Muu

Julman kesän jakson 6 yhteenveto: Meressä sisälläni

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Äidit ovat hankala aihe Julma kesä . Jeanette ja Katen äidit kiinnittivät kannustamaan teini-ikäisiä tyttäriään toimimaan omien murrosikäisten toiveidensa jatkeena tuhoaviin tuloksiin - näyttelyn vaatimus kehittää heidät pakottaviksi toissijaisiksi hahmoiksi auttaa myös sen ylittämään jäykän teinidraaman luokittelun ja houkuttelemaan laajempaa yleisöä . Äitien käyttäytyminen tuntuu usein oireen tavasta, jolla pienet, tiukat kaupungit, kuten Skylin, Texas, voivat vangita perheiden sukupolvet levottomaan hierarkiaan, jota on vaikea ravistaa. Julma kesä Jakso 6 nollaa kahden Skylin-äidin valinnan aaltoileva vaikutus, vaikka olen yhä enemmän huolissani siitä, kuinka helvettiin show kääritään niin monta viipyvää säiettä vain neljään jaksoon (mutta enemmän siitä myöhemmin).Ensinnäkin saamme kauan odotettua kontekstia siitä, miksi Cindy Turner on ollut niin poissa vuoden 1995 aikajanalta tähän pisteeseen asti. Elokuuhun 1994 mennessä hän selvittyy nopeasti Jeanetten ympärillä edelleen kiertävien huhujen ja kepponen painosta - varsinkin kun Cindy on edelleen vakuuttunut siitä, että Jeanette valehteli siitä, että You Go Girl -kaulakoru oli hänen takanaan, kun poliisi kuulusteli häntä. Joten hermostuneisuus saa hänet etsimään Jeanetten tyhjää huonetta, ja mitä hänen pitäisi löytää, paitsi salaperäinen avain piilossa tyttärensä korurasiaan.Sen jälkeen kun puolustava Jeanette vaatii vakuuttavasti, ettei hän ole koskaan ollut Martin Harrisin talossa, Cindyn ahdistus pahenee entisestään, kun Greg kieltäytyy kohtaamasta tosiasiaa, että heidän tyttärensä voi todellakin valehdella - hän sai myös ylellisen lahjakorin tulevan tyttöystävänsä Angelan auttamisesta. löytää talo hänen ja Cindyn hääpäiväpäivän aamuna, mutta se on aivan toinen asia. Vaikka Turnersin avioliitto tuntui kuvankäsiteltävältä vuoden 1993 aikajanalla, näyttely kylvää yhä enemmän epäluottamuksen siemeniä niin kutsuttuihin vanhoihin hyviin aikoihin. Pelkästään tässä jaksossa ’93 Jeanette ottaa syytön varastamasta CD-levyä, jonka Vincent siepasi epäonnistuneesti kauppakeskuksesta osana heidän kesäluetteloa, ja pyytää Gregiä olemaan kertomatta Vincentin tiukoille isovanhemmille. Hän suostuu sillä ehdolla, että he eivät kerro Cindylle, joka on velvollinen hänet ratifioimaan.

Vuoteen 1994 mennessä Greg syyttää Cindyä siitä, että hän painosti heidän tyttärensä keksimään itsensä uudelleen ja aloitti tämän sotkun ensin - mistä hän ei voi olla syyllinen itseään kohtaan. Työnsin hänet kukkimaan, mutta en koskaan osoittanut hänelle miten, Cindy myöntää. Ei ihme, että hän tekee todella pahoja virheitä. Siksi Cindy haluaa näyttää parempaa esimerkkiä lapsilleen toteuttamalla lopulta unelmansa, jonka hän on asettanut: tuleminen lentoemännäksi. Greg harjaa hänet pois ja vaatii, että se on vähän epärealistista. Ja kun Cindy vaatii, he asettavat pelkonsa lepäämään nähdäkseen, meneekö Jeanetten avain Martinin taloon? Hän on sulkenut hänet kokonaan.

