Muu

‘Terassitalo’ Netflixissä: Masao Wada pelasti uusien ovien avaamisen laskeutumisesta hulluksi minions -draamaksi |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Terassitalo: uusien ovien avaaminen tuli villeimmälle, räjähtävimmälle lähelle, mitä voit kuvitella niin suloiselle näyttelylle. Se on kuin Japanin todellisuus-TV: n Karuizawa-kausi odotti viimeisen jakson viimeistä jaksoa antamaan yleisölle annoksen amerikkalais-tv-tyylisiä tiffejä ja seksi-shenaniganeja. Äkillinen prioriteettimuutos työnsi Uusien ovien avaaminen rajan epämiellyttävälle alueelle - ja sitten tuli Masao Wada.

31-vuotias basisti on jo kuuluisa esiintymisestä suositun J-rock-yhtyeen Gesu no Kiwami Otomen kanssa, Wadan lisäys esitykseen Jakso 42 oli kuin heitettäisiin ankkuriin, joka maadoitti kaikki Terassi talo faneja samalla kun draaman pyörremyrsky potkaisi.milloin on miss universumi

Totuus on, että Vadan saapuminen olisi voinut mennä kumpaankin suuntaan. Basso-soitin kuuluisasta skandaalista tunnettu bändi muutat taloon? On toinenkin todellisuus, jossa Wada vain lisäsi jännitystä olemalla äärimmäinen puolue, takaisku vanhalle rock and roll -yliyhdistelmälle. Hänen äkillinen ulkonäkö oli ainakin tarpeeksi järkyttävä aiheuttamaan fyysisen reaktion isäntänä Yoshimi Tokui.

Kuva: Netflix

Siitä hetkestä lähtien, kun Masao käveli läpi Terassi talo ovia, hän oli suloinen, kiltti ja löysi rakkautta. Toisin kuin tuolloin näyttelyn kaksi muuta kaveria, Kaito ja Aio, Masao oli paljon avoimempi. Muutamassa tunnissa muuttaessaan taloon Masao kertoi Risakolle, kuinka kaunis hän oli, ja hän sai hänen Kansai-aksenttinsa. Masaon hurmaukset vaikuttivat myös isäntiin! Ylpeä peikko Ryota Yamasato kutsui häntä näyttelijänsä avatariksi ja nokkela mutta varautunut Azusa Babazono tunnusti janonsa basistille.Kuva: Netflix

Haluat esimerkin siitä, kuinka huomaavainen Masao oli kämppiksenä? Kuorsauksensa jälkeen Aio ja Kaito pysyivät ylhäällä, Masao vietti toisen päivän Terassi talo korjaustoimenpiteiden ostaminen. Keskustele huomaavaisesta! Sitten hän kertoi kammottavasti Risakolle, että hän oli ollut hänen talossaan aikaisemmin - ja paljasti sitten, että hän todella puhui hänen kuvastaan ​​kiertueella ostamansa korsetin laatikossa. Sitten hän kokeili korsettia paitansa päällä kaikkien edessä, Risakon suureksi iloksi! Hän on supertähti-basisti, kokki keskipitkän curryn, osaa pilata itseään ja on huomaavainen kämppäkaveri. Tule, tämä kaveri on hieno!Hän oli myös romanttinen ja antoi katsojille yhdenmukaisimman merkkijonon suloisesti viihdyttävistä päivämääristä niiden jälkeen seurustelun Shion ja Tsubasa . Hänen ensimmäinen treffinsa Risakon kanssa tuli Jakso 44: ssä, kun hän vei hänet vesiputoukselle, ja sitten ihastuttavasti hylkäsi itsensä itsestään, jonka hän otti heistä kahdesta.

Kuva: Netflix

Hän ei kuitenkaan ole väärässä. Luulen, että Babazono olisi kanssani samaa mieltä siitä, että Masao on ensimmäinen todellinen Terassi talo isä.

Tuo vesiputouspäivämäärä antoi sellaista ensimmäisen päivämäärän räpyttelyä, joka oli niin yleistä aikaisin, mutta korvattiin hankalilla hetkillä, kuten koko Shohei / Seina-juttu . Kiitos jumalalle, Masao oli myös siellä, koska silloin… Minions Socks Incident tapahtui.

Mikä oli Minions Socks -tapaus? Yritän tiivistää Minions Socks -tapahtuman mahdollisimman selkeästi ja lineaarisesti, koska se on villiä.

