Muu

Vikings vs.Saints Live Stream: Kuinka katsella Vikings / Saints Live On Prime Video

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Se on joulupäivän loppukokous, kun New Orleans Saints isännöi Minnesota Vikings Prime Video-, NFL Network- ja FOX-kanavilla!

Tarvitsetko lomamatkaa? Kaksi NFC: n perusta törmää Mercedes-Benz Superdomeen, kun Kirk Cousins ​​ja Vikings tapaavat Alvin Kamaraa ja pyhiä. Tämän päivän otteluilla ei ole pelkästään potentiaalisia vaikutuksia pudotuspeleihin, mutta kuka tahansa, jolla on onni olla elossa fantasiajalkapallossa, kiistämättä näkee tämän iltapäivän lähetyksen. Voivatko pyhät voittaa kotivoiton vai voittavatko viikingit tiellä?Näin voit katsella Saints-Vikings -peliä verkossa.putlocker kuinka grinch varasti joulun

MIKSI AIKA SAINT-VIKINGS-PELI ON TÄNÄÄN?

Tämän päivän pelin on määrä alkaa klo 16.30. ET FOX, NFL Network ja Prime Video.

kuinka katsella macyn kiitospäiväparaatia

MITEN KATSO Pyhiä VIKINGejä PRIME VIDEO:

Jos olet aktiivinen tilaaja, voit suoratoistaa tämän päivän peliä Prime Video -videossa . Kattavuus alkaa klo 15.40. ET.MITEN KATSELLA VIKINGS VS SAINTS LIVE:

Jos sinulla on voimassa oleva kaapelikirjautuminen, myös tämän päivän Vikings / Saints -peli suoratoistetaan kansallisesti Fox.com , FOX Sports -sivustolla , ja FOX Sports -sovellus (saatavana osoitteessa iTunes , Amazon ja Google Play ). Toinen NFL-suoratoistovaihtoehto on Yahoo Sports. Live-paikallisia ja ensiaikapelejä voi suoratoistaa ilmaiseksi Yahoo Sports -sovellus ja NFL-sovellus .

Jalkapallofanit, jotka tilaavat NFL-verkon kaapelipalveluntarjoajansa tai ylimmän suoratoistopalvelun kautta, löytävät Vikings / Saints-livestriimin Katso live-osio NFL Network -sivustolta , NFL-sovellus tai NFL Network -sovelluksella .SAINTS VS VIKINGS LIVE -TIETOA:

Voit myös käyttää FOX-suoratoistoa aktiivisella tilauksella fuboTV: tä, Sling TV: tä, YouTube TV: tä, Hulu + Live TV tai AT&T TV NYT.

seksi ja kaupunki -elokuvan traileri

Kuva: Getty Images

VOINKO KATSELTAA VIKINGS-SAINTS-PELIN ELÄVIÄ HULULLA?

Sijainnistasi riippuen voit ehkä katsella Saints-peli suorana Hulussa aktiivisen Hulu + Live TV -tilauksen kautta . Hulun suoratoistopalvelu tarjoaa FOX-suoratoiston. Uusille ja kelvollisille tilaajille on tarjolla seitsemän päivän ilmainen kokeilu.