tähti Ashley Tisdale kirkastaa lomasi tänä vuonna

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kun odotamme innolla huomista kiitospäivää juhlaamme rakkaimpien kanssa, muistamme myös olla kiitollisia ihmisistä ja asioista, jotka ovat tuottaneet meille iloa. Tässä mielessä haluamme omistaa tämän viikon Woman Crush Wednesday -tapahtuman näyttelijälle, josta tunnemme erityisen kiitollisuuden tänään: upea Ashley Tisdale!Kuka on GAL: Ashley TisdaleMIKSI MURKAILEMME: Tisdale tähdittää Kayla Quinniä Netflixin uudessa komediassa, Hyvää onnellista mitä tahansa , joka putoaa alustalle huomenna (28. marraskuuta). Esitys on rakennettu Quinn-perheen ympärille, jota johtaa suojaava patriarkka Don (Dennis Quaid), ja seuraa häntä, kun nuorin tytär, Emmy (Bridgit Mendler), tuo uuden poikaystävänsä Matt (Brent Morin) kotiin Philadelphiaan esittelemään häntä ja viettämään Joulu perheensä kanssa. Jonkin sisällä 23. heinäkuuta Instagram-viesti , Tisdale kirjoitti, että tämän hahmon pelaaminen on ollut minulle eniten palkitsevaa roolia, ja kuvaili aikansa, jolloin hän kuvasi Kayla Quinnia hauskana, dramaattisena ja tunnepitoisena vuoristoradana. On selvää, että Tisdale pani paljon tämän hahmon herättämiseen eloon, emmekä voi odottaa nähdäksemme hänen tekevän sen!

Missä olet nähnyt hänet ennen: Jos olet 10-30-vuotiaita, on todennäköistä, että Tisdale oli tärkeä osa lapsuuttasi! Ensimmäisen suuren tauonsa hän sai vuonna 2005 Tipton-hotellin ahkera karkkityttötyttö Maddie Fitzpatrick Disney Channel -sarjassa. Zackin ja Codyn sviittielämä , myös pääosissa ja aloittamassa Dylanin ja Cole Sprousen uraa. Tisdale soitti Maddieä vuoteen 2009 saakka, ja viimeinen cameo-esitys oli päällä Sviitti-elämä kannella , mutta juuri tässä ajassa hän soitti tunnetuimman roolin, draamaklubidiiva Sharpay Evans vuonna Lukiomusikaali . Hän ilmestyi taas Sharpayna vuonna Lukion musikaali 2 , Lukion musikaali 3: Vanhempi vuosi ja Sharpayn upea seikkailu , vakiinnuttanut asemansa yhtenä suurimmista Disney-tähdistä tähän mennessä. Toinen hänen tunnetuimmista rooleistaan ​​oli Candace Flynn, Disneyn animaatioesityksen nimihahmojen vanhempi sisar Finias ja Ferb , jonka hän esitti näyttelyn kestolle 2007–2015.

Disney Channelin ulkopuolella Tisdale on kerännyt vaikuttavan ja monipuolisen valikoiman krediittejä, mukaan lukien Dorky-tytön Kim pelaaminen vuonna 2001 scifi-elokuvassa Donnie Darko , ilmaisemalla Tuhkimo vuonna 2018 -animaatioelokuva Viehättävä , vierailevat televisio-rikosdraaman kahdessa jaksossa Sons of Anarchy vuonna 2012, ja ABC Family -sovelluksen tuottaja Nuori ja nälkäinen , joka juoksi vuosina 2014-2018 ja aloitti muiden Disney-alumnien ja edellisen WCW: n, Emily Osmentin. Tisdalen kyky menestyä sekä kameran edessä että takana osoittaa hänen monipuolisuutta ja laajaa kokemusta show-liiketoiminnasta.Missä näet hänet uudestaan: Jos sinä ja perheesi päätät syödä kaikkia Hyvää onnellista mitä tahansa kiitospäivänä, älä tuskaile! Voit nähdä enemmän Tisdalesta sitcomissa Carolin toinen teko , joka lähettää yhdeksännen jaksonsa CBS: ssä 5. joulukuuta klo 21.30. Hän pelaa Jenny Kinneyä, nimihahmon Carol Kinneyn (Patricia Heaton) tytärä, joka tukee äitiään, joka työskentelee lääketieteellisenä harjoittelijana tavoitellessaan unelmansa tulla lääkäriksi. Tisdale tulee olemaan myös ääninäyttelijä Phineas ja Ferb -elokuva: Kynttilä maailmankaikkeutta vastaan , jossa hän tulee uusimaan roolinsa Candace Flynnina, kun Phineas ja Ferb matkustavat ympäri galaksia pelastamaan hänet, kun ulkomaalaiset ovat siepanneet hänet. Elokuva on tarkoitus julkaista yksinomaan Disney +: lla kesällä 2020. On selvää, että odotettavissa on paljon, emmekä voi odottaa, mitä Tisdale tekee seuraavaksi.

Suoratoisto Hyvää onnellista mitä tahansa Netflixissäsam elliott länsimainen elokuva