gen z

Striimaa tai ohita se: 'The Come Up' vapaamuodossa, jossa kuusi sukupolvea yrittää tehdä jälkensä New Yorkissa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Parikymppisten, varsinkin parikymppisten, näkeminen New Yorkissa on ollut suuri rehu todellisuuden ja käsikirjoitetun TV-tuottajille vuosikymmeniä. Tietysti, se on vanha hattu 'vanhoille', mutta jokainen sukupolvi haluaa nähdä ikäisensä ihmisten käsittelevän elämää suurkaupungissa. Freeformin uusi tosi-sarja Tule ylös on viimeisin merkintä tuossa perinteessä.

NOUSA : SUORAATKO TAI OHITTAATKO SEN?

Lähtölaukaus: Kuva New Yorkista, ja sitten näemme paljon trendikkäitä nuoria aikuisia kävelemässä.Pääsisältö: Tule ylös on reality-show, joka esittelee meille kuusi Z-sukupolven aikuista, jotka yrittävät tehdä jälkensä New Yorkin keskustassa, eli 14th St.:n alapuolella (kutsuimme aina tätä aluetta joko Lower Manhattaniksi tai käytimme sen yksittäisiä kaupunginosien nimiä, mutta ihan sama). Se on 'luovuuden pesä', sanoo yksi näyttelijöistä, ja se on täynnä nuoria aikuisia, jotka vain yrittävät perustaa uraansa ja elämäänsä yhtä luovien ihmisten joukossa.

john f kennedy dokumentti

Fernando Casablancas on malli, joka on ollut isoissa kampanjoissa jo vuonna New Yorkissa. Claude Shwartz on näyttelijä, joka on kotoisin New Yorkista. Hän tapaa Ben Hardin, joka muutti San Antoniosta New Yorkiin, näyttelijätunnilla; hän pitää siitä, kuinka siisti ja viritetty Claude näyttää olevan.

Taofeek Abijako on nuorin suunnittelija, joka on pitänyt New York Fashion Week -esityksen, johon hän valmistautuu ensimmäisessä jaksossa. Sophia Wilson, joka on myös kotoisin New Yorkista, on valokuvaaja, joka on kuvannut suuria brändejä ja julkaisuja 13-vuotiaasta lähtien. Ja Ebon Gore on juhlien järjestäjä ja malli, joka on ollut eturintamassa auttamassa transyhteisöä pysymään turvassa.Kuva: Adeline Lulo/Freeform

Mistä esityksistä se tulee mieleen? Ensimmäinen kausi Oikea maailma , vain BIPOC- ja LGBTQIA+ -yhteisöjen edustajina.

Otamme: Jokaisella sukupolvella on 'nuoret löytävät itsensä New Yorkista' -ohjelmansa, olipa se käsikirjoitettu tai todellisuus. Sillä ei ole väliä, ovatko viiden kaupunginosan trendikkäät kaupunginosat täynnä käsintehtyjä suolakurkkukauppoja vai hylättyjä rakennuksia. se on tunnelma, joka vetää ihmisiä kaikkialta katsomaan, voivatko he tehdä oman jälkensä. Sen me näemme Tule ylös , vaikka ensimmäinen jakso ei mene liian syvällisesti kenenkään näyttelijäjäsenen kanssa.Yksi asia, jota arvostamme sarjaan valituissa näyttelijöissä, on se, että he kaikki ovat eri menestystasoja, jopa suhteellisen nuorena - näyttelijöiden vanhin henkilö on 24-vuotias. Se voi olla vain funktio vaikuttajayhteiskuntamme, että kaikki nämä ihmiset ovat edenneet urallaan muutama vuosi aikaisemmin kuin he olisivat tehneet, mutta on virkistävää nähdä ihmisiä, joilla on enemmän kuin epämääräinen suunnantaju ja enemmän halu hengailla ja juhlia.

Disney plus aikataulu 2021

Mutta emme ole varmoja, miten tämä esitys 30 minuutin jaksoineen ja melko hajallaan olevan näyttelijäjoukon kanssa – vaikka tulee olemaan paljon tilanteita, joissa tuottajat yhdistävät näyttelijät, kuten Ben ja Claude näyttelevät samaa näyttelijää. työpaja – palvelee todella kaikkia näyttelijöitä enemmän kuin pinnallisesti. Saammeko Clauden ja Ebonin sukeltaa enemmän ongelmiin, joita he kohtaavat transnaisina ja transyhteisönä yleensä? Onko näyttelijöiden ainoa cis-valkoinen uros Ben viisaampi kuin mitä hän antaa ymmärtää ensimmäisessä jaksossa vai yllättyykö hän kaupungissa kokemastaan? Tuntevatko Taofeek ja Sophia kumpikin painetta, koska heillä on kaikki tämä vastuu niin aikaisin?

Nämä ja monet muut ongelmat tekisivät esityksestä enemmän kuin Lower East Sidessa hengailevien mainosten pinnallisen tarkastelun. Ehkä se on jotain, johon tämä esitys ei vain pysty. Mutta toivomme sen olevan, muuten se saattaa kiinnostaa nuorempia zoomareita, jotka haaveilevat asumisesta New Yorkissa, mutta tuntevat olevansa vanha hattu tuleville milleniaaleille.

Seksi ja iho: Ei yhtään ensimmäisessä jaksossa.

Viimeinen kommentti: Taofeek on hieman paniikissa juuri ennen NYFW-esitystään; sarjaa maalataan vielä, eivätkä kaikki mallit ole saapuneet.

Sleeper Star: Valokuvaushullumme huomioon ottaen olemme kiehtovia siitä, kuinka Sophia onnistui kehittymään kysytyksi valokuvaajaksi niin nuorena. Näyttää siltä, ​​​​että hän on visioinut, mitä hän on halunnut elämältään tuosta vaiheesta lähtien, ja tämä keskittyminen näkyy helposti näyttelijöiden keskuudessa, jotka yhtä keskittyneitä Taofeekia lukuun ottamatta ovat pääosin tekemässä sitä lyhytaikaisemmissa harrastuksissa.

keittiöelokuvan tositarina

Useimmat pilottilinjat: Claude päättää lukea luettelon hot dogeista löytyvistä karmeista asioista, kun Ben syö ensimmäisen vilpittömässä mielessään 'likaisen veden koiransa' kärrystä. Ben, siunaa häntä, tyhmyy joka tapauksessa. Ehkä pidämme Benistä.

Kutsumme: SUORASTA SITÄ, varsinkin jos elämässäsi on sukupolvi Zers, jotka haluavat nähdä heidän ikäisensä ihmisten menestyvän hyvin New Yorkissa. Tule ylös ei näytä olevan erityisen syvällinen esitys, ja jokainen näyttelijöitä vanhempi on nähnyt tällaisen esityksen monta kertaa. Mutta on hauska nähdä, kuinka vuoden 2022 'nuoret' näkevät suurkaupungin.

Joel Keller ( @joelkeller ) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei huijaa itseään: hän on TV-narkari. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Timesissa, Slatessa, Salonissa, RollingStone.com , VanityFair.com , Fast Company ja muualla.