Striimaa tai ohita se: 'Indian Matchmaking Season 2' Netflixissä, jossa Sima Taparia palaa vastaamaan intialaisia ​​sinkkuja

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Ensimmäisen kauden menestyksen jälkeen Intialainen matchmaking (joka jopa onnistui synnyttämään tuleva spinoff juutalaiselle yhteisölle ), sarja on palannut toisella kaudella, jossa nuorten intialaisten ja intiaani-amerikkalaisten sinkkuja etsitään. Jatkuuko esitys siitä, mihin se jäi, ja tarjoaako enemmän keskusteluja, jotka se aloitti ensimmäisellä tuotantokaudella?INTIAN MATCHMAKING KAUSI 2 : SUORAATKO TAI OHITTAANko?

Lähtölaukaus: Intian kaupunkimaisemat esittelevät kaiken intialaisten häiden loiston, värin ja jännityksen. Sima-täti on mukana yhdessä asiakkaansa häissä.Pääsisältö: Sima Taparian jälkeen a menestyvä matchmaker Intiassa , sarja seuraa Siman eri asiakkaita heidän käymässä läpi parisuhdeprosessin - mieltymystensä ja kriteeriensä jakamisesta perheiden tapaamiseen ja treffeille käymiseen.

Kuva: Netflixin luvalla

Mitä esityksiä se muistuttaa sinua? Ohjelma on pohjimmiltaan samanlainen kuin mikä tahansa deittailuohjelma, jossa kolmas osapuoli osallistuu osallistujien päivämäärän valitsemiseen, kuten vanha Bravo-sarja. Millionaire Matchmaker , esimerkiksi.

Otamme: kausi 1 / Intialainen matchmaking oli uraauurtava . Mumbaissa toimivan matchmaker Sima Taparian jälkeen sarja seurasi nuoria sinkkuja Amerikassa ja Intiassa heidän etsiessään rakkautta vanhan koulun menetelmin. Se avasi keskusteluja järjestetyistä avioliitoista ja treffeistä kriteereillä ja tarjosi jopa ponnahduskohdan puhua kasteista ja puolueellisuudesta Etelä-Aasian yhteisössä.On siis erittäin pettymys, että kausi 2 ei ota kantaa kauden 1 aloituksiin. Asiakaskuntaa ei pyritä laajentamaan eritaustaisiin ihmisiin, vaan valitaan sen sijaan, että ensimmäisen kauden samanlaiset tarinat kierrätetään. Ainoa uusi näkökulma, jonka uusi kausi tarjoaa, on yli kolmekymppinen nainen nimeltä Shital, joka on intialaisten tätien mukaan ylittänyt 'avioliiton iän' ja etsii rakkautta myöhemmin elämässä. Hänen kokemuksensa tuntuvat tuoreelta ja nopealta keskustelulta kulttuurimme ageismista. Mutta valitettavasti Shital on ainoa uusi asiakas, jonka tarina tuntuu riittävän mielenkiintoiselta seurata.Katso myös

Kausi 2 haluaa myös tuoda takaisin kolme hahmoa kaudesta 1 - joista yksikään ei vielä käytä Siman palveluita. Se on outo valinta, joka saa esityksen tuntumaan hyvin hajaantuneelta: mikään näiden ihmisten matkoista ei tunnu olevan olennainen osa esityksen lähtökohtaa tai viestiä. Parihakua käsittelevässä ohjelmassa on hämmentävää, kuinka vähän menestystä Siman liiketoiminnalla näyttää olevan.

Joten vaikka kausi 1 oli vahva, hauska ja oivaltava katsaus järjestettyihin avioliittoihin nykyaikana, kausi 2 putoaa pallon.

Seksi ja iho: Ei mitään.

Viimeinen kommentti: Nadian mikseri muuttaa jälkijuhliin, ja tunnustuksessa Nadia myöntää osuneensa Vishal-nimiseen kaveriin.

Sleeper Star: Clevelandista kotoisin oleva kardiologi Arshneel on hyväluonteinen ja hauska, ja se muistuttaa nallekarhu Vyasaria ensimmäiseltä kaudelta.

Useimmat pilottilinjat: ”Ensin tulee avioliitto, sitten tulee rakkaus”, Sima-täti kertoo järjestetyistä avioliitoista nostaen keskeisen filosofiansa esille.

Kutsumme: JÄTÄ SE VÄLIIN. Toinen kausi menettää keskittymisensä, eikä se auta korjaamaan ensimmäisen kauden puutteita.

Radhika Menon ( @menonrad ) on Los Angelesissa asuva tv-kiihke kirjailija. Hänen töitään on julkaistu Vulturessa, Teen Voguessa, Paste Magazinessa ja muissa. Hän voi milloin tahansa märehtiä pitkään Friday Night Lightsia, Michiganin yliopistoa ja täydellistä pizzaa. Voit kutsua häntä Radiksi.