treffit

Suoratoista tai ohita se: 'Too Hot to Handle' -kausi 4 Netflixissä, nyt lisää Mario Lopezia

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Netflixin Liian kuuma käsiteltäväksi haastaa kymmenen kiimainen ja erittäin kuuma sinkku pidättäytymään seksistä ja voittamaan rahaa. Nyt neljännellä tuotantokaudella lähtökohta on muutettu ja kilpailijat huijataan ajattelemaan, että he ovat eri treffiohjelmassa, ja he ovat hyvin pettyneitä saatuaan tietää totuuden.

LIIAN KUUMA KÄSITELTÄVÄKSI (KAUSI 4) : SUORATTAA VAI OHITTAA SE?

Lähtölaukaus: Joukko lentoasuja pukeutuneita ihmisiä kävelee asfaltilla. Sydänlogolla ja nimellä ”Wild Love” varustetut maastoautot rullaavat ohi, ja Mario Lopez huudahtaa: ”Tämä on Villi rakkaus , deittailuohjelma, joka hyödyntää adrenaliinin voimaa auttaakseen sinua rakastumaan kovemmin.' Odota, mitä ohjelmaa katson?todellisia tarinoita Netflixissä

Pääsisältö: 'Koko maailma ja hänen isoäitinsä ovat kuulleet Liian kuuma käsiteltäväksi , Lana ja hänen säännöt”, julistaja Desiree Burch selittää heti, kun tämä täysin pukeutuneiden ihmisten montaasi ilmestyy Mario Lopezin eteen. Ja siksi tuottajat sijoittivat heidät toisenlaisen esityksen varjolla saadakseen kilpailijat kiinni ja pitääkseen asiat tuoreina. Villi rakkaus , ja tätä valeohjelmaa isännöi Mario Lopez. Vain ei ole Villi rakkaus , ja Mario ei itse asiassa ole täällä hallitseva tunteva robotti, vaan Lana.

Netflix

Joten esityksen huipulla meidät esitellään kymmenelle kuumalle nuorelle aikuiselle, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa ja jotka kaikki luulevat olevansa ohjelmassa, jossa heitä pyydetään tekemään adrenaliinia pumppaavia toimintoja, kuten hyppäämään ulos katsoa, ​​kuinka se vaikuttaa heidän kiihottumis- ja vetovoimatiloihinsa. He kaikki näyttävät tyhjiltä ja itsevarmoilta, mutta riittävän miellyttäviltä, ​​ja olenko maininnut, että he ovat kuumia? Suurin osa miehistä näyttää himoitsevan erityisesti yhtä naista, hunajablondia nimeltä Kayla, joka pitää itseään sydämensärkyjänä. Kun kaikki nämä kuumat kovat jätkät flirttailevat ja tutustuvat toisiinsa, heillä ei ole aavistustakaan, että heidät pakotetaan pidättymään muutaman tunnin kuluttua, kun Lopez paljastaa todellisen esityksensä, mikä tekee siitä hauskan nähdä. he kaikki tekevät tuhma suunnitelmia toistensa kanssa (no, he kaikki tekevät henkisesti suunnitelmia, kukaan ei vielä sitoudu tekemisiin, mutta tunnelma on 'harrastamme kaikki seksiä tänä iltana').

Heille ensimmäiselle Villi rakkaus haaste, he saavat kullekin lentopuvun ja kutsun kiitoradalle (kirjaimellisesti ainoa laskeutumisrata tässä muuten brasilialaisvahatussa esityksessä), ja Lopez kertoo heille, että heidän haasteensa selitetään heille ”maailmankuululla extreme-urheilulla” asiantuntija.' 'An asiantuntija ? tai kukon estävä kartio, joka kertoo sinulle, missä ohjelmassa sinä todella olet?' Burch kertoo. Lana ponnahtaa auton kuun katon läpi, ja kilpailijat ymmärtävät heti, että he ovat olleet kokeneet. Lopez rauhoittuu, eikä häntä enää koskaan nähdä, ja kilpailijat vaihtelevat hämmentyneistä vihaisiin. Show, jossa he todella ovat, Too Hot To Handle, on se, jossa nämä flirttailevat ihmiset, jotka jo riisuvat toisiaan silmillään, joutuvat kesällä pidättäytymään koskettamisesta tai seksuaalisesta toiminnasta. Jos joku rikkoo sääntöjä, pienet rahaerät vähennetään 200 000 dollarin palkinnosta, josta he kaikki kilpailevat. 'En saanut edes mielihyvää sanoa hyvästit', australialainen nimeltä Creed sanoo.Kun he kaikki kiihtyvät shokista, Lana sanoo: 'Tervetuloa pitkään, kuumaan, seksittömään kesään.'

