Muu

Uutiset vain pahenevat Erika Jaynelle 'RHOBH'

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Erika Jayne on edelleen hyvin paljon menossa. kautta. se. tällä kaudella Beverly Hillsin oikeat kotiäidit , ja juuri kun luulemme kuulleemme kaiken , hän esittelee vieläkin järkyttävämpää tietoa.

Kun katsomme hänen käyvän läpi avioeroaan Tom Girardista ja sitä seuranneista oikeudenkäynneistä, joihin hän joutui, jokainen jakso on osoittautunut vieläkin raivostuttavammaksi kuin edellinen. Eikä vain noiden yläpuolella olevien drone-laukausten takia Palm Springsin autiomaassa, eikö niin?Tässä on mitä muuta saimme tietää Erikan tilanteesta viimeisimmän jakson aikana RHOBH :Tuo talo Palm Springsissä

Herättyään päiväunilta, kun muut naiset lähtivät pyöräretkelle, Erika heräsi varsinaisesti, kun naiset alkoivat tutkia hänen oletettavasti omistamaa kiinteistöä alueella. En tiedä mikä tämä osoite on, mutta se on täällä, hän sanoi La Quintan kiinteistöstä. En ole koskaan ollut siinä, hän totesi, kun Kyle joutui etsimään kodinomistajan hakemistosovelluksesta. Erika vahvisti, että kysyin asunnosta tai kiinteistöstä La Quintassa, enkä koskaan saanut suoraa vastausta. Ja niin hölmöltä kuin tämä kuulostaakin, saimme myös tietää, että Sutton sai tietää olevansa KAHDEN pienliigan baseballjoukkueen osittainen omistaja, kun hän erosi. Naiset pohtivat, että ehkä Tomilla asuu kotona kokonainen perhe, mutta kuten Erika sanoi, olen jo ajatellut sitä kaikkea. Kirottu.Myöhemmin Kyle paljasti: Googlasimme osoitteen ja löysimme yhden talosi täältä. (BTW: YKSI?!) Mutta suurempi järkytys on, että se näyttää myyneen vuonna 2018, myös Erikan suureksi yllätykseksi. Sutton kertoo myös, että kun he tekevät rikosteknisen tutkimuksen, eli sukeltaessaan syvälle taloushistoriaasi, kaikki paljastuu.

Eikä se ole ainoa asia, josta häntä pidettiin pimeässä. Jakson alussa naiset lukivat, että Tom oli joutunut sairaalaan, vaikka syyt ja aikajana olivat hirveän epäselvät. Valitettavasti sama koskee Erikaa. Joo, en edes tiedä mitä se on, hän sanoi ja kertoi heille, että hän juuri luki saman artikkelin sinä aamuna ja huomasi samalla tavalla kuin he. Oho.Hänen pankkikokemuksensa

Erika kertoo myös naisille, että opin menemään pankkiin maaliskuussa. MITÄ VITTUU! En tiennyt kuinka tallettaa, minulla ei ole koskaan ollut pankkikorttia. 22 vuoteen se ei ollut minun elämäni. Muistutus kaikille naisille: tunne pankkitoimintasi!

Saitko tuen, miten se toimi? Garcelle kysyy heidän vuorenhuippukeskustelun aikana. Ei, en saanut päivärahaa, Erika vastaa ja sanoo, että kun on kyse taloudesta, se kaikki pidetään minusta hyvin kaukana. Hän paljastaa myös, että hänen elämänsä oli luottokorteilla ja saisin Tomilta käteistä, kun hän sitä tarvitsi.

Oliko sinulla Heads Up?

