Muu

Näin suoratoisto näyttää tällä hetkellä #MeToo ja Time's Up -liikkeiden herätyksessä |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Lisää artistilta:

Rick and Morty -sarjan 5. jakson jaksot on julkaistu

Olisi vaikea osoittaa yhtä aikakautta Hollywoodin historiallisessa historiassa, joka ei sisällä seksuaalisen hyväksikäytön ja häirinnän skandaaleja. Kuitenkin ensimmäistä kertaa Amerikan historiassa koko teollisuus kutsutaan seksismistä ja epäoikeudenmukaisesta seksuaalipolitiikasta valtavirran ponnisteluilla. #MeToo- ja Time's Up -liikkeet ovat osoittaneet, että ne ovat muutakin kuin tarttuvia lauseita. Ne ovat kulttuuriliikkeitä, jotka kykenevät luomaan todellisen muutoksen.Rose McGowanin Harvey Weinsteinia vastaan ​​nostamat syytteet saivat aikaan samanlaisten syytösten aallon tuottajaa kohtaan, joka johti Weinstein erotetaan omasta yrityksestä . Pian sen jälkeen, kun Anthony Rapp syytti Kevin Spaceyä alaikäisenä, Spacey erotettiin pitkäaikaisesta näyttelystään Korttitalo ja korvataan digitaalisesti Ridley Scott'silla Kaikki rahat maailmassa . Louis C.K: n jälkeen. myönsi, että New Yorkin ajat tarina hänen seksuaalisesta väärinkäytöksestään oli tarkka, sekä FX että Netflix päättivät ennenaikaisesti sopimukset koomikon kanssa. Ainakin osa näiden liikkeiden vuoksi esitetyistä syytöksistä on vahingoittanut voimaa väärinkäyttäneiden voimakkaiden Hollywoodin miesten mainetta ja työmahdollisuuksia.Tämä viihdekausi on kuitenkin merkittävä myös täysin eri syystä. Jos verkko haluaa etäisyydestään kiistanalaisesta esiintyjästä tai luojasta, niin kaukana menneisyydessä sen on vain lopetettava kyseisen henkilön projektien lähettäminen. Voit silti nähdä tämän lähestymistavan sisään Cosby-näyttely Puuttuu tila nostalgisissa sitcom-lohkoissa. Tilattavan viihteen aikakaudella verkon on kuitenkin vaikea erottua täysin kiistanalaisesta luojasta tai esiintyjästä.

Kuinka voit suoratoiston aikakaudella käsitellä kiistanalaista henkilöä, jota on syytetty seksuaalisesta väärinkäytöksestä, mutta joka ei ole syyllistynyt näihin väitteisiin tuomioistuimessa? Riittääkö lopettaa kaikki työsuhteet luojaan, vai vaatiiko näiden syytösten vakavuus ja tämänhetkinen ilmasto, että verkot ja suoratoistopalvelut menevät askeleen pidemmälle ja tyhjentävät menneet vuodenaikasi täysin mainitun kiistanalaisen esiintyjän pääosassa? Ei ole selkeää vastausta tai ohjetta siitä, miten jotain näistä tulisi käsitellä. Nämä liikkeet ovat kuitenkin vaikuttaneet suosikki suoratoistopalvelujen kirjastojen sisältöön. Näin eräät suurimmista verkoista ja suoratoistopalveluista ovat käsitelleet joitain tekijöitä ja esiintyjiä, joita on syytetty väärinkäytöksistä.

joululoma elokuva verkossa

David Giesbrecht / NetflixNetflix

Kevin Spacey

Anthony Rapp syytti Spaceyä seksuaalisesta väärinkäytöksestä vuonna haastattelu BuzzFeed Newsin kanssa Netflix lopetti tuotannon Korttitalo pian sen jälkeen, kun tarina hajosi ja potkut Spaceyn näyttelystä marraskuussa. Samalla Netflix katkaisi myös siteet Spaceyyn ja peruutti Ylös elämäkerran näyttelijän piti tähdittää.Tällä hetkellä kaikki vuodenajat Korttitalo ovat suoratoistettavissa, mutta Netflix ei toimi Spaceyn kanssa missään uudessa projektissa. Tässä on Netflixin virallinen lausunto:

Netflix ei osallistu jatkotuotantoon Korttitalo johon kuuluu Kevin Spacey. Jatkamme työskentelyä MRC: n kanssa tämän tauon aikana arvioidaksemme polkumme eteenpäin näyttelyyn liittyen. Olemme myös päättäneet, ettemme edetä elokuvan julkaisun kanssa Ylös, joka oli jälkituotannossa, pääosissa ja tuottaja Kevin Spacey.

Louis C.K.

