Taylor Swift

David O. Russell ei ujostunut esittelemästä Taylor Swiftiä näyttävässä muodissa 'Amsterdamissa'

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

David O. Russellin Amsterdam on yksi vuoden 2022 suurimmista floppeista. Russellin ensimmäinen elokuva seitsemään vuoteen maksoi vain 80 miljoonaa dollaria. tuotti maailmanlaajuisesti noin 32 miljoonaa dollaria sen teatteriesityksen aikana tänä syksynä, ja häviää 100 miljoonan dollarin pohjoispuolella Disneylle. Sen suorituskyky saa Russellin epäilemättä jälleen kerran ohjaajavankilaan, mutta se ei tarkoita, että elokuva olisi vailla ansioitaan, etenkin Taylor Swiftin vihaajille.

**JONKIN VERRAN AMSTERDAM SPOILEREITA SEURAAVAT, JOTEN VÄLTÄ SILMÄSI, JOS OLET HERKKEÄ TYYPPI!!**Okei, edelleen kanssani?shaun the sheep joulu

Joten miksi vihaajat nauttisivat tästä tiheästä mutta nautinnollisen oudosta rakkauden, ystävyyden ja abstraktin taiteen voimasta. lähes kaikki, jotka näkivät valtavasti, eivät pitäneet ? Taylor Swift joutuu (!) jalopyn yli (!!) elokuvan avausminuuteissa, mikä saa koko elokuvan juonen liikkeelle. Kyllä, luit sen oikein. David O. Russell näytteli maailman tunnetuimman laulajan – jolla on miljoonia Swiftien maailmaa maksaa satoja dollareita vain istuakseen satojen jaardien etäisyydellä hänestä – pukenut hänet 1930-luvun asuun, pukenut hänet söpöihin, kun hänen hahmonsa isä kuolee, ja sitten suorastaan ​​loukannut hänet 13 minuuttia elokuvaan automurhalla. Etkö usko minua? Sain kuitit!Ja ihmettelet, miksi Swifties eivät saapuneet joukoittain tukemaan Millennial Queen -tuotannon raahaamista, aivan kirjaimellisesti, lipputuloissa? Olet hullu tähän, David O!

rap-peli kausi 3 jakso 8

Otetaan nyt jotain selvää, ettet tulkitse väärin tämän kirjoittajan kantaa joko Taylor Swiftiin tai David O. Russelliin. Ensinnäkin pidän itseäni korttia kantavana Swiftienä; todisteeksi esitän nöyrästi omani 2022 Spotify kääritty , jossa Taylor istuu juuri hänen ex-Harry Stylesin takana kuunneltuimmillani. Olen pitkään arvostanut Swiftin monia lahjoja sekä lauluntekijänä että esiintyjänä, ja henkilökohtaisemmin saan inspiraatiota myös tavasta, jolla hän käyttää pitkään kiehuvia katkeruksia ja havaittuja vähätyksiä ruokkimaan kyltymätöntä menestyshaluaan.katso demon slayer kimetsu no yaiba

Ehkä kiistanalaisemmin olen myös David O. Russellin työn pitkäaikainen fani. Kyllä, olen hyvin tietoinen siitä hän moitti Lily Tomlinia kuvauksissa , joutui a nyrkkitaistelu George Clooneyn kanssa kentällä , ja haputeli transsukupuolista veljentytärtään offset. En pidä tätä käytöstä siistinä tai puolustettavana. Yksinkertaisemmin sanottuna: Onko hän sellainen kaveri, jonka kutsuisin teelle ja leivonnaisille? Luultavasti ei. (Olkaamme tosissani. Pelästyisin ja enemmän kuin hieman peloissani.) Mutta onko Russellilla myös runsaasti kiehtovia, monimutkaisia, esteettisesti houkuttelevia ja usein hauskoja elokuvia? Hän tekee! Kiistatta! Jos tunteeni näyttävät edustavan häiritsevää ristiriitaisten asenteiden kahtiajakoa – hän on huono ihminen, joka tekee myös hyviä elokuvia – ensisijaisesti puolustan sitä, että monilla meistä Gen Xersistä on kyky erottaa taide taiteilijasta.

Ja taiteilijana Russell ei pelkää ottaa riskejä. En todellakaan usko koko 'päämäärät oikeuttavat keinot' -asiaan, varsinkaan jos usein vähättelet yhteistyökumppaneitasi ja alaisiasi, mutta Russell pyrkii saavuttamaan tuloksia. Tästä syystä Christian Bale (toinen monimutkainen hahmo!), Margot Robbie, Robert De Niro, John David Washington, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Zoe Saldana, Mike Myers ja Chris Rock kaikki allekirjoittivat sopimuksen. olla mukana Amsterdam . (Kaikkien vuoksi toivon, ettei Chris Rock olisi ottanut tätä roolia.) Russell on sellainen ohjaaja, joka ei pelkää ottaa lämpöä vastaan ampumalla elävän laukauksen ruumiiseen osoittaakseen sen tuhoisat vaikutukset luodeilla on ihmiskehossa , eikä hän myöskään uskalla näyttää popprinsessa Taylor Swiftin joutuneen moottoriajoneuvon yli. Hän ei ole täydellinen kaveri eikä tee täydellisiä elokuvia, mutta nykypäivän elokuvamaisemassa, joka on täynnä keksejä leikkaavia viittaisia ​​ristiretkeläisiä, annan jatkossakin Russellin virheellisille mutta täysin ainutlaatuisille elokuville mahdollisuuden niin kauan kuin hän löytää ihmisiä. rahoittaa niitä. (sen jälkeen mitä tapahtui Amsterdam Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.)