Kun '95 Cindy ilmestyy Angelan baariin ja heidän alustava sidontansa hajoaa, kun hän saa selville, että Greg väitti lähteneensä häntä , on vaikea syyttää yhtä vanhempaa kokonaan. Aikaisemmin näyttelyn juoksussa oletin, että Cindy lähti, koska hän oli enemmän huolissaan maineestaan ​​kuin seisominen tyttärensä kanssa, ja vaikka viipyvä itsekkyys on edelleen olemassa jossain määrin, olen iloinen voidessani sanoa, että aliarvioin hänet. Jeanetten ja Cindyn pilaantuneessa suhteessa on selvästi jäljellä vielä paljon rakkautta - jakso alkaa '95 Jeanette katselee vanhaa kotivideota äidistään voittamassa kortteja perhepeli-iltana, ja sen jälkeen kun Jeanette lopetti Cindyn puheluiden ottamisen, '95 Cindy osoittaa ylhäällä baarissa kerjäämään yksityiskohtia siitä, miten hän menee. Onko vai ei Julma kesä Salaisuudet ulottuvat toiseen kauteen, ja kauden 1 päättäminen rikkaalla Jeanette / Cindy -yhdistämisellä tuntuu väistämättömältä.Kun puhutaan äidin ja tyttären ongelmista, muista Jeanetten harja myymälävarkauksilla? Tapahtuma esittelee vielä yhden Skylin-äidin, joka uhkaa monimutkaistaa tulevaa oikeustapaustaan. Vaikka Kate - ja myöhemmin Jeanette - suositut ystävät, Tenille ja Renee eivät ole olleet oikeastaan ​​ottaneet osaa näyttelyn päädraamaan tähän asti, mutta kaikki muuttuu Tenillen yksinhuoltajaäidin Tanyan sisäänkäynnin yhteydessä.

Kun Jeanette auttaa Malloryn varastamista Tanyan kauppakeskuksen kauppakeskuksessa vuonna ’93, he huomaavat hänen flirttaavan myrskyn Martinin kanssa, jonka hän vakuuttaa syömään hänen kanssaan. Kun Vince on lyönyt pois varastetun CD: n menettämisestä, Jeanette livahtaa Martinin taloon myöhemmin samana iltana hakemaan yhden hänelle. Mutta hetken kuluttua siitä, kun hän on löytänyt sen, Martin ja Tanya räjähtivät oven läpi ja juonittelivat Jeanetten kaapissaan, kun humalassa Tanya pudotti pommin. Tietysti juuri sillä hetkellä Jeanette asettaa vahingossa Martinin CD-soittimen, ja järkyttynyt Tanya löytää hänet kaapista sen jälkeen, kun Martin on vaeltanut ulos huoneesta. He tekevät sopimuksen pitääkseen toistensa salaisuudet, ja sen jälkeen kun Tanya yrittää antaa selvityksen heidän kohtaamisestaan ​​vuonna '95, yksi Jeanetten uhka isyyspetoksen vuotamisesta riittää pelottamaan hänet lopullisesti.Vaikka oli mukavaa saada vähän tarvitsemasi asiayhteys Cindystä, ja Skylin-torni-draama on yleensä viihdyttävä, en voi olla huolimatta Julma kesä ottamalla liikaa, koska se törmää kauden 1 finaaliin. Kaivaminen Jeanetten ja Katen muutoksiin ovat edelleen tämän näyttelyn pakottavin ja olennainen osa, mutta niin monen osa-alueen kohdalla, joka kiinnostaa huomiota suuremmassa tarinassa, he tuntevat toisinaan outoa alipalvelua (olen kunnossa, kun jotkut jaksot vaihtelevat heidän näkökulmansa välillä, mutta Kate ei ollut edes tässä jaksossa!)

black friday hulu -sopimus 2020

Toki, tämä esitys kertoo osittain Skylinin ytimessä olevasta mädäntymisestä ja näiden perheiden yli roikkuvista sukupolven kirouksista, mutta Joy Wallisin suhde Vince ja Benin alikehittyneeseen salaisuuteen romaaniin alaikäisen hahmon äidistä, Julma kesä Yrittää lihaksistaa Jeanetten ja Katen maailmaa ja kasaantuvat kalliomuodostimet uhkaavat sekoittaa mysteerin, joka koukutti ensin niin monta meistä.

Abby Monteil on New Yorkissa toimiva kirjailija. Hänen työnsä on ilmestynyt myös The Daily Beast, Insider, Elite Daily, Thrillist ja muissa.

Katsella Julma kesä Jakso 6 vapaamuodossa

Katsella Julma kesä Jakso 6 Hulussa