Garcelle kysyy vihdoin kysymyksen, jonka olemme odottaneet hänen kysyvän: Joku oikeusjuttu, oliko sinulla huoli, miksi erosit? Erika toteaa: Ei, en tehnyt. Tämä oli pitkä aika, pitkä taistelu jonkun kanssa, jonka persoonallisuus on muuttunut täysin. Hän jatkaa: Kolme vuotta sitten hänellä oli kauhea, kauhea päävamma, ja hänen persoonallisuudessaan, hänen päätöksenteossaan ja siinä, kuka hän on, tapahtui merkittävä muutos. Hän kertoo hänen vakavasta taantumisestaan ​​parin välisen keskustelun puutteesta, toistuvista lauseista, unohtamisesta, mistä he puhuivat, ja täydellistä raivoa, jonka hän koki, kun hän otti vihansa ja turhautumisensa pois hänestä. Erika kertoo Crystalille ja Garcellelle yksityiskohtaisesti hänen todennäköisestä Alzheimeristaan, että olen niin perseestä henkisesti. Hän myös kertoo heille, että hänen mielestään tämä muutos hänen aivoissaan johtuu siitä, miksi hän joutuu oikeuteen, että se ei ollut hänestä tahallinen (jos hän teki nuo rikokset) ja että osa todellista aivotraumaa on sellaisten päätösten tekeminen, joita et normaalisti tekisi. .

Puhelut

On vaikea katsoa jonkun käyvän läpi tämän, enkä voi tehdä mitään auttaakseni, hän kertoo ystävilleen sanoen, että hän vastustaa apua vielä tänäkin päivänä. Mutta hän ei ole vastustanut puhelimen ottamista. Vaikka hän myös kertoo naisille, että hänen toimistonsa asianajajat ovat ottaneet häneen yhteyttä hänen mielentilaansa turhautuneena, Tom itse on myös ottanut yhteyttä. En ole puhunut hänen kanssaan enkä voi puhua hänen kanssaan, vaikka hän soittaa minulle joka päivä, hän paljasti. Minun piti pyytää asianajajaani soittamaan asianajajalleen ja sanomaan, lopeta Erikalle soittaminen. Haastattelussaan hän jatkaa, että Tom on oikeudellisesti vaarassa, enkä voi puhua hänen kanssaan. Jos minulta kysytään, milloin viimeksi puhuit hänelle, minun on voitava sanoa, päivä, jolloin lähdin, mikä on totuus.

Hän on huolissaan, että hän on sanonut liikaa

Kylen talossa Garcelle kertoo ryhmälle tästä keskustelusta sanoen, että Erika kertoi, jos ette välitä, että Tom soittaa hänelle, naisten järkyttyneille kasvoille. Erika pysyy kuitenkin staattisena, kun hän ampuu takaisin. Ei haittaa, että sanot sen, koska minusta tuntuu, että petät ystävyyteni juuri nyt, mutta ole hyvä ja nauti hetki. Hän jatkaa: Tom soittaa minulle koko ajan, en vastaa hänen puheluihinsa, ja saamme tietää, että hän pyysi Crystalia ja Garcellea olemaan tuomatta asiaa esille, mutta Garcelle ei kuullut hänen sanovan sitä.

Erika purskahtaa kyyneliin ja sellaisiin nyyhkyihin, joissa ei saa henkeä, selittää, jaoin yksityistä hetkeä, jotain mitä en ole sanonut, kertoen myös ryhmälle, olen ollut erittäin avoin ja erittäin rehellinen . Minulla on vain niin paljon, mitä voin ottaa juuri nyt, kaverit. Hän vetäytyy kylpyhuoneeseen saadakseen paniikkikohtaukselta kuulostaa, kun hän jatkaa tämän jatkuvan draaman käsittelemistä.

Tietenkään se ei lopu tähän. Seuraavan jakson esikatselussa naiset alkavat kyseenalaistaa, mitä Erika tiesi ja pitäisikö heidän jatkaa seurustelua hänen kanssaan. Auts.

Beverly Hillsin oikeat kotiäidit esitetään keskiviikkona klo 20 ET/PT Bravolla.

Striimaa Beverly Hillsin oikeat kotiäidit Bravo Now -palvelussa