Muu

Norm MacDonald, entinen SNL:n viikonloppupäivitysankkuri, kuollut 61-vuotiaana

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Norm MacDonald, entinen Saturday Night Live päivitysankkuri, on kuollut yhdeksän vuotta kestäneen yksityisen taistelun jälkeen syöpää vastaan. Hän oli 61.

MacDonaldin kuolema vahvistettiin ensin Takaraja hänen rahastoyhtiönsä Brillstein Entertainment. Pitkäaikaisen ystävänsä ja tuottajakumppaninsa Lori Jo Hoekstran mukaan MacDonald oli päättänyt pitää pitkäaikaisen syöpädiagnoosinsa piilossa faneilta, ystäviltä ja perheeltä.Hän oli ylpein komediastaan. Hän ei koskaan halunnut diagnoosin vaikuttavan siihen, miten yleisö tai joku hänen läheisistään näki hänet, Hoekstra kertoi Takaraja . Norm oli puhdas sarjakuva. Hän ei tietenkään koskaan paritellu. Normia tulee ikävä kauheasti.MacDonald muistetaan parhaiten olevansa SNL näyttelijänä vuosina 1993–1998, erityisesti hänen roolistaan ​​Weekend Update -segmentin ankkurina kolmen kauden ajan, jolloin hän tuli tunnetuksi terävistä kommenteistaan.

Koomikko aloitti Hollywood-uransa kilpailijana Tähtihaku vuonna 1990. Macdonald kirjoitti sitten Roseanne Barrin tilannesarjaan Roseanne 1992-1993 ennen laskeutumista klo SNL .MacDonald jätti SNL:n vuonna 1998 ja on pitänyt irtisanomisensa syynä hänen jatkuviin väitteisiinsä, että O.J. Simpson oli murhaaja, mikä ei miellyttänyt Don Ohlmeyeria, NBC:n länsirannikon jaoston johtajaa (joka oli Simpsonin ystävä).

Myöhemmin MacDonald esitti oman komediansa, Norm Show , vuosina 1999–2001. Vuosia myöhemmin hän isännöi yhden kauden Netfix-keskusteluohjelmaa Norm Macdonaldilla on show vuonna 2018.MacDonald on ollut vieraana lukuisissa keskusteluohjelmissa vuosien varrella, kuten Conan , Myöhäinen yö kanssa David Letterman , ja Howard Stern Show . Hän on työskennellyt ääninäyttelijänä vierailevana Mike Tysonin mysteerit , ja esiintyi elokuvissa, kuten Dr. Dolittle , Aikuiset , ja Klaus.

Näyttelijä tunnetaan myös vuoden 1998 kulttikomediaklassikon kirjoittamisesta ja pääosassa Likainen työ , ja hänen vuoden 2017 Netflix stand up -erikoissuosituksestaan Hitlerin koiran juorut ja huijaukset .

MacDonaldin oli alun perin tarkoitus esiintyä tämän vuoden New York Comedy Festivalin kokoonpanossa marraskuussa.

AIHEUTTAA: Norm MacDonaldin parhaat elokuvat: Mistä katsoa 'Dirty Work', 'Billy Madison' ja hänen Netflix-erikoistarjoukset