Netflix-tilin jakamisen katkaisu johti Netflix-tilausten peruuntumiseen

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kanssa Netflix aikoo aloittaa salasanojen jakamisen hillitseminen Vuonna 2023 monet turhautuneet Netflix-käyttäjät yrittävät selvittää, miten tilauksensa peruutetaan.



Striimausjättiläisellä ei ole ollut paras vuosi, mutta Reed Hastings ja yritys yrittävät kääntää asiat toisinpäin. Ensinnäkin Netflix on ilmoittanut suunnitelmastaan ​​ottaa käyttöön uusi mainoksilla tuettu tilaussuunnitelma marraskuussa, joka on 6,99 dollaria kuukaudessa (3 dollaria halvempi kuin heidän nykyinen perussuunnitelmansa). Mutta se tuskin verrattuna inflaatioon, jonka tilaajat ovat nähneet viimeisen vuosikymmenen aikana. Vuonna 2019 Valtiomies raportoi Netflixin hinnankorotuksista, joiden mukaan perussuunnitelmat nousevat 7,99 dollarista 8,99 dollariin viiden vuoden aikana (tällä hetkellä 9,99 dollaria), vakiosopimukset kasvavat 7,99 dollarista 12,99 dollariin yhdeksän vuoden aikana (tällä hetkellä 15,49 dollaria) ja premium-suunnitelmat kasvavat 11,99 dollarista 15,99 dollariin seitsemän vuoden aikana. (tällä hetkellä 19,99 dollaria). Tämä saa meidät ihmettelemään: Mitä antaa, Netflix?



Nämä muutokset ovat kohtuudella jättäneet katsojat turhautuneiksi ja hämmentyneiksi, sillä suoratoistoalustojen suosio on noussut edullisina vaihtoehtoina peruskaapelille. Kuitenkin aivan kuten Airbnb, hinnat ovat nousseet ja sen alkuperäiset kuluttajat karkotetaan. Nyt, kun suosittuja ohjelmia ja seuraavan päivän suoratoistovaihtoehtoja on hajallaan eri streamerissä, vaihtoehdoista ei ole pulaa. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää siitä, kuinka Netflix käsittelee salasanan jakamista seuraavien kuukausien aikana ja kuinka peruuttaa tilauksesi.

Salasanan jakamisen esto alkaa 2023

Mukaan CBS:n uutiset , Netflix aikoo aloittaa salasanan jakamispolitiikan täytäntöönpanon Yhdysvalloissa vuonna 2023 sen jälkeen, kun se on otettu käyttöön Argentiinassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Hondurasissa, El Salvadorissa ja Guatemalassa.

Striimausohjelma antaa tällä hetkellä Netflix-tilaajille mahdollisuuden isännöidä tilillään viittä erillistä profiilia, ja suunnitelmasta riippuen ohjelmia voidaan suoratoistaa 1-4 laitteella kerralla. Alkuvuodesta 2023 alkaen Netflix sallii kuitenkin vain yhden 'kodin' tiliä kohden, ja kaikista alatileistä peritään lisämaksu.



Hintaa ei ole määritetty yhdysvaltalaisille tilaajille, mutta aiemmissa julkaisuissa lisäprofiilit ovat 2,99 dollaria kuukaudessa. Tämä muutos vaikuttaa suoraan niihin, jotka jakavat tilauksen eri taloissa ja osavaltioissa asuvien perheenjäsenten, kuten sekaperheiden ja korkeakouluopiskelijoiden, kanssa.

Yhdessä yli 88 000 tykkäyksen saaneessa twiitissä lukee: ”Netflix-tililläni on ollut samat neljä henkilöä yli 12 vuoden ajan. Maksoin koko perheeni Netflixistä ennen kuin ehdin äänestää. Jos he alkavat veloittaa siitä, sammutan koko toiminnan.'



Toinen kirjoitti , 'Joten kun tyttäreni, joka viettää puoli viikkoa äitinsä luona, kirjautuu sieltä Netflix-tililleni, veloitat minulta lisämaksun? Vittu, @netflix. Peruutan ennen kuin se tapahtuu.'

Suosittu Twitter-tili Uber Facts (joka twiittaa useita satunnaisia ​​faktoja päivittäin) pääsi jopa kommentteihin. Ne kirjoitti , 'Vuonna 2017 Netflix twiittasi 'Rakkaus jakaa salasanan'' ja sai useita lainaustviittejä, jotka osoittavat, kuinka malli on muuttunut.

Kuinka peruuttaa Netflix-tili

Vaikka Netflixin tuleva muutos ei pidä käyttäjiä tyytyväisenä, streamerin käyttöliittymä on edelleen erittäin käyttäjäystävällinen. Netflix-tilisi peruuttaminen on erittäin helppoa ja kestää alle viisi minuuttia.

Kirjaudu ensin sisään Netflix tili tietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Siirry sitten profiiliisi ja napsauta avattavaa valikkoa näytön oikeassa yläkulmassa ja napsauta vaihtoehtoa, jossa lukee Tili.

Tili-välilehdellä näet laskutustietosi, suunnitelmasi tiedot, profiilit ja tiliasetukset. Täältä voit aloittaa profiilin siirtoprosessin, jonka avulla voit siirtää profiileja uuteen Netflix-tilaukseen (jotta vältytään maksujen nousulta salasanan jakamisaloitteen alkaessa). Voit tehdä tämän napauttamalla luettelossa olevien profiilien oikealla puolella olevaa alanuolta tai siirtymällä Tili-sivun alaosaan, jossa lukee 'asetukset' ja napsauttamalla 'Ota profiilien siirrot käyttöön'.

Tili-osiossa voit myös poistaa tilisi. Sivun yläreunassa Jäsenyys ja laskutus -osiossa on lohko, jossa lukee 'peruuta jäsenyys'. Kun napsautat estoa, voit peruuttaa tilisi tai vaihtaa halvempaan sopimukseen. Jos päätät peruuttaa, Netflix tallentaa profiilisi, suosikkisi, katseluasetuksesi ja tilitietosi 10 kuukauden ajan siltä varalta, että muutat mielesi.