'Jeopardy!' Yleisö kehuu transnaista voitosta Trans Awareness Week -viikolla: Tunsi paljon ylpeyttä

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Voimanlähteenä Reelgood

Isot onnittelut uudelle Vaara! mestari, Amy Schneider, transsukupuolinen nainen, joka voitti ohjelman Trans Awareness Week -viikon aikana. Kilpaileva hallitseva mestari Andrew He, jolla oli viiden päivän sarja, Schneider voitti suuren eilisillan (17. marraskuuta) jaksossa ja jatkaa törmäystä tämän illan heittoon.

Uusi Vaara! Champ, insinööripäällikkö Oaklandista, Kaliforniasta, varmisti voittonsa, kun hän oli ainoa kilpailija, joka vastasi oikein Final Jeopardy -vihjeeseen. Hän voitti 31 600 dollaria, ja hän sai mahdollisuuden nostaa lisää tänä iltana. Viimeinen vihje kuului: Tällä saarella sijaitsevalla hautausmaalla on Robert Fultonin ja kahden neljästä ensimmäisestä valtiovarainsihteeristä haudat. Kun Schneider vastasi Manhattanille, hänestä tuli pelin voittaja.

Vaikka Schneider on tehnyt historiaa transnaisena voitettuaan Trans Awareness Week -viikolla, kilpailija teki selväksi, ettei hän ole ensimmäinen transsukupuolinen nainen, joka kilpailee tai voittanut tietokilpailun.

Tiedoksi, en ole ensimmäinen trans-ihminen, joka esiintyy Vaara (muutama ystävä on kysynyt), hän kirjoitti. Niitä on ollut kourallinen aiemmin, mukaan lukien yksi, Kate Freeman, joka oli ensimmäinen transien mestari 16.12.2020. Kiitos heille kaikille polun loihtimisesta!

Kun hän twiittasi joitain strategioita, joita hän käytti päihittäessään He, Schneider valaisi erittäin noloa virhettä, joka tapahtui hänen ollessaan ohjelmassa.

Kirjaimellisesti muutama sekunti ennen teippauksen alkamista läikytin vettä toppini etuosaan. Koko asian piti pysähtyä, kun vaatekaappihenkilö yritti pyyhkiä sen pois, hän kirjoitti . Se oli erittäin noloa, ja tunsin syyllisyyttä koko tuotannon lykkäämisestä. Mutta minun piti saada se pois mielestäni, joten päätin pitää sitä hyvänä enteenä.

Vaara! Yleisö ryntäsi taputtamaan Schneiderin suuresta voitosta. Amy, tunsin suurta ylpeyttä nähdessäni sinun voittavan #jeopardy tänä iltana, yksi käyttäjä kertoi. Tarvitsin sitä. Kiitos.

Vaara! esitetään arki-iltaisin ABC:llä klo 7/6c.