Muu

Meghan McCain repii roskat New York Timesin suositukset: valtava pelkuruus |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Onko siellä ketään, joka olisi samaa mieltä New York Timesin kaksoismerkintä ? Tiistai-aamuna Näkymä asetettiin lehden toimitustoimikuntaan sekä Elizabeth Warrenin että Amy Klobucharin kannattamiseksi vuoden 2020 demokraattiehdokkaaksi. Meghan McCain oli erityisen ankara, kun hän kutsui roskijulkaisua päätöksestä kieltäytymisestä sanoen: Se on valtava pelkuruus New York Timesissa.Times ilmoitti sunnuntai-iltana, päivien fanfarien jälkeen, vuoden 2020 hyväksynnänsä uuden Hulu-dokumenttiohjelmien jakson lopussa Viikoittain . Erossa käytäntötyöstä, lehti päätti tukea sekä progressiivista Warrenia että keskusklubi Klobucharia, kahta ehdokasta, joilla oli uskomattoman erilaiset ideologiat ja alustat. Sekä radikaali että realistinen malli edellyttävät vakavaa harkintaa. Jos on koskaan ollut aikaa olla avoin uusille ideoille, se on nyt. Jos on koskaan ollut aikaa etsiä vakautta, niin se on nyt, toimituskunta kirjoitti.mihin aikaan raider-peli tulee tänään

Mutta jos New York Times etsii laajaa hyväksyntää, he eivät todellakaan saaneet sitä Näkymä Isännät. Harvinaisena hetkinä koko paneeli ajatteli, että kaksoismerkintä (tai mikä tahansa hyväksyntä Whoopi Goldbergin tapauksessa) ei ollut suositeltavaa. Mielestäni se ei ole hyvä idea, sanoi näyttelyn pitkäaikainen moderaattori.

McCain oli vieressä kello, eikä hän pidätellyt. Nauroin persettäni lukiessani tätä, hän sanoi. Kannatat kahta naista, joilla on kaksi täysin ideologisesti erilaista näkemystä heidän etenemistapaansa. McCain totesi, että New York Timesilla on eniten pääsyä kaikkiin näihin ehdokkaisiin, epäilemättä kaikista muista myyntipisteistä, ja toimituksellinen toimikunta ei silti kykene keksimään yhtään kannattavaa. Olen pahoillani, kaikkien täällä olevien on valittava yksi. Näin hän ei toimi, hän sanoi.

Tämän viimeisessä kohdassa valitsitte myös molemmat naiset. Onko tämä vain - sano vain: 'Haluan naisen', hän jatkoi. Vain kaksinkertaista identiteettipolitiikka. Mielestäni se on valtava pelkuruus New York Timesissa, mutta tässä vaiheessa minun pitäisi odottaa yhtään vähempää tältä roskakirjallisuudelta.McCain sai yleisöltä suosionosoitukset, mutta Joy Behar työnsi takaisin. The New York Times ei ole roskapostijulkaisu, hän sanoi muistuttaen isännälleen, että meidän ei tarvitse tuhota koko sanomalehteä heidän toimituksellisen päätöksensä takia. Voin, potkaisi McCainin takaisin. Voin tehdä mitä haluan.

Joo, voit, ja niin he voivatkin, vastasi Behar. Kun McCain painosti häntä, Behar myönsi olevansa samaa mieltä siitä, että kahden ehdokkaan valitseminen oli huono puhelu. He tosiasiassa jakavat äänestyksen tällä tavalla. He ovat täysin vastakkaisia, hän sanoi. Joten se on virhe. Olen periaatteessa samaa mieltä kanssasi. En vain ole kanssasi samaa mieltä New York Timesista.Missä suoratoistaa Näkymä

ajan pyörän tv-sarjan casting