kuinka pitkä elokuva on, se on ihana elämä

Mistä esityksistä se tulee mieleen? Esityksenä, Liian kuuma käsiteltäväksi on tässä vaiheessa oma vertaansa vailla oleva kokonaisuus, mutta on syytä muistuttaa katsojia siitä, että sen lähtökohta itse asiassa perustui Seinfeld jakso nimeltä 'The Contest', jossa Jerry ja hänen ystävänsä pidättäytyvät seksistä ja masturbaatiosta niin kauan kuin mahdollista.Otamme: Koska tämän kauden ensimmäinen jakso teeskentelee olevansa täysin erilainen ohjelma, on hauskaa seurata kilpailijoiden huijaamista, mutta jakso yksi ei todellakaan kerro, mitä sinulla on edessäsi loppukauden aikana. Koska vaikka kaikki kilpailijat sanovat ensin, että he haluavat 'pitää vaihtoehtonsa avoimina', mikä on koodi 'nukkua kaikkien kanssa ja sitten päättää kenen kanssa he haluavat nukkua enemmän', he oppivat vasta viimeisinä hetkinä. niin ei tapahdu.

Neljäs kausi Liian kuuma käsiteltäväksi tavallaan olettaa, että jos olet päässyt ohjelman kanssa näin pitkälle, et oikeastaan ​​tarvitse sinulle selitettyä pelin sääntöä, tiedät vain, että tämä on esitys, jossa voittaa se, jolla on lopussa siniset pallot. 200 000 dollaria, anna tai ota. Ja tämä tekee siitä vieläkin viihdyttävämpää, kun katsot näiden ihmisten valmistautumista seksiin, jota he eivät koskaan tule harrastamaan. Se on kuin vanha sananlasku: 'Kun teet suunnitelman, Jumala nauraa', paitsi tässä tapauksessa Jumala on Lana, kaikkitietävä kukon estävä robotti.

Lana näkee kaikkien vuorovaikutuksen koko huvilassa, jossa he asuvat, ja hänen ruumiillinen äänensä rohkaisee kilpailijoita keskittymään yhteen ihmiseen, jonka kanssa hän voi luoda syvemmän yhteyden kentän pelaamisen sijaan. Näemme heidän pariutuvan ja yrittävän muodostaa merkityksellisiä siteitä, mutta totta kai on vaikea saada juurtumaan ihmisille, jotka ovat saaneet kiimainen tyhjyytensä ja haluavat heidän paitsi elävän onnellisina elämänsä loppuun asti, vaan myös tienaavan rahaa tästä yrityksestä. Lanan tehtävä on jalo, mutta vaikka näiden kymmenen ihmisen olisi pariutunut ihmiskunnan pelastamiseksi, en voi sanoa, että kannattaisin niitä lajin säilyttämiseksi.

Seksi ja iho: Seksi on kirjaimellisesti ainoa asia, josta tässä ohjelmassa puhutaan, mutta valitettavasti kilpailijoillamme ei ole mitään. (VIELÄ?)

Viimeinen kommentti: Kun kilpailijat saavat tietää, missä ohjelmassa he todella ovat, yksi heistä, hollantilainen nainen nimeltä Jawahir, teeskentelee rukoilevansa sanoen: 'Anteeksi Isä, sillä I. TAHON. SYNTI.'

homecoming kausi 2 jakso 1

Sleeper Star: Kiitos Mario Lopezille pelin osallistumisesta tähän juoruun, hän esiintyy vain ensimmäisessä jaksossa, mutta hän auttaa myymään kilpailijoita sillä tosiasialla, että he ovat mukana Villi rakkaus ja ei Liian kuuma käsiteltäväksi .

Useimmat pilottilinjat: 'Uskon, että tyttöjen, jotka harrastavat satunnaista seksiä, ei pitäisi hävetä lutkaisesti. 50-luvulla olit lutka. Nyt olet ikoni. Ja minä olen ehdottomasti ikoni', Brittan-niminen nainen ('kuin maa, mutta kirjoitettu paremmin', hän selittää, mutta tiedäthän, että hän syntyi täysin Bretagnen) nauraa.

Kutsumme: JÄTÄ SE VÄLIIN. Vaikka tämä ensimmäinen jakso kääntää asiat päälaelleen ja sekoittaa kaavan, sarja on silti vain 10 hengen ryhmä, joka puhuu kuinka paljon he rakastavat seksiä, joka vanhenee. Olen kaikkien seksuaalisen vapauden puolella, mutta on hieman uuvuttavaa kuulla kuumien ihmisten puhuvan siitä, kuinka kuumia he ovat ja kuinka paljon he rakastavat (tai heillä on) suurta munaa.

Liz Kocan on Massachusettsissa asuva popkulttuurikirjailija. Hänen suurin väitteensä kuuluisuuteen on peliohjelmassa voittaman aika Ketjureaktio .

vieressä oleva kutistuva Apple TV