Muu

CMT Music Awards 2020 -livestriimi: aika, kanava, live-katselu

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Enemmän:

Kuka on valmis 2020 CMT-musiikkipalkinnot !?

Isännöivät Ashley McBryde, Kane Brown ja Sarah Hyland, tämän vuoden show sisältää joukon must see -esittäjiä , mukaan lukien Kelsea Ballerini, Halsey, Luke Bryan, Sam Hunt, Shania Twain, Truck Thompson ja Tallahassee Fun Bunch, Little Big Town, Ingrid Andress ja monet muut. Truck Thompson ja Tallahassee Fun Bunch eivät myöskään ole oikea ryhmä. Halusin vain nähdä, kiinnitätkö huomiota!Voit edelleen äänestää Vuoden video ja kaikki vuoden 