Muu

Linda Fairstein, konna, kun he näkevät meidät, auttoi Harvey Weinsteinia

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Jokainen tarina tarvitsee konna, ja sisään Kun he näkevät U s, uusi Netflix-minisarja ohjaajalta Ava DuVernarylta, että konna on entinen Manhattanin seksirikoksista syyttäjä Linda Fairstein.

Kun he näkevät meidät dramatisoi todellisen tarinan viidestä Harlemin teini-ikäisestä, jotka tuomittiin väärin naispuolisen lenkkeilijän raiskaamisesta Central Parkissa 19. huhtikuuta 1989. Yöllä Kevin Richardson (näyttelijä Asante Blackk), Antron McCray (Caleel Harris), Yusef Salaam (Ethan Herisse) ), Raymond Santana (markiisi Rodriguez) ja Korey Wise (Jharrel Jerome) viettivät kaikki vankilassa 6–13 vuotta. Vuonna 2002 sarjaväkivallan tekijä, nimeltään Matias Reyes, oli jo vankilassa elinikäisenä, tunnusti, että hän ja hän yksin tekivät raiskauksen. Hänen DNA: nsa vastasi ainoaa kohtauksesta löydettyä DNA: ta, ja kaikki viisi miestä, jotka tunnetaan nimellä Central Park Five, vapautettiin.Syy sille, miksi nämä viisi miestä - jotka olivat pidätyshetkellä itse asiassa poikia - päätyivät vankilaan huolimatta siitä, että kukaan ei ole syyllinen, kuten he väittävät tähän päivään saakka, johtuu näyttelyssä suurelta osin Fairsteinista. Fairstein oli Manhattanin asianajajan toimiston sukupuolirikosyksikön johtaja vuodesta 1976 vuoteen 2002 ja johti syytettä Central Parkin jogger-asiassa. Sisään Kun he näkevät meidät , Fairsteinia soittaa Epätoivoiset kotirouvat näyttelijä Felicity Huffman. Muistatte, että Huffmanilla oli äskettäin omat oikeudelliset ongelmansa hänen osallistumisestaan ​​yliopiston päässkandaaliin, josta hän myönsi syyllisyytensä.

Giants vs.patriots -suoratoisto ilmainen

Fairstein on ilmeinen valinta konna Kun he näkevät meidät, vielä enemmän niille, jotka tietävät todellisen naisen tarinan. Oikeusuransa lisäksi hän kirjoitti myydyimmät Alexandra Cooper -romaanit, sarjan Manhattanin lakimiehestä omien kokemustensa perusteella. Central Parkin lenkkaritapaus on epäilemättä hänen levynsä suurin kiista - ja tähän päivään asti hän ylläpitää että Reyes oli vain kuudes hyökkääjä sinä yönä vuonna 1989 ja että Central Park Five on syyllinen - mutta se ei ole ainoa. Häntä syytettiin myös Harvey Weinsteinin seksuaalisen väärinkäytöksen peittämisestä.

Vuonna 2015 italialainen malli Ambra Battilana teki poliisivalituksen nyt häpeälliseen Hollywoodin johtajaan. Battilana oli äänittänyt keskustelun, jossa Weinstein näytti myöntävän häiritsemään häntä. Vuonna 2017 haastattelu NPR: n kanssa , kaksi New Yorkin ajat Toimittajat kertoivat kuinka tehokkaat New Yorkin lakimiehet työskentelivät Weinsteinin ja New Yorkin piirimiesoikeuden toimiston kanssa tapauksen haudattamiseksi - mukaan lukien, kertoi Megan Twohey, Linda Fairstein.mikä on kevin hartin uuden elokuvan nimi

Kuva: Getty Images

Harvey'n puolelle astui korkean tason asianajajia, mukaan lukien Linda Fairstein, entinen sukupuolirikoksia käsittelevä syyttäjä täällä Manhattanilla, joka oli halukas helpottamaan tapauksen käsittelevän nykyisen sukupuolirikosten syyttäjän esittelyä, Twohey sanoi. Ja viikkojen kuluessa tapaus oli kuollut.Fairstein toimi Weinsteinin lakitiimissä konsulttina Ajat raportoitu , siirto, joka on täysin ristiriidassa hänen aiemmin rakentamansa persoonan kanssa: ristiretkelä seksuaalisen väkivallan tuntemattomille uhreille.

Vuonna 2002 julkaistussa artikkelissa Kylän ääni , entinen muutoksenhakutuomioistuimen tuomari Yusef Salaamin tapauksesta vuonna 1993 tehdyssä muutoksenhakupäätöksessä, sanoi Fairsteinista: Minua huolestuttivat rikosoikeusjärjestelmä, joka sietäisi syyttäjä Linda Fairsteinin, joka tarkoituksella suunnitteli 15-vuotiaan tunnustuksen… Fairstein halusi tehdä nimen. Hän ei välittänyt. Hän ei ollut ihminen.

joka on myös Tyler Hynes naimisissa

Viime vuonna Fairstein julistettiin kirjallisuuspalkinnon - vuoden 2019 elinikäisen Grand Master Award -palkinnon vuotuisessa Edgar-palkinnossa - voittajaksi, mutta Amerikan mysteerikirjoittajat peruuttivat palkinnon sen jälkeen, kun kirjoittaja Attica Locke (joka toimi myös kirjailijana Kun he näkevät meidät ) arvosteli päätöstä.

Suoratoisto Kun he näkevät meidät Netflixissä