Marraskuussa 2017 New Yorkin ajat julkaisi teoksen siinä oli viisi naista, jotka syyttivät Louis C.K. masturboida heidän edessään. Seuraavana päivänä koomikko myönsi ilmoituksen olevan totta. Tämän skandaalin seurauksena Netflix peruutti toisen Louis C.K. seisomaan erityisenä, jonka piti ilmestyä, liike, joka yhdistettiin yrityksen kanssa, joka etäisi Spaceysta, maksoi Netflixille raportoidun 39 miljoonan dollarin .

Netflix ei ilmoita uusia tarjouksia Louis C.K. Hänen edellinen Netflix-erikoisuutensa, Louis C.K. 2017 , on edelleen käytettävissä suoratoistona. Netflixin lausunto on alla:

Useat naiset The New York Timesissa esitetyt väitteet Louis C.K: n käyttäytymisestä ovat huolestuttavia, Netflixin tiedottaja sanoi lausunnossaan. Louisin epäammattimainen ja epäasianmukainen käyttäytyminen naiskollegoiden kanssa on saanut meidät päättämään, ettemme tuota toista stand up -tapahtumaa, kuten oli suunniteltu.

Danny Masterson

Marraskuun lopulla Leah Remini syytti LAPD: tä Danny Mastersonia vastaan ​​tehtyjen raiskaussyytteiden peittämisestä, koska hän oli scientologi. Netflix ei alun perin käsitellyt näitä syytöksiä, mutta sen jälkeen kun raiskaussyyttäjä kohtasi Netflixin johtajan nuorten jalkapallopelissä, yritys teki. Masterson erotettiin sitten Ranch .

Vaikka Netflix ei enää työskentele Mastersonin kanssa vuonna 2018, hänen viimeiset kautensa jatkuvat Ranch ovat edelleen käytettävissä suoratoistona. Tähän sisältyy tämä viimeisin kausi, joka esiteltiin sen jälkeen, kun nämä väitteet tulivat julkisiksi ja sen jälkeen kun Masterson erotettiin. Netflixin virallinen lausunto näyttelijästä on alla:

Käynnissä olevien keskustelujen tuloksena Netflix ja tuottajat ovat kirjoittaneet Danny Mastersonin Ranch, Netflixin tiedottaja sanoi lausunnossaan. Eilinen oli hänen viimeinen päivä näyttelyssä, ja tuotanto jatkuu vuoden 2018 alussa ilman häntä.

Aziz Ansari

Tammikuussa 2018 artikkeli Babe.net-sivustolta syytetty Ei kukaan luoja ja tähti Aziz Ansari seksuaalisesta väärinkäytöksestä.

Ei kukaan on edelleen käytettävissä suoratoistona Netflixissä. Julkaisuhetkellä yritys ei kuitenkaan ole antanut lausuntoa Ansarista Ansari on vastannut väitteisiin .

HBO

HBO

Louis C.K.

Seurata Ajat raportti ja Louis C.K: n myöntämä, että nämä tarinat olivat totta, HBO katkaise siteet luojaan ja koomikoon .

Tällä hetkellä kaikki Louis C.K: n stand up -erikoistarjoukset ja Onnekas Louie on poistettu HBO: n on-demand-alustoista, joihin kuuluvat HBO Go ja HBO NOW. Koomikko poistettiin myös HBO: sta Liian monien tähtien yö erityinen. Tässä HBO: n virallinen lausunto:

Louis C.K. ei enää osallistu ohjelmaan Liian monien tähtien yö: Amerikka yhdistyy autismiohjelmiin, joka esitellään suorana HBO: lla18. marraskuuta. Lisäksi HBO poistaa Louis C.K: n aikaisemmat projektit tilauspalveluista.

James Toback

Lokakuussa LA Times kertoi siitä 38 naista oli tullut esiin syyttää ohjaaja James Tobackia seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Se numero kasvoi 395: een tammikuuhun mennessä . HBO: lla oli vain yksi ohjaajan alkuperäinen projekti - vuoden 2013 dokumentti Vietetty ja hylätty , jonka Toback teki yhdessä Alec Baldwinin kanssa.

Vietetty ja hylätty ei ole enää saatavana HBO: n on-demand-alustoilla. HBO ei ole antanut lausuntoa sen poistamisesta.

Mark Halperin

Lokakuussa 2017 viisi naista syytti toimittaja Mark Halperinia seksuaalisesta häirinnästä. Tämä raportti tuli CNN: ltä. Ennen syytösten ilmaantumista HBO suunnitteli minisarjan luomista Halperinin kirjan perusteella Pelin muutos .

Minisarjat on sittemmin peruutettu . Tässä on HBO: n virallinen lausunto:

millä kanavalla on sec-mestaruuspeli

HBO ei enää jatka projektia, joka on sidottu nimettömään kirjaan, jonka on kirjoittanut Mark Halperin ja John Heilemann vuoden 2016 presidentinvaaleista. HBO ei suvaitse seksuaalista häirintää yrityksen sisällä tai sen tuotannossa.

