Muu

Kuinka katsella kriisiä äärettömillä mailla Osa 1 - 5 verkossa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Stephen Amellin viimeinen kausi Nuoli on myös tällä hetkellä Netflixissä ja debytoi Blu-Raylla 28. huhtikuuta; tarkoittaa, jos haluat katsella crossoveria juuri nyt , Nuoli Blu-Ray on ehkä paras panoksesi.

Kuinka katsella DC's Legends of Tomorrow Kausi 5, Special Episode Crisis on Infinite Earths: Part Five online?

Enemmän:

Ensinnäkin, jos olet hämmentynyt erikoistapahtumasta, se tarkoittaa pääasiassa, että tämä oli ylimääräinen jakso Legendoja Kausi 5, lisätty Crisisille, ja se näkyy osana kautta missä tahansa suoratoisto- tai fyysisessä kokoelmassa. Se sanoi, Huomisen legendat on edelleen esillä CW: ssä, finaali 2. kesäkuuta. Se tarkoittaa, että se lisätään vasta Netflixissä vasta keskiviikkona 10. kesäkuuta; ja Blu-Ray-sarjaa ei ole vielä ilmoitettu. Muu kuin Nuoli Blu-Ray, jos haluat lopettaa eeppisen taistelun hyvän ja pahan välillä, joudut odottamaan.Entä Musta salama Kausi 3, jakso 9 Vastarinnan kirja: Neljäs luku: Maan kriisi?

Hyvä kysymys! Yksi kriisin suurista tapahtumista oli liittyminen Musta salama maailmankaikkeudessa muiden CW-supersankareiden kanssa (aiemmin se ei ollut yhteydessä toisiinsa). Erityinen jakso Cress Williams pääosissa sarja esitettiin välillä Batwoman ja Salama , selittäen kuinka Black Lightning päätyi sotkeutumaan muiden sankareiden kanssa. Kausi 3 on tällä hetkellä Netflixissä, joten voit tarkistaa sisäänkirjautumisjakson siellä!Odota, tarvitsenko kahta suoratoistopalvelua tai Blu-Ray-soitinta, jotta voin katsella Crisis on Infinite Earths Part 1-5?

Älä huoli, on olemassa muita palveluita, joita voit käyttää kaikkien viiden osan suoratoistoon, mutta ne maksavat sinulle. Kunkin sarjan kokonaiset kaudet ovat saatavilla Prime Video -videossa, tai voit ostaa yksittäisiä jaksoja hintaan 1,99 dollaria SD: ssä, 2,99 dollaria teräväpiirtona. iTunesilla on myös kokonaisia ​​kausia tai yksittäisiä jaksoja, myös ostettavissa hintaan 2,99 dollaria. Tai, joo, voit tilata sekä Netflixin että HBO Maxin ja odottaa muutama viikko siihen asti Legendoja debyytti. Sinun valintasi!

Missä katsella Super tyttöMissä katsella Batwoman

Missä katsella SalamaMissä katsella Nuoli

Missä katsella DC: n huomisen legendat

Missä katsella Musta salama