Michelle monaghan

Suoratoista tai ohita se: 'Kaikut' Netflixissä, jossa identtiset kaksoset vaihtavat säännöllisesti elämää – kunnes yksi heistä katoaa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Oletko koskaan katsonut kohtausta tai kohtauksia esityksestä ja kelannut taaksepäin yrittääksesi selvittää, mitä tapahtui ja/tai mitä sanottiin? Sinulla on tapana tehdä se yhdestä kahdesta syystä: joko hetki oli niin järkyttävä, että joudut ottamaan kaiken uudelleen, tai hetki oli niin hämmentävä, sinun on selvitettävä tarkalleen, mitä tapahtui. Pyöritimme uudelleen ensimmäisen jakson viimeisen kohtauksen Kaikuja ja katsoi sen kolme kertaa. Surullista sanoa, että se ei johtunut siitä, että olisimme innostuneet siitä.

milloin peräkkäisyys tulee takaisin

KAIKUJA : SUORAATKO TAI OHITTAATKO SEN?

Lähtölaukaus: Nainen juoksee tasokkaan kaupunginosan läpi.Pääsisältö: LA-kirjailija Gina McCleary (Michelle Monaghan) on hyvin lähellä identtistä kaksoissisartaan Leniä (myös Monaghan), joka on hevosviljelijä Virginiassa. Hän soittaa siskolleen koko ajan neuvoakseen, ja he jättävät toisilleen viestejä verkkopäiväkirjaan. Mutta hän alkaa olla huolissaan siitä, ettei hänen tavallisesti reagoiva sisarensa vastaa hänen puheluihinsa.

Lopulta hän saa puhelun Lenin aviomieheltä Jack Beckiltä (Matt Bomer), että Leni on kadonnut. Ajattelematta Gina lentää kotikaupunkiinsa katsomaan, missä hän voisi auttaa. Se on kuitenkin enemmän kuin vain halua auttaa; he ovat niin yhteydessä toisiinsa, että hän ei tietäisi mitä tehdä, jos Leni ei olisi enää lähellä.

Gina on yhtä töykeä kuin Leni on rento, joten kun päivän etsintä päättyy yöksi, hän nojaa voimakkaasti sheriffi Louise Flossiin (Karen Robinson) jatkaakseen etsimistä. Kansanhenkinen sheriffi, joka oli sijaisena, kun Gina lähti kaupungista äärimmäisissä olosuhteissa, tietää, mitä hän on käynyt läpi, ja kertoo tarinan apulainen Paula Martineziin (Rosanny Zayas).Gina menee taloon, jossa hän varttui, jossa hänen isänsä Victor (Michael O'Neill) asuu nuoremman sisarensa Claudian (Ali Stoker) kanssa, joka vihaa Ginaa täysin lähtemisestä. Gina toteaa, että Jack on palkannut lastenhoitajan Natashan (Maddie Nichols) ja siirtänyt veljentytärtään Mattien (Gable Swanlund) toiseen huoneeseen. Lisäksi kadonnut ruumiinosia vanhoista kammottavista nukeista, jotka hänen edesmennyt äitinsä antoi hänelle ja Lenille.

Kun hän etsii Leniä joistakin heidän vanhoista kummituspaikoistaan ​​heidän lapsuudestaan, mukaan lukien paikallisesta luolasta, saamme selville, että Gina on itse asiassa Leni; nämä kaksi vaihtavat säännöllisesti elämää. Näyttää siltä, ​​​​että todellinen Gina on paennut lopullisesti, sillä viesti kertoo Lenille, että hän voi valita jommankumman heidän elämästään eteenpäin.Valokuva: JACKSON LEE DAVIS/NETFLIX

Mistä esityksistä se tulee mieleen? Kaikuja pelaa kuin äärimmäisen typerä versio Orpo musta.