T.J. Miller

Joulukuussa 2017 Daily Beast julkaisi teoksen syyttäen T.J. Miller pahoinpitelystä ja lyönnistä graafisesti naiselle. Kun kappale julkaistiin, Miller oli jo lopettanut HBO: n Piilaakso .

Kaikki vuodenajat Piilaakso tämä ominaisuus Miller on edelleen saatavana HBO Go- ja HBO NOW -sivustoilla. Tässä HBO: n lausunto Milleristä :

T.J.: n aikana ei ole raportoitu seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Millerin aika työskennellä HBO: lla.

James franco

Teoksen julkaisemassa teoksessa LA Times tammikuussa viisi naista syytti James Francoa sopimattomasta tai seksuaalisesti hyväksikäyttävästä käyttäytymisestä, kun hän oli yhteydessä Francon näyttelykouluun. Raportin julkaisuhetkellä Franco mainosti Katastrofitaiteilija , elokuva, josta hänet ohitettiin Oscar-ehdokkaiden kohdalla, ja hän oli edelleen pääosassa HBO: ssa Deuce .

Kausi 1 / Deuce on edelleen käytettävissä suoratoistona HBO Go: lla ja HBO NOW: lla. Täällä on HBO: n lausunto Francosta määräajasta :

Olemme varmistaneet, ettei herra Francosta ole tullut valituksia Deuce tuotantoa, HBO sanoi lausunnossaan.

FX

Louis C.K.

Heti seuraa Ajat raportti ja Louis C.K.: n myöntämän näiden tarinojen totta, FX lopetti suhteensa luojaan ja koomikoon. Raportin julkaisuhetkellä koomikko työskenteli verkon kanssa viidessä näyttelyssä - Louie , Koreja, parempia asioita, yksi Mississippi ja ohjaamaton animaatiokomedia Poliisit . Louie ja Poliisit peruutettiin virallisesti , sillä aikaa Parempia asioita ja Korit jatkuu ilman Louis C.K. johtajana tai saamassa korvausta näistä ohjelmista. Yksi Mississippi oli Myöhemmin Amazon peruutti .

FX on vetänyt Louie suoratoistoalustaltaan FXNOW ja FX +. Kuitenkin, Korit ja Parempia asioita ovat molemmat edelleen alustoilla. Osittainen versio FX: n virallisesta lausunnosta on alla. Voit lukea täydellisen version täältä:

FX Networks ja FX Productions ovat tänään lopettaneet yhteistyömme Louis C.K. Peruutamme FX Productionsin ja hänen tuotantoyhtiönsä Pig Newtonin välisen kokonaissopimuksen. Hän ei enää toimi päätuottajana eikä saa korvausta missään neljästä esityksestä, jotka tuotimme hänen kanssaan - Parempia asioita , Korit , Yksi Mississippi ja Poliisit .

Getty Images AFI: lle

Amazon

Jeffrey Tambor

Palana julkaissut Hollywood Reporter marraskuussa 2017 , näyttelijä Trace Lysette syytti Jeffery Tamboria seksuaalisesta häirinnästä. Seksuaalisen väärinkäytön syytösten jälkeen näyttelijä alun perin astui pois alkaen Läpinäkyvä ennen paluutaan ja sanomalla, ettei hän aio lopettaa näyttelyä.

Prime Videolla on edelleen kaikki vuodenajat Läpinäkyvä suoratoistettavissa. Amazon on tällä hetkellä keskellä tutkimusta seksuaalisen häirinnän vaatimuksiin.

Casey Affleck

Daily Beastin mukaan , kaksi naista, jotka työskentelivät Casey Affleckin kanssa Olen vielä täällä syytti näyttelijää seksuaalisesta häirinnästä. Affleck uhkasi nostaa kanteen ennen tuomioistuimen ulkopuolista ratkaisua. Nämä syytökset eivät estäneet Affleckia voittamasta Oscaria Manchester meren rannalla vuonna 2017. Tämän tarinan vastahyökkäys kuitenkin esti häntä esiintymästä tämän vuoden Oscareissa. Affleckin tuotantoyhtiö on sittemmin allekirjoittanut yksinoikeussopimuksen Amazonin kanssa .

Manchester meren rannalla on edelleen käytettävissä suoratoistona. Amazon ei ole antanut lausuntoa Affleckiä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä ja sovinnoista.

Woody Allen

Amazonilla on ollut pitkä suhde Woody Alleniin, takaisin Cafe Society vuonna 2016. Yhtiö on pitkälti ollut hiljaa Dylan Farrow'n seksuaalisen väkivallan syytöksistä Allenia vastaan. Kuitenkin, tuore pala teoksesta New Yorkin ajat ehdottaa, että Amazon saattaa harkita irtisanoutumista Allen-sopimuksestaan ​​aikaisin. Tällä hetkellä yhtiöllä on vielä kolme elokuvaa jäljellä sopimuksessa.

Kaikki Allenin Amazon Studios -elokuvat samoin kuin Kriisi kuudessa kohtauksessa ovat suoratoistettavissa.