Risako osti Minions-sukat kämppäkaverilleen Mayalle ja Yuille sekä Aioon, koska hän muutti taloon samanaikaisesti hänen kanssaan. Samanaikaisesti Risako ja Aio alkoivat puhua vinossa -kamera dating- ja hylkäämisviivan valmistamisesta varten kamerat. Myös tänä aikana Aio ja Yui saivat vaikutelman, että Risako antoi heille vain Minions-sukat, koska he ovat ainoat kaksi ihmistä, joihin Risako luottaa talossa. Risakon ja Aion välinen päivämäärä soitettiin kameralla suunnitellusti, mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta: Aio kehitti tunteita Yuiä kohtaan. Sen sijaan, että Aio olisi käynyt läpi hylkäyssuunnitelman, Aio kertoi Risakolle, että hänen täytyi keskeyttää asiat aikaisin, koska hän halusi pyytää Yui ulos. Risakon vastaus oli hänen mukaansa vitsi siitä, kuinka hän näyttää epätoivottavalta. Sitten Aio näki Mayan käyttävän paria Minions-sukkia talossa ja kysyi häneltä niistä. Maya kertoi hänelle, että Risako antoi ne hänelle, ja Aio vastasi sanoen, että Risako antoi sukat vain ihmisille, joihin hän luotti. Mayan kaltainen, WTF?

Okei.

Jossain vaiheessa tuolloin Yui ja Aio kiinnittyvät - liittää yhteen liittää yhteen. He tekevät niin kameran ulkopuolella ja eivät kerro siitä kenellekään. Kamerassa, nämä kaksi ovat vielä tuskin tapaamisia ja Yui legit vetäytyy Aion kosketuksesta. Mutta kameran ulkopuolella, he ovat menneet hyvin suudellen.

Niin.

Risako lähtee kaupungista viikoksi (jota Masao kutsuu tuhoisaksi), ja silloin Yui vetää Risakon Mayaan. Yui kutsuu Risakoa pohjimmiltaan petolliseksi. Myöhemmin, kun Yui ei ole läsnä, Risako ja Maya keskustelevat ja ymmärtävät, että itse asiassa Yui on kaivanut huonosti esitettyjä epäkohtia huonetoveristaan ​​ja oletettavasti yrittänyt herättää konflikteja. Silloin Yui kävelee huoneeseen, tämän keskustelun aikana .

Tämä oli liian! Paljon! Draama! Sillä! terassi ! Talo !

Kuva: Netflix

Kaikki kolme tyttöä hajauttavat sen siitä, kuka sai Minions-sukat milloin ja miksi, ja Yui vetää vanhoja juoruja ja Risakoa Aion kanssa. - he jopa tuovat Aion huoneeseen. Vaikka Aio oli tasavertainen kumppani kaikessa Risakon kanssa tekemisissä, hän syyttää häntä. Hän ja Yui häpeävät Risakoa suunnitelmasta kameran ulkopuolella vaikka sekä Aio että Yui käyvät kameran ulkopuolella ja valehtelevat siitä kämppäkaverilleen!

Lopuksi.

Kaikki tämä paljastuu lähipäivinä, kun Risako ja Aio pudottavat pommeja siitä, mitä kameran ulkopuolella on todella tapahtunut. Tässä Risako tiivistää kaiken:

Kuva: Netflix

Tämä on täysin neljä jaksoa draaman arvoinen , melkein puolet osasta 6. Se on vuoristorata, niin monimutkainen, etten voinut tiivistää sitä lyhyesti. Ja kaiken tämän läpi… siellä oli Masao. Tuo ensimmäinen pitkä taisteluyö tapahtui Masaon poissa ollessa, joten hänellä ei ollut aavistustakaan mihin palasi.

Kuva: Netflix

Mutta Masao oli siellä Risakossa, kun hän tarvitsi eniten ketään. Masao - joka puhui kuten Risako oli jo kertonut hänelle kaikki vanhasta tarinastaan ​​Aion kanssa - antoi hänelle tarvitsemansa tuen sanoen, että hän piti hänestä ja olisi hänen puolestaan. He menivät lasinvalmistuspäivään, jakoivat aterian ja koristivat yhdessä joulukuusi. Silloin Risako paljasti, kuinka paljon Masao on auttanut häntä läpi tämän koko sotkun.

Kuva: Netflix

Masao tunnusti tunteensa Risakolle, yllätti hänet kylpyammeella, joka oli täynnä appelsiineja, ja piti romanttiset asetukset (lomavalonäyttö, laituri). Kaikki tämä tapahtui, kun Yui ja Aio jatkoivat treffailemista ja valehtelemista kaikille ympärillään, sotkivat epäsuorasti Risakon päätä (jos se lohduttaa, kaikki omistivat paskaa käyttäytymistään ja anteeksi, koska tämä on edelleen Terassi talo ).

Kuva: Netflix

Ei ole väliä, että Masaolla ja Risakolla ei ole onnellista loppua. Tarkoitan varmasti, että olisin halunnut kauden päättyvän näiden kahden kokoontumisella kaiken draaman jälkeen, mutta Masaon ja Risakon välinen keskinäinen kunnioitus, aito makeus tuntui tarpeeksi. Se oli rehellisesti eniten Terassi talo - asia tulla ulos tästä viimeisestä jaksoerästä samalla kun kaikki heidän ympärillään mureni skandaaliksi. Kaiken kautta, vaikka hän hylkää Masaon tarjouksen olla tyttöystävänsä, Risako sanoo, ettei hän olisi päässyt läpi Terassi talo ilman Masaoa. Olen hänen kanssaan samaa mieltä.

Suoratoisto Terassitalo: uusien ovien avaaminen Netflixissä