Muu

SNL-yhteenveto: Lil Nas X-housujen vaatekaapin toimintahäiriö, Anya Taylor-Joy -isännät, näkemiin jäähyväiset

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Olemme menneet kauan sitten, kun olemme nähneet kunnollisen jäähyväiset jokaiselta pitkältä näyttelijältä kauden Lauantai-ilta. Tiedät, kuten Bill Haderin viimeinen Stefon. Joten etsin sen. Haderin kauden 38 finaali näki myös Fred Armisenin ja Jason Sudeikiksen lähtevän, ja tiesit sen jo ennen hyviä yötä kello 1.00, vaikka he todella ajoivatkin hyvästit tuona iltana.noel fielding brittiläinen leivontashow

Neljä vuotta myöhemmin kausi 42 päättyi näyttelijöiden ja miehistön kirjaimellisesti kuljettamaan Bobby Moynihania, Vanessa Bayeria ja Sasheer Zamataa. Joten luulen, että erääntymme nyt, neljä vuotta myöhemmin, ja on aika uudelle joukkomuutolle. Ei siitä, että meidän pitäisi olla yllättyneitä. Kauden 46 näyttelijät avattiin ennätyksellisillä 20 esiintyjällä juuri siksi, että niin monilla tähdillä oli jo yksi jalka oven ulkopuolella työskentelemässä muissa projekteissa.Tässä on asia SNL finaali, joka kaksinkertaistuu myös näyttelijän finaalina: Se on melkein aina löyhempi ja paljon hauskempaa kuin tyypillinen jakso, juuri siksi, että Lorne Michaels antaa heille mahdollisuuden tehdä mitä haluavat sen sijaan, että hänen luotettavat ruosteiset algoritmit ja demografiset kaaviot kertovat hänen on tehtävä vedotakseen lamestream-Amerikkaan.

Mikä on tarjous SNL Kylmä auki 22.5.2021?

Jos tähdet itkevät näyttelyn ensimmäisessä minuutissa, näyttelyn viimeisen minuutin pitäisi päättyä ... tulvaan? Että koko Tšekhovin asekuvaus ei oikeastaan ​​tarkoita komediaa, varsinkin kun komedia onnistuu suurelta osin väärän suuntaamisen periaatteella eikä ennakoimalla. Kauden finaali avattiin kylmänä neljän pisimmän toimihenkilön kanssa lavalla, jo itkien tai kyyneleiden partaalla: Kenan Thompson (18 vuotta) Kate McKinnon (10), Aidy Bryant ja Cecily Strong (9).

Niille teistä nörtteistä, jotka pitävät pisteitä kotona, tyypillinen SNL tähti (1990-luvun lopulta lähtien) on lähtenyt suoritettuaan jonkun seitsemän ja yhdeksän kauden välillä (osittain riippuen siitä, kuinka kauan heillä oli edistynyt esillä olevasta pelaajasta korvaavaan näyttelijäsopimukseen). Muut nykyisen näyttelijän joukosta? Beck Bennett ja Kyle Mooney, palkattu joukkueeksi (8); Colin Jost, palkattu kirjailijaksi ennen kuin hän osui Weekend Update -sovellukseen (8); Jostin Weekend Update -ankkuri, Michael Che (7); ja Pete Davidson (7).Kylmä avoin, mitä muistan tänä vuonna, sekoitti henkilökohtaisia ​​pohdintoja ja vitsejä siitä, mikä outo vuosi näyttelijät ja maa ovat säilyneet (mukaan lukien nyökkäys niille, jotka eivät selviytyneet vuodesta, kuten pitkäaikainen ääniguru Hal Willner). Kaikki näyttelijät, paitsi Che ja Jost, näyttelivät näyttelyssä omilla muistoillaan, sekä yksi ei-jäsen, joka liittyi tulokkaiden lavalle toimittamaan ensimmäisen rivini koko kauden! He muistuttivat meitä osallistumisestaan ​​Morgan Wallenin melodraamaan. Chris Rock yllätti meidät palaamalla muistuttamaan, että hän isännöi kauden avajaisia, ja että näyttely jatkui, vaikka Trump (ja Alec Baldwin) lähtivät rakennuksesta. Jim Carrey tiesi, että oli aika mennä kotiin!

Mutta jätä McKinnonin tehtäväksi saada kaikki muut repeämään, kun hän tuskin sai nämä sanat: Tämä oli vuosi, jolloin huomasimme, että olemme enemmän kuin vain näyttelijöitä - olemme perhe.Kuinka SNL Vierasisäntä Anya Taylor-Joy Do?

Näyttää siltä kuin skandinaavinen enkeli, tämä Miamissa syntynyt argentiinalainen-brittiläinen antoi meille tietää, että tämä oli ensimmäinen kerta SNL oli esiintynyt täysin rokotetun yleisön edessä. Anya Taylor-Joy on vasta 25-vuotias, mutta jo saavutettu jo ennen kuin tainnutti kaikki pääosassaan Queen's Gambit . Hänen taitavuutensa näkyi kiillotetuilla esityksillään, mikä muistuttaa kuinka nopeasti ja helposti Scarlett Johansson ja Emma Stone ennen kuin hän tarttui SNL . Tuleeko Taylor-Joysta säännöllinen toistuva isäntä? Toivottavasti ehdottomasti. Päättyykö hän myös naimisiin? SNL kirjailija? Ei kommenttia. Takaisin hänen monologiinsa, johon sisältyi Gambit-viite, jossa studion katto laittoi valettujen jäsenten kasvot shakkipaloihin ja korvas laudan neliöt vihjekorteilla. Täällä ei ole mitään huolta! Bonus: Taylor-Joy toimitti loppuviivat espanjaksi!

Yön ensimmäinen luonnos osoitti tehokkaasti, kuinka paljon emme tienneet vuonna 1998, kunnioituksella tuon aikakauden Hollywood-aukiot jossa Taylor-Joy's Baby Spice oli ainoa julkkis, jota ei sensuroitu moraalisilla jälkipolville. Myös kommentti kulttuurin peruuttamisesta? Pyyhitään muistomerkit Bill Cosbystä (Thompson), Jared Foglesta (Mooney), Matt Lauerista (Alex Moffat) ja jopa Jeff Dunhamista (Mikey Day). Pahoittelemme Mary Kate ja Ashley (Chloe Fineman ja Heidi Gardner) heidän istumisestaan ​​Foglen viereen.

Bennett näytteli Tom Bergeronina elokuvassa Hollywood-aukiot luonnos sekä lyhytelokuva, Kuva isän kanssa , jossa hänen vitsailuyrityksensä tuoda haulikko tyttärensä prom-päivämääräkuvaan (Gardner ja Andrew Dismukes) päättyy itsensä silpomiseen. Edes Taylor-Joyn ER-lääkäri ei voinut pelastaa tätä tapausta. Ja sitten oli Ihmisen tekeminen luonnos, joka otti pohjimmiltaan tutun stand-up-lähtökohdan vitsailemisesta siitä, kuinka huonosti miesten vartalo oli suunniteltu, ja asettamalla luonnoksen alkuperätarinaksi taivaassa. Jos et ole koskaan kuullut sellaisia ​​vitsejä, tämä luonnos oli sinulle hyvä uutinen.

Mutta loppuosan yön havaitsi Taylor-Joy tukevasti yhtä tai useampaa mahdollisesti useita tähtiä, jotka lähtevät SNL tänä kesänä. Eniten todisteita tässä Celtic Woman -mainoksessa. Vahva ja Bryant piti sitä löysänä-hanhimaisena ylimääräisiä potkuja varten.

Bryant ja Taylor-Joy ankkuroivat kaksi muuta luonnosta. Tämä NYU-paneeli ja TV-komedian näyttelijät tuntuivat kohdennetulta kritiikiltä medialle ja kuinka monet meistä ehkä epäoikeudenmukaisesti haastattelivat SNL koomikot, esittäen softball-kysymyksiä valkoiselle kaverille samalla kun keskitytään vain kaikkien muiden rotuun, etnisyyteen, sukupuoleen tai seksuaalisuuteen? Onko kysyttävää hauskaa tai vähemmän tuhoisaa? Hyvä kysymys, Bowen.

paljonko on hulu live tv kuukaudessa

Samaan aikaan alusvaatekauppa, joka otti kadunnimensä New York Cityn jälkeen, mutta tuotti erityisen Pittsburghin tunnelman, vaikutti siltä, ​​että Bryant ja / tai McKinnon ovat aiemmin käyttäneet monia vierailevia isäntiä vain sen hölmön takia.

Kuinka merkityksellinen musikaali vieras Lil Nas X oli?

Lil Nas X on amerikkalainen Zeitgeist. Vaikka olet ehkä keskittynyt siihen, kuinka paljon hänen varatanssijansa voivat hieroa häntä tai nuolla häntä, 22-vuotias laulaja nimeltä Montero keskittyi viimeisten 40 sekunnin ajan vain repeytyneiden housujensa reikään samalla kun lauloi itselleen nimettyä kappaletta . Joten hän ei todennäköisesti aio pitää kättään haarassa loppuosan esityksen ajan. Mutta entä jos hän ei olisi ollut? Ehkä hän oppi jotain Lenny Kravitzilta.

Hyvä asia, että hänellä oli puvunvaihto suorittaa Sun Goes Down.

kävelevä kuollut universumi

Minkä luonnoksen jaamme: Pride Month Song

Perustuu siihen, kuka tosiasiallisesti ilmoittaa heidän SNL lähtöjä, voimme jakaa paljon tämän kauden finaalista. Mikään ei kuitenkaan huuda viruksia, kuten tämä Prideä käsittelevä lyhytelokuva- ja musiikkivideo, jossa esiintyvät Taylor-Joy ja näyttelijöiden avoimesti LGBTQ-jäsenet, jotka osoittavat erityisesti, kuinka paljon McKinnonin menestys tasoitti tietä Bowen Yangille ja lopulta Punkie Johnsonille loistaa omalla tavallaan. Videoon sisältyi myös useita väkivaltaisia ​​homoyhteisön omalla kustannuksella sekä suorien pukeutumisten kaltaisia ​​pukeutumisia kuin he ovat LMBTQ-ihmisiä ja liittyivät heidän paraateihinsa. Lisäksi lisää Lil Nas X: ää!

Kuka pysähtyi viikonlopun päivityksellä?

Onko tämä Jostin ja Chen joutsenlaulu? Voi olla???? Che, kuten hänen tapansa, palveli viime viikolla ristiriitaisia ​​viestejä sosiaalisessa ja perinteisessä mediassa. Jost avasi segmentin sanomalla: Se on viimeinen viikonloppupäivitys, jota emme ehkä ole tarkoittaneet meidän lukevan lisää siitä. Silti sanavalinta tuntuu tarkoitukselliselta, koska jokainen sanavalinta on niin tarkoituksellinen ja huolellisesti päätetty viikkokorteille joka viikko. Joten, mene kuvaan.

Sekä Pete Davidson että Cecily Strong lähettivät melko selkeitä signaaleja sanomatta todellisia sanoja.

Davidson pisti Jostin sanoen, ettet tietäisi tätä, koska elämäsi on täydellinen, ennen kuin aloitat mielenterveystietoisuuskuukauden kommentointiin. Hän vitsaili siitä, kuinka hän toivoisi vähemmän ihmisten tunnistavan hänet naamiolla, turhaan hänen silmiensä takia. Hän pisti hauskaa AIDS: sta ja vertasi sitä SNL , joka on edelleen olemassa, mutta jätetään suurelta osin huomiotta 1990-luvulta lähtien, hyvitti sitten Lorne Michaelsille tuon zingerin. Mutta potkija tuli, kun hän sulkeutui kertomalla meille kaikille: On ollut kunnia kasvaa kavereidesi edessä. Siinä on joitain lopullisuuden muistiinpanoja, eikö niin.

Vahva, palattuaan viimeisen kerran FOX Newsin huutajana Jeanine Pirro, lauloi My Way, joka on lähellä lähempää kuin löydät. Hän heitti myös paljon viiniä Jostin suuntaan ja peseytyi siinä myös hyväksi. Hyvä Jumala, arvostamme vain kuinka vahva Strong oli SNL kun hän on poissa, eikö useimmat teistä nyrkkeilijöitä?

Mitä tulee Jostiin ja Cheen? Kuka tietää. Mutta he päättivät kauden tekemällä yhden asian, joka tuo heille, ellei myös yleisölle, eniten iloa, yllättäen toisiaan rasistisilla ja paahdetuilla vitseillä, jotta toinen voi lähettää suorana lähetyksenä. Koska he eivät sanoneet, että se oli heidän viimeinen päivityksensä, he pitivät oven auki vielä yhden kierroksen, jos he haluaisivat sen.

supertyttö ja lena luthor

Kaupalliseksi päivitetty päivitys äänettömällä kortilla kunnianosoitus Charles Grodin , joka isännöi hämmästyttävän outoa jaksoa kauden 3 (jakso 4) aikana, jossa hän toimi ikään kuin hän ei olisi käynyt missään harjoituksissa etukäteen. (Se on Peacockissa, joten jos sinulla on, voit napsauttaa tätä linkkiä.)

Mikä luonnos täytti 10: 1 -paikan?

Klo 12.56 Eastern, Bennett lähetti Vin Dieselin F9 viime kuussa julkaistu promo noin elokuvateattereiden avaamisesta uudelleen asettamalla Diesel tiettyyn AMC-teatteriin ja aiheuttamalla hämmennystä hänen ympärillään. Tämä ei ole kovin perinteinen illan lopun viisi-yhteen luonnos SNL , mutta sitten taas kerran, kun suurin osa näyttelystä juhlii pisimpään kestäneitä SNL-näyttelijöitä, ehkä sinun on annettava Bennettille vielä yksi? Hyvien öiden aikana huomasin Bryantin työntävän Bennettiä (vielä Diesel-naamioituna) kohti näyttämön etuosaa. Ota se huomioon niin kuin haluat.

Kuka oli jakson MVP?

Selvästi yö kuului Beck Bennett , Aidy Bryant , Kate McKinnon ja Cecily Vahva . Lähtevätkö jotkut vai kaikki heistä vai jopa useammat näyttelijät tänä kesänä, saamme selville tarpeeksi pian. Mutta he menivät varmasti räjähdyksellä!

Sean L.McCarthy soittaa komediabiittia omalle digitaaliselle sanomalehdelleen, Sarjakuva-sarjakuva ; ennen sitä varsinaisille sanomalehdille. Sijaitsee NYC: ssä, mutta matkustaa mihin tahansa kauhaan: jäätelöä tai uutisia. Hän myös twiittaa @helsinki ja podcasteja puolen tunnin jaksoista koomikoiden kanssa, jotka paljastavat alkuperätarinoita: Sarjakuva esittelee viimeisimmät asiat ensin .

Katso kausi 46, jakso 20 / Lauantai-ilta Youtubessa