Muu

Onko 'vastustamaton' HBO Maxissa? Mistä katsoa vastustamatonta

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Jon Stewart kirjoitti, ohjasi ja tuotti elokuvan Vastustamaton , joka julkaistiin pyynnöstä 26. kesäkuuta juuri ennen vuoden 2020 presidentinvaaleja, mutta poliittisesti vinossa oleva elokuva ei välttämättä sovi kaikille. Entinen Comedy Centralin isäntä Daily Show on aina puhunut poliittisista mielipiteistään ja on värvännyt joitain isoja näyttelijöitä ja näyttelijöitä tälle suositulle nimelle, joka kietoo täydellisesti yhteen politiikan, draaman ja komedian.Komedia-draama tähti Steve Carell Garyna, kansallisen demokraattisen puolueen poliittisena konsulttina, joka imetään paikalliseen pormestarikilpailuun pienessä kaupungissa Wisconsinissa. Gary uskoo hänen ehdokkaastaan ​​(Chris Cooper) olevan potentiaalia tulla kaupungin ensimmäiseksi demokraattien pormestariksi vuosikymmenien ajan ja asettaa uusi sinisen aalto Wisconsiniin. Valitettavasti Garyn kilpailija Faith (Rose Byrne) tulee kaupunkiin auttamaan vakiintunutta republikaanien pormestarikampanjaa. Paljon rahaa, äänestyksiä ja poliittisia analyyseja osallistuu, ja siitä tulee olennaisesti kansallinen kampanja pienelle Wisconsinin kaupungille. Kun kampanja osallistuu entistä enemmän, elokuva rajoittuu poliittiseen satiiriin. Stewart-fanit eivät odota mitään muuta.Voit tarkistaa elokuvan esittelyvideon yllä.

WarnerMedian lehdistösivuston mukaan elokuva piti olla saatavilla HBO Maxilla tänään, helmikuun 6. päivänä, kuitenkin on Vastustamaton HBO Max. Missä voit katsella Vastustamaton ? Lue kaikki tiedot.

ON VASTUSTAMATON HBO MAXILLA? MILLOIN VASTUSTAMATON OLETko HBO MAX -OHjelmassa?

Valitettavasti itärannikon HBO Max -tilaajat eivät vielä näe otsikkoa alustalla tänään klo 11.30, vaikka se luvattiin julkaistaan ​​6. helmikuuta.WarnerMedia

on viidakon risteily Disney plussalla

Sillä aikaa elokuvan traileri on katsottavissa alustalla, elokuva ei ole vielä saatavilla.On mahdollista, että julkaisupäivää on siirretty taaksepäin tai foorumi saattaa olla vasta myöhässä sisällön lataamisessa.

PÄIVITYS: Elokuva on nyt saatavilla suoratoistettavaksi HBO Maxissa.

ON VASTUSTAMATON TARPEEN VAATIESSA?

Voit katsoa Vastustamaton kotona, tilauksesta tänään, AKA perjantaina 26. kesäkuuta. Elokuva on vuokrattavissa 48 tunniksi digitaalisilla alustoilla, kuten Amazon Prime , iTunes , Vudu , Apple TV , Google Play , FandangoNow tai mistä tahansa ostat digitaalista sisältöä.

KUINKA PALJON ON VASTUSTAMATON TARPEEN VAATIESSA?

Vastustamaton on vuokrattavissa hintaan 14,99 dollaria. Kun olet lyönyt toiston, sinulla on 48 tunnin katseluikkuna elokuvan loppuun saattamiseksi.

ON VASTUSTAMATON NETFLIXILLA TAI HULULLA?

Ei anteeksi. Vastustamaton ei ole suoratoistettavissa Netflixissä tai Hulussa.

ON VASTUSTAMATON AMASONILLA?

Joo! Mutta sinun on maksettava siitä. Vastustamaton on vuokrattavissa Amazonista hintaan 14,99 dollaria 48 tunnin vuokrauksesta.

MITÄ KATSO VASTUSTAMATON ONLINE:

Voit vuokrata Vastustamaton päällä iTunes , Amazon Prime , Vudu , Google Play , FandangoNow tai mistä tahansa ostat digitaalista sisältöä.

Michael on musiikki- ja televisio-narkkari, joka on kiinnostunut useimmista asioista, jotka eivät ole täydellisiä ja täydellisiä. Voit seurata häntä Twitterissä - @Tweetskoor

Missä suoratoistaa Vastustamaton