Otamme: Syitä siihen, miksi ensimmäinen jakso oli monia Kaikuja , jonka on luonut ja kirjoittanut Vanessa Gazy, raastettu meille. Ensimmäinen oli monien muissa projekteissa loistavien ihmisten puinen näytteleminen. Monaghan on erityisen melodramaattinen, kun kuulemme hänen kirjoittavan lyyrisesti siskolleen tässä verkkopäiväkirjassa, jossa ei ole meille mitään järkeä. Näkevätkö vain he kaksi sen? Vai onko tämä julkinen? Eivätkö he soita ja tekstaa toisilleen koko ajan? Miksi kommunikoida tällä kömpelöllä tavalla?

Mutta hän ei ole ainoa, jonka suorituskyky on hämmästyttävän huono. Bomerilla on aksentti, joka menee sisään ja ulos, ja yleensä luotettava O'Neill näyttää vain hieman muuntaneen tavanomaista röyhkeää liittovaltion agenttipersoonaansa röyhkeäksi karjatilahahmoksi. Ja Robinsonin kansanmielinen Sheriff Floss saattaa olla vähän liian ihastuttava tämän sarjan sävyyn. Ei auta, että kaikilla näillä hienoilla näyttelijöillä on linjoja, jotka ovat joko yksinkertaisesti huonoja tai kaivautuvat liikaa esittelyyn. Esimerkiksi Ginan aviomies Charlie (Daniel Sunjata) sanoo, että Jack 'tuntuu kuin hän tuo LA-draamasi hiljaiseen virgiinialaiseen elämäänsä', joka kertoi meille, missä nämä kaksi sisarta asuvat. Oho.

Kaikki tämä olisi hienoa, jos itse ideassa, jonka varaan esitys on rakennettu, olisi mitään järkeä. Miksi ihmeessä nämä naiset vaihtaisivat elämäänsä niin usein, mikä tarkoittaa, että he viettivät kuinka paljon aikaa tahansa toisen sisaren elämästä valehtelevat perheelleen ja ystävilleen? Ja kun ensimmäisen jakson lopussa paljastetaan, että Gina on todella Leni, jäämme raapimaan päätämme. emme vieläkään olleet selvillä, mikä sisar Monaghan pelasi tällä hetkellä ja kumpi lähti. Hänen äänensä kuului lopussa, joka sanoi: 'OK, Gina, tervetuloa takaisin olemaan Leni, olemaan minä... jotta saan tietää mitä teit täällä... meille molemmille', meidän piti kuunnella tuota riviä 3 kertaa päästä edes lähelle sen selvittämistä, kuka oli kuka ja mitä Leni aikoo tehdä.

Seksi ja iho: Ei yhtään, ainakaan ensimmäisessä jaksossa.

Viimeinen kommentti: Katso edellä; Leni palaa kotiinsa omana itsenään, letit paikoillaan ja itse aiheutettu mustelma päässään. Hän halaa Jackia ja Mattietä, mutta hänen vedettävä äänensä saa hänet ajattelemaan, millaisen kaaoksen Gina aiheutti ollessaan Leni viimeisen vuoden.

Sleeper Star: Annamme tämän Robinsonille sheriffi Flossina; kyllä, hän saattaa olla toisinaan liian kansanomainen, mutta hän ottaa roolin typeryyden ja juoksee sen mukana.

Useimmat pilottilinjat: Kun terapeutti Charlie kysyy Ginalta puhelimitse, näkeekö hän asioita ahdistuneisuuslinssin läpi, Gina vastaa: 'Ei, näkeminen paskan läpi on paskaa.'

Kutsumme: JÄTÄ SE VÄLIIN. Kaikuja on epäilemättä yksi sotkuisimpia ja hämmentävämpiä ohjelmia, joita olemme nähneet vähään aikaan, eikä katsojalla todellakaan näytä olevan mitään, mikä houkuttelisi häntä siirtymään toiseen jaksoon ensimmäisen päätyttyä.

nfl, jotka pelaavat tänä iltana

Joel Keller ( @joelkeller ) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei huijaa itseään: hän on TV-narkari. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Timesissa, Slatessa, Salonissa, RollingStone.com , VanityFair.com , Fast Company ja muualla.