Muu

Splinter Cell Anime -sarja Netflixin teoksissa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Enemmän:

Netflix tekee yhteistyötä pelikehittäjän Ubisoftin kanssa viimeisimmässä projektissaan. Suoratoistoalusta yhdistää peliyhtiön kanssa uuden anime-sarjan, joka perustuu Splinter Cell -videopeliin, Variety raportit .Tuleva Splinter Cell -sarja tulee John Wick kirjailija Derek Kolstad. Kolstad kirjoittaa ja johtaa uuden Netflix-sarjan, jolle on jo annettu kahden kauden, 16 jakson tilaus.Splinter Cell julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2002. Peli seuraa Sam Fisheria, entistä laivaston SEALia, jonka NSA on palkannut ja jossa hän työskentelee salaperäisessä kuvitteellisessa alaryhmässä nimeltä Third Echelon. Pelaajat hallitsevat Fisheria ja yrittävät voittaa vihollisensa kullakin tasolla. Julkaisunsa jälkeen vuonna 2002 Splinter Cell on inspiroinut kuutta jatkopeliä ja useita romaaneja. Viimeisin spinoff-peli, Splinter Cell: Blacklist, julkaistiin vuonna 2013.

velhojen maailman talon tietokilpailu

Ennen kuin Netflix otti Splinter Cellin anime-sarjaan, suosittua peliä oli harkittu elokuvan sovittamiseksi vuosia. Yhdessä vaiheessa noin vuonna 2012 Tom Hardy oli kirjautunut pelaamaan Fisheria, mutta projekti ei koskaan kehittynyt edelleen, ja sitä pidetään tällä hetkellä passiivisena.

Kolstad on työskennellyt kaikkien kolmen elokuvan parissa Keanu Reeves -toiminta-franchising -elokuvassa ja työskentelee parhaillaan neljännen erän parissa. Hän on ollut mukana myös Quibin kaltaisissa projekteissa Hart koomikko Kevin Hartin ja Disney +: n kanssa Falcon ja talvisotilas .Tuleva Splinter Cell -sarja on ensimmäinen kerta, kun Ubisoft on muodostanut parin Netflixin kanssa, mutta se on aiemmin toiminut toisen suoratoistoalustan kanssa. Ubisoft tuottaa Disney + -tuotteita Myyttinen tehtävä, Rob McElhenneyn, Charlie Dayn ja Megan Ganzin sarja pelikehittäjien tiimistä, joka työskentelee roolipelissä. Vuonna 2016 Ubisoft loi elokuvan Assassin's Creed -pelin perusteella pääosassa Michael Fassbender.