Muu

Onko Belgravia Princess Switch 2: sta todellinen paikka?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Vanessa Hudgens on palannut (kolme kertaa!) Netflixin jatkoelokuvassa alkuperäiselle vuoden 2018 hiteelle, Prinsessa-kytkin. Jatko, osuvasti Prinsessa-kytkin: Vaihdettiin uudelleen , Hudgens näkee uudelleen roolinsa Montenaron prinsessa Margaretina ja leipuri Staciana, mutta hän ottaa myös Fionan, Margaretin juonittelevan serkkun, roolin.

Prinsessa-kytkin kaksi tapahtuu kahden vuoden kuluttua ensimmäisestä elokuvasta, ja tällä kertaa Stacy ja prinssi Edward elävät edelleen onnellisena Belgravian linnassa, mutta kaikki ei ole hyvin Margaretin ja Kevinin kanssa, jotka hajosivat onnettomuuden jälkeen, kun Margaret jätti jonoon valtaistuimelle. Yrittäessään yhdistää pariskunnan Stacy kutsuu Kevinin ja tyttärensä palatsiin lomalle, mutta saapuu myös odottamaton vieras: Fiona, jolla on omat suunnitelmansa joulua varten.Sillä aikaa Prinsessa-kytkin 2 virkistää juoni toisen Vanessa Hudgensin kanssa, asetus pysyy samana. Olemme palaamassa upeaan, lumiseen, juhlavaan maahan Belgraviaan, joka näyttää niin täydelliseltä, että se voi olla myös lumipallon sisäpuoli. Ja se sai meidät ajattelemaan - onko Belgravia todellinen paikka?Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää asetuksesta Prinsessa-kytkin 2 :

ONKO BELGRAVIA TODELLINEN PAIKKA?

Kyllä ja ei - Prinsessa-kytkin 2 tapahtuu kuvitteellisessa maassa Belgravia, jota ei ole olemassa, aivan kuten Prinsessa-päiväkirjat kuvitteellinen Genovia. Mutta on olemassa todellinen Belgravia, joka ei ole maa vaan pikemminkin naapurusto Lontoossa, Englannissa. Todellinen sijainti on varakas alue, jonka kaduilla on rivitaloja, suurlähetystöjä ja puutarhoja. Mukaan Airbnb , Belgravia tunnetaan putiikeistaan, puistoistaan ​​ja museoistaan, ja sitä kuvataan asuinalueeksi, hiljaiseksi ja muodikkaaksi. Ja vaikka Belgravian maa on kuvitteellinen asetus Prinsessa-kytkin 2, Lontoon kaupunginosa on esillä näytöllä toisessa projektissa, TV-sarjassa Belgravia.MISSÄ OLI PRINCESS-KYTKIN 2 FILMED?

Jos Belgravia ei ole todellinen maa, niin missä Prinsessa-kytkin kaksi elokuva? No, he eivät menneet Lontoon kaupunkiin, mutta pysyivät Euroopassa. Elokuva kuvattiin enimmäkseen Edinburghissa ja Glasgow'ssa Skotlannissa, ja mukaan The Edinburgh News , Prinsessa-kytkin 2 kuvattiin paikoissa, kuten Mimin leipomo Leithissä, Hopetoun-talo, Parliament Square ja Glasgow'n katedraali - ja Hudgens palaa taas Skotlantiin Prinsessa-kytkin 3, joka aikoo myös elokuvata maassa ensi vuodesta alkaen. Sillä aikaa Prinsessa-kytkin käytti prinssi Edwardin kotiin romanialaista linnaa, Hopetoun House, maalaistalo, joka sijaitsee lähellä Etelä-Queensferryä, seisoi Karolyin linnaa varten toisessa elokuvassa.

Suoratoisto Prinsessa-kytkin: Vaihdettiin uudelleen Netflixissä