Muu

Onko 'Candyman' HBO Maxissa tai Netflixissä? Mistä katsoa kauhusarjan jatko-osa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Sanottuaan nimensä yli vuoden ajan, karkkimies on vihdoin täällä. Elokuvantekijä Nia DaCostan kauhu-jatko-osa saa ensi-iltansa teattereissa tänä viikonloppuna sen jälkeen, kun se viivästyi yli vuoden COVID-19-pandemian vuoksi.

Vaikka tämä onkin jo neljäs elokuva karkkimies sarjassa 2021 elokuva toimii suorana jatko-osana alkuperäiselle vuoden 1992 elokuvalle. Yahya Abdul-Mateen II, joka näytteli äskettäin HBO:ssa Vartija sarjassa näyttelee Anthony McCoyta, kuvataiteilijaa, joka törmää kauhistuttavaan tositarinaan Candymanina tunnetusta tappajasta.onko olemassa manifesti kausi 4

Elokuvassa nähdään myös Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett ja Colman Domingo; Tony Todd ja Vanessa Estelle Williams toistavat roolinsa vuoden 1992 elokuvasta.Mutta vaikka olet odottanut kärsivällisesti karkkimies saapua, se on hämmentävää aikaa elokuvien julkaisuille. Jotkut suuret menestysfilmit julkaistaan ​​suoratoistopalveluissa, ja toiset pitävät kiinni teatterista. Älä koskaan pelkää, koska RFCB on täällä auttamassa. Katso täältä karkkimies (2021) , ja milloin odottaa karkkimies suoratoistossa.

MISTÄ KATSO KARKKIMIES 2021:

Tällä hetkellä ainoa katselupaikka karkkimies on elokuvateatterissa, kun se avautuu valtakunnallisesti perjantaina 27. elokuuta. Löydät elokuvan esityksen lähimmästä teatterista tässä .paras espanjalainen suoratoistopalvelu

TAHTOA KARKKIMIES OLLA HBO MAXissa?

Ei. karkkimies on Universal-elokuva, ei Warner Bros. -elokuva, eikä sitä siksi lähetetä HBO Maxissa, kun se avataan teattereissa. Vaikka HBO Max – jonka omistaa Warner Media – on ollut Warner Bros. -elokuvien, kuten esim. Itsemurharyhmä , se ei ole Universalin kaltaisten elokuvien suoratoistopaikka karkkimies .

ON KARKKIMIES NETFLIXISSÄ?

Ei. karkkimies (2021) ei ole Netflixissä, eikä se todennäköisesti ole Netflixissä lähiaikoina. Jos kuitenkin kaipaat kauhua, voit katsoa ensimmäisen Loihtiminen elokuva Netflixissä.MILLOIN KARKKIMIES OLLA STREAMING?

The karkkimies digitaalista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, ja on vaikea sanoa, milloin tarkalleen karkkimies tulee VOD:lla.

Universalilla on sopimus, jonka mukaan studio voi julkaista elokuvansa premium-video-on-demand -videona – mikä tarkoittaa, että voit vuokrata karkkimies 20 dollarilla – vähintään 17 päivän teattereissa, edellyttäen, että elokuva tienaa alle 50 miljoonaa dollaria lipputuloissa avausviikonloppunaan. Jos se saavuttaa 50 miljoonan dollarin rajan, elokuva saa elokuvateattereissa vähintään 31 päivää.

Kuitenkin vain koska studio voi vapauttaa karkkimies 17 päivän jälkeen elokuvateattereissa ei välttämättä tarkoita sitä tahtoa. Tuore Universal otsikko Vanha ei tienannut 50 miljoonaa dollaria lipputuloissa avausviikonloppunaan, mutta studio päätti pitää elokuvan teattereissa yli 17 päivää – se ei ole vieläkään saatavilla digitaalisena.

milloin Lost in spacen kausi 3 ilmestyy

Ehkä nyt, kun yhä useammat ihmiset ovat rokotettuja ja haluavat mennä elokuvateatteriin, Universal haluaa pitää karkkimies teattereissa vähintään 31 päivää riippumatta siitä, kuinka hyvin se menestyisi lipputuloissa, jolloin et voi vuokrata karkkimies syyskuun loppuun asti.

Kaikki yllä oleva on spekulaatiota, joten jos haluat varmistaa, ettet missaa karkkimies , paras vaihtoehto on naamioitua ja mennä katsomaan sitä elokuvateatteriin. Sillä välin voit katsoa ensimmäisen Candyman-elokuvan ilmaiseksi osoitteessa Riikinkukko tai voit vuokrata tai ostaa sen iTunes , Vudu , Youtube , ja enemmän.

Mistä katsella karkkimies (2021)