Muu

Kuinka katsoa 'Rick and Morty' -kausi 5, jakso 8

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Tällä kaudella Rick ja Morty on ollut villi matka, mutta olemme saavuttamassa sen loppua. Kun jakso 8 on horisontissa, jäljellä on enää kolme jaksoa. Ja tiedämme, että haluat epätoivoisesti tietää, kuinka katsella niitä kaikkia.

Tällä kaudella meillä on ollut useita perheseikkailuja, Bethin ja Jerryn seikkailu ja Mortyn seikkailu. Meillä on jopa harvinainen Summer and Rickin seikkailu. Mutta jos tämän uusimman jakson promoa voi uskoa, tällä kertaa saamme Rickin yksin. Ihmettelen kuinka voit katsoa Rick ja Morty kausi 5, jakso 8? Meillä on selkäsi.Milloin on Rick ja Morty's Kauden 5 jakson 8 julkaisupäivä? Milloin tekee Rick ja Morty Tule takaisin?

Näyttää siltä, ​​että meillä on edessä toinen erillinen Rick-tehtävä. Smithin perheen ollessa ulkona Rickin on viihdytettävä itseään, ja hän tekee sen parhaan ystävänsä kanssa. Tänä iltana 8. elokuuta saa ensi-iltansa Rickternal Friendshine of the Spotless Mort. Trippy otsikko tasaisella tripper-kuvauksella. Lokin rivillä lukee: Ystävyys on kovaa. Se on kuin mielen matka, veli.Mitä kello on Rick ja Morty tänä iltana? Milloin tekee Rick ja Morty Kausi 5 Jakso 8 Julkaisu?

Tulee myöhäinen ilta. Uudet jaksot Rick ja Morty ensi-ilta aikuisuintisunnuntaisin klo 11/22. Aloita katsominen Rick ja Morty mutta jatka tarkkailua Tuca & Bertie . Uudet jaksot Lisa Hanawaltin esityksen ensi-illasta klo 11.30/23.30c.

Mistä voin katsoa Rick ja Morty Kausi 5 verkossa ilmaiseksi?

Tällä rintamalla on hyviä ja huonoja uutisia. Hyvä? Ensimmäiset neljä jaksoa Rick ja Morty suoratoistaa ilmaiseksi osoitteessa Adult Swimin verkkosivut juuri nyt. Jakso 1, Mort Dinner Rick Andre on sekä Adult Swimissä että Youtube . Jakso 2, Mortyplicity; Jakso 3, A Rickconvenient Mort; ja Episode 4, A Rickconvenient Mort, ovat kaikki ladattavissa ilmaiseksi AdultSwim.comissa. Huonot uutiset? Jos haluat katsoa jakson 8 suorana, tarvitset pääsyn Adult Swimiin.Tällöin kaapeli on ystäväsi. Käännä televisiosi Cartoon Networkiin noin klo 23.00. ET, ja olet valmis. Tämä pätee myös silloin, kun aiot olla poissa television luota. Niin kauan kuin sinulla on kaapelin käyttäjätunnus ja salasana, voit katsoa Rick ja Morty elää mistä tahansa. Lisäbonuksena voit myös käyttää tätä kaapelin käyttäjätunnusta ja salasanaa katsoaksesi jaksot 5–7.

Entä jos sinulla on live-TV skinny -paketti? Sitten olet taas peitossa. YouTube TV, Hulu + Live TV, ja Sling TV kaikki tulevat Cartoon Networkin kanssa, mikä tarkoittaa, että heillä on Adult Swim. Voit jopa katsoa aiempia jaksoja käyttämällä joitakin näistä palveluista.Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei koske sinua, olet Adult Swimin armoilla. Onneksi he ovat armollinen verkon yliherra. Tällä hetkellä neljä ensimmäistä jaksoa voidaan katsoa ilmaiseksi AdultSwim.com-sivustolla, ilman käyttäjätunnusta tai salasanaa. Loput ovat kaapelilukituksen alla. On aina mahdollista, että Rickternal Friendshine of the Spotless Mort ilmestyy Adult Swimin aikana Rick ja Morty 24/7 live stream , mutta se on vähän kaukaa.

On Rick ja Morty Hulussa?

Kyllä, mutta melko suurella varauksella. Ensimmäiset neljä kautta Rick ja Morty ovat kaikissa Hulun versioissa. Mutta kausi 5 on saatavilla vain Hulun live-TV skinny -paketin, Hulu + Live TV -paketin kautta. Tämän uuden kauden odotetaan tulevan Huluun, mutta kuten olemme käsitelleet aiemmin , se kestää todennäköisesti muutaman kuukauden.

On Rick ja Morty HBO Maxissa?

HBO Max noudattaa samoja sääntöjä kuin Hulu. Joten kyllä, HBO Maxilla on Rick ja Morty, mutta vain kaudet 1–4. Kauden 5 odotetaan siirtyvän suoratoistopalveluun, mutta vasta kauden lopussa ja SVOD-katkosjakson jälkeen. Lopputulos? Se kestää muutaman kuukauden.

Kuinka monta jaksoa on Rick ja Morty kausi 5?

Tällä kaudella tulee 10 jaksoa. Tämä tarkoittaa, että meillä on kaksi jäljellä.

Kuinka monta vuodenaikaa on Rick ja Morty ? Kuinka monta vuodenaikaa Rick ja Morty Ovat siellä?

Nyt on viisi vuodenaikaa, mutta olemme melko varmoja, että saamme vähintään 10. Selvitetään. Vuonna 2018 kausien 3 ja 4 välissä scifi-komedialle annettiin 70 jakson uusinta. Kymmenen näistä jaksoista muodostivat kauden 4, ja 10 muuta on tällä hetkellä käynnissä olevaa 5. tuotantokautta. Tämä tarkoittaa, että meillä on 50 jaksoa eli todennäköisesti viisi lisäkautta jäljellä. Eli ellei Adult Swim vetää Comedy Centralia ja uudistaa animaatiokomediansa ikuisuuteen.

Missä suoratoistaa Rick ja Morty