Matt Smith

'House Of The Dragon' -fanit käyvät sotaa verkossa: Onko Matt Smith kuuma vai ei?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kun Lohikäärmeen talo karjui HBO:lle ja HBO Max tänä viikonloppuna se herätti uudelleen kaikenlaisia ​​keskusteluja maailman maailmasta Valtaistuinpeli ja Westeros. Ovatko insestiläiset lohikäärmeherrat luonnostaan ​​mielenkiintoisia vai hullun tylsiä? Pitäisikö keskiaikaiset fantasiaohjelmat leikata pois synnytyksen kauhut ? Ja kuumin keskustelu kaikista… on Matt Smith kuuma tai ei ?

joka voitti torstai-illan jalkapallo-ottelun

Vitsit sivuun, Twitter on pomppinut siitä lähtien Lohikäärmeen talo Jakso 1 'Heirs of the Dragon' sai ensi-iltansa Matt Smithin ainutlaatuisesta toisesta maailmasta. Jotkut ihmiset pilkkasivat näyttelijää suoraan hänen ulkonäöstään, kun taas toiset, kuten kirjailija ja sarjakuva Rae Sanni, julistivat hänet: ruman kuuma .” Minulle olen siinä leirissä, että Matt Smith on epätavallisen komea mies, mutta hän on silti komea. Hänellä on huomiota herättävä karisma ja hänen hahmoonsa, prinssi Daemon Targaryeniin, t-paidaan sopiva kekseliäisyys. Itse asiassa mielestäni Lohikäärmeen talo hyödyntää Smithin omalaatuista seksikkyyttä paremmin kuin mikään aikaisempi projekti. Hän saa yhdistää omituisen viehätysvoiman, joka määritteli hänen juoksunsa Doctor Who Netflixin nuoren prinssi Philipin röyhkeyden kanssa Kruunu . Matt Smith ei ehkä näytä nelikulmaiselta Marvel-sankarilta, mutta hän on ehdottomasti kuollut soittokello vaaralliselle lohikäärmeherralle, joka asuu harmaassa. Hän on täydellinen Prince Daemon.Lohikäärmeen talo sijoittuu 172 vuotta ennen Daenerys Targaryenin (Emilia Clarke) syntymää ja Targaryenin kaatumista Westerosissa. Valtakuntaa hallitsee Viserys Targaryen (Paddy Considine), mukava mies, joka on valitettavasti heikko kuningas. Kun Viserysin rakas vaimo Aemma (Sian Brooke) kuolee synnytykseen, periytymiskysymyksestä tulee kriisi. Viserysin ainoa elävä lapsi on rohkea teini-ikäinen tyttö nimeltä Rhaenyra (Milly Alcock). Mutta monille hän on parempi Viserysin nuoremman veljen Daemonin perillinen.Kuva: HBO

Pieni neuvosto ei ehkä rakasta Daemon Targaryenia, mutta hän on George R.R. Martinin suosikki Targaryen-hahmo. Hän on, kuten Martin sanoo, 'pahamaineinen paha poika, roisto sanan jokaisessa merkityksessä... hän vaihtaa puolta useita kertoja. Koskaan ei tiedä, mille puolelle hän tulee. Hän on hyvin värikäs ja arvaamaton hahmo.'

Daemon, jossa tapaamme Lohikäärmeen talo on onnistuneesti muuttanut King's Landingin epäjärjestyneen City Watchin kauhistuttaviksi 'Gold Cloaksiksi', joissa tapaamme Valtaistuinpeli . Hän on matkustanut ympäri maailmaa välttäen 'pronssinarttu' -vaimoaan ja palaamalla oikeuteen lahjoittamaan veljentytär Rhaenyralle Valyrian teräskaulakorun. Hän saapuu valtuuston kokouksiin täydessä haarniskassa ja tuhoaa turnauskentän. Yksityiselämässä hän kuitenkin epäilee arvoaan veljelleen, maailmalle ja kaikille muille. Kun katsomme hänen salakuuntelevan Small Councilia julistamassa olevansa hirviömäinen tyranni, hän näyttää täysin itseinhoiselta.Prinssi Daemon Targaryen on hahmo, joka toimii vain, jos ostat hänen magneettisuutensa. Hän ei ole mukava kaveri kuin hänen veljensä tai jalo soturi kuten Jon Snow (Kit Harington). Älykäs perseluonteensa, äärimmäisen ylimielisyytensä ja valtavan taistelukykynsä ansiosta hän on sellainen, mitä olisin kuvitellut tapahtuneen, jos Tyrion Lannisterilla (Peter Dinklage) olisi ollut onni syntyä veli Jaimen (Nikolaj Coster-Waldau) ruumiiseen. Tyrionin tapaan Daemonia ajaa – bordelle-rakkauden lisäksi – syvälle juurtunut halu tulla näkemään, rakastamaan ja kunnioittamaan perheensä. Se on toive, joka jää toteutumatta.

Kuva: HBO

Jos Daemon olisi vain paha poika, se olisi riittävä syy asettaa hänet Westerosin seksisymboliksi. Hän on kuitenkin sitä vivahteikas ja tuntuu Matt Smithin käsissä todella monimutkaiselta hahmolta. Daemonin rakkaus perheeseensä, omistautuminen rakastajatarlleen ja kyky herättää uskollisuutta miehissään ovat kaikki suorastaan ​​seksikkään hahmon tunnusmerkkejä. Hän kiinnittää huomiota eikä pelkää mitään. Hän on… seksikäs!Ironista kyllä, mielestäni Matt Smithin ainutlaatuinen luurakenne vain lisää Daemonin seksikästä toiseuden merkkiä. Vaikka pidämme Targaryeneja perinteisesti houkuttelevina, koska olemme tunteneet vain Daenerysin, perhe oli itse asiassa sisäsiittoinen ryhmä outoja, joilla saattoi olla liskoihmisten DNA. (Älä lainaa minua lisko-ihmisten DNA:sta, mutta on teorioita, miksi heillä on siteitä lohikäärmeisiin.) Targaryenien pitäisi olla enemmän pelottavia kuin rakastettavia. Enemmän ahdistavaa kuin söpöä. Matt Smith on juuri sellainen. Hänellä on kasvot, jotka erottuvat joukosta epätavallisten piirteidensä vuoksi. Se on hyvä juttu!

Betty ja jughead -sarjakuvat

Viikot kuluvat, Lohikäärmeen talo näyttää entistä enemmän puolta arvaamattomasta Dragon Princestä. Se, onnistuuko prinssi Daemon viettelemään sinut vai ei, on henkilökohtaisen makukysymys; että Matt Smith on täydellisesti valittu prinssi Daemoniksi, ei ole keskustelun aihe. Hän on.