Muu

Tapaa Rosamund Piken Moraine uudessa 'Wheel of Time' -videossa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Amazon Prime Videon kunnianhimoinen uusi fantasiasarja Ajan pyörä on melkein täällä. Katsojien innostamiseksi striimaaja julkaisi tänään otoksen ensimmäisestä jaksosta, joka esitteli Rosamund Piken voimakkaan noidan Moiraine Damodredin ja hänen kumppaninsa Daniel Henneyn Lan Mondragonin.

Ajan pyörä perustuu kirjailija Robert Jordanin eeppiseen fantasiasarjaan. Moiraine on osa voimakasta naisjärjestöä, joka tunnetaan nimellä Aes Sedai. Ensimmäisessä kirjassa Maailman silmät , hän ja Lan matkustavat Emond’s Fieldin maaseudun maatalouskaupunkiin toivoen saavansa selville, onko yksi nuorista asukkaista myyttinen Dragon Reborn – legendaarisen hahmon reinkarnaatio, joka joko pelastaa tai tuhoaa maailman.elämän jälkeen ricky gervais

Tämä uusi leike näyttää Moirainen ja Lanin saapuvan paikalliseen tavernaan yllättäen asiakkaita, jotka eivät odottaneet näkevänsä voimakkaita taikakäyttäjiä keskeyttämään juhlansa. Moiraine ei ole vielä paljastanut todellista agendaansa, mutta hän on selvästi nainen lähetystyössä. Esikatselu sisältää myös välähdyksiä useista muista päähenkilöistä: Rand al’Thorista (Josha Stradowski), Egwene al’Verestä (Madeleine Madden), Perrin Aybarasta (Marcus Rutherford) ja Nynaeve al’Mearast (Zoë Robins).

Juuri ennen kuin Moiraine ja Lan saapuvat, paikalliset pojat Rand ja Perrin keskustelevat ystävästään Egwenesta ja tulevasta seremoniasta, jolla on jotain tekemistä paikallisen naisneuvoston kanssa (paljon fantasiamaailmanrakennusta!). Leike antaa faneille myös ensimmäisen katsauksen Aes Sedai -sormukseen, jossa on kultainen käärme, joka syö omaa häntäänsä edustaen loputonta ajan pyörää.

canelo fight riviin

Joten, löytääkö Moiraine Dragon Rebornin? Ja mitä Aes Sedaille muuten kuuluu? Saat selville, milloin kolme ensimmäistä jaksoa Ajan pyörä hitti Prime Video 19. marraskuuta. Sen jälkeen uudet jaksot saavat ensi-iltansa viikoittain perjantaisin. Vieritä ylös katsoaksesi uusimman leikkeen.