Loppu Selitettynä

'Red Notice' -loppu selitetty: Netflixin tähtientäyteisessä toimintakomediassa on useita juonenkäänteitä

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
Voimanlähteenä Reelgood

Varoitus: Tämä artikkeli sisältää tärkeitä Punainen ilmoitus spoilereita. Toivottavasti sait yhtä paljon otsikosta.

Punainen ilmoitus Netflix ei välitä tarinan juonesta kuin Ryan Reynoldsille mahdollisuuksien luomisesta Dwayne The Rock Johnsoniin. Kaiken kaikkiaan tämä on luultavasti fiksu liike uudelle Netflix-toimintakomedialle, joka on selvästikin lähinnä A-listan tähtien, kuten The Rockin, Reynoldsin ja Gal Gadotin, saaminen näytölle yhteen.Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Rawson Marshall Thurber, joka äskettäin kirjoitti ja ohjasi The Rockin elokuvissa, kuten Keskustiedustelu ja Pilvenpiirtäjä , joka aiemmin kirjoitti ja ohjasi vuoden 2004 suositun komedian, DodgeBall: Todellinen altavastaajan tarina .

jalkapallon suora stream nfl

Mitä tulee Punainen ilmoitus , tämä ei ole elokuva, joka vaatii 100 prosenttia huomiostasi. Tämä on sellainen elokuva, jonka katsot juoessasi olutta ystävien kanssa. Joten kukaan ei voisi syyttää sinua langan menettämisestä Punainen ilmoitus juoni elokuvan loppuun mennessä, varsinkin koska Punainen ilmoitus loppu ei yritä kovin kovasti saada järkeä.

Älä koskaan pelkää, sillä RF CB on täällä auttamassa. Lue aiheesta Punainen ilmoitus juonen yhteenveto ja Punainen ilmoitus loppu selitetty.MIKÄ ON PUNAINEN ILMOITUS NOIN? PUNAINEN ILMOITUS JUONITIIVISTELMÄ:

Elokuva alkaa opetusvideolla, joka tiivistää (täysin kuvitteellisen) tarinan Kleopatran kolmesta munasta. Videon mukaan – joka taas ei ole tositarina ja tehtiin kokonaan elokuvaa varten – Marc Antony antoi Kleopatralle kolme jalokivimunaa hääpäivänä. Oletetaan, että maanviljelijä kaivoi kaksi munaa Kairossa vuonna 1907, mutta kolmas jäi mysteeriksi. Ensimmäinen muna on museossa Roomassa, kun taas toinen muna on jonkun yksityisessä kokoelmassa.

Juuri tämän videon jälkeen näemme, että salaperäinen hahmo takoo väärennettyä munaa. Samaan aikaan Roomassa FBI-agentti John Hartley (Johnson) työskentelee Interpolin tarkastaja Urvashi Dasin (Rita Arya) kanssa saadakseen kiinni varkaan, joka varasti Kleopatran ensimmäisen munan museosta. Hartley saa lopulta kiinni varkaan Nolan Boothin (Ryan Reynolds), mutta häneltä takavarikoinut muna osoittautuu väärennökseksi. Tarkastaja Das epäilee, että Hartley saattaa olla sen takana, joten hän soittaa toimistoon – käy ilmi, ettei kukaan ole kuullut FBI-agentti Hartleysta.kollaasitytöt ensimmäistä kertaa

Hartley väittää, että hänet perustetaan, mutta hänet lähetetään silti vankilaan. Hänen sellukaverinsa osoittautuu ei kukaan muu kuin Booth, eli Ryan Reynolds. Booth olettaa, että Piispa – hänen kilpaileva rikollinen, joka raivosi Boothin – kehysti Hartleyn. Vankilataistelun jälkeen sekä Hartley että Booth kutsutaan tapaamiseen kapteenin kanssa, joka osoittautuu pahamaineiseksi rikolliseksi Piispaksi (Gal Gadot). Hän tunnustaa kehystävänsä Hartleyn ja iloitsee Boothille, että hän varastaa pian toisen munan. Sitten hän pyytää Boothia kertomaan hänelle, missä kolmas muna on, koska hän on ilmeisesti ainoa, joka tietää sen sijainnin.

Hartley ja Booth suunnittelevat suunnitelmaa päästäkseen vankilasta ja estääkseen piispaa varastamasta toista munaa. Useita toimintaryöstöjä myöhemmin, ja lopulta Booth kertoo Hartleylle, että kolmas muna on – enkä keksi tätä – Hitlerin salaisessa bunkerissa Argentiinassa. Joten he menevät sinne, he löytävät kolmannen munan, ja tietysti piispa seurasi heitä ja löytää myös sen. Ja niin tekevät Interpolin agentit ja lainvalvontaviranomaiset.

Kuva: Frank Masi/NETFLIX

MIKÄ ON PUNAINEN ILMOITUS JUONENKÄÄNNE? PUNAINEN ILMOITUS LOPPU SELITYS:

Hartley, Booth ja piispa työskentelevät yhdessä taistelussa lainvalvontaviranomaisten kanssa. He kolme onnistuvat pakenemaan munan kanssa. Mutta sitten, kun Booth odottaa Hartleyn pidättävän piispan ja päästävän tämän menemään heidän sopimuksensa mukaisesti, tapahtuu jotain outoa: Hartley suutelee sen sijaan piispaa. Osoittautuu, että Hartley on rikollinen, ei FBI-agentti, ja että hän työskenteli yhdessä rakastajansa/kumppaninsa kanssa rikollisessa kimppuun kaataakseen Boothin. He ovat molemmat piispa, tai kuten Hartley sen sanoo, shakissa on kaksi piispaa. whaaaat!

Ilmeisesti The Rock auttoi Gadotia saamaan kaksi ensimmäistä munaa, ja ainoa tapa saada kolmas muna oli Ryan Reynoldsin johdattaminen siihen. Nyt saamme pienen takaiskun vihjeistä, joita olet ehkä jäänyt huomaamatta, kuten Hartley kertoi Boothille, että hän tietää, miten huijataan, sekä hetkiä, joita emme nähneet, kuten piispa luovuttaa Hartleylle käsiraudan avaimen kohtauksessa, jossa hän sai sähköiskun keskustassa.

Rock ja Gadot myyvät kaikki kolme munaa jollekin satunnaiselle egyptiläiselle varakkaalle miehelle Kairossa antaakseen tyttärelleen häälahjaksi. (Hieman pois vasemmasta kentästä, mutta varmasti.) Mutta ilmeisesti rikollispariskunta vihjasi Interpolille ja sai morsiamen isän ottamaan kaatumisen varastettujen munien takia.

bridgerton kausi 2 julkaisupäivä netflix

Mutta odota! Nämä törkeät, järjettömät juonenkäänteet eivät ole vielä ohi. Kuusi kuukautta myöhemmin The Rock ja Gadot ovat lomalla veneellä Sardinassa. Ryan Reynolds kaataa heidän jahtinsa ilmoittaakseen heille pakeneneensa vankilaan kuljetettaessa. Hän kertoo myös antaneensa vihjeen Interpolin tarkastaja Dasille pankkitilistä, jolle The Rock ja Gadot säilyttävät varakkaalta egyptiläiseltä morsiamenisältä saamansa rahat. Interpol tyhjensi ja jäädytti heidän pankkitilinsä, jolloin The Rock ja Gadot jäivät rikki.

Sitten Ryan Reynolds kertoo heille, että on uusi tulos, joka on kaksinkertainen voitto, kolminkertainen haaste. Lisäksi, jos he eivät sano kyllä, Interpol on matkalla pidättämään heidät. Yllätys, yllätys, he ottavat työn vastaan. Elokuvan viimeisessä otoksessa Gadot, The Rock ja Reynolds seisovat Pariisin Louvre-museon ulkopuolella. Emme tiedä, mitä he varastavat, mutta tiedämme räikeän yrityksen perustaa franchising, kun näemme sellaisen!

Yhteenvetona, Punainen ilmoitus lopetuslogiikka perustamista varten Punainen huomautus 2 . Meidän on vain odotettava ja katsottava, kannattaako tämä strategia Netflixille.

Katsella Punainen ilmoitus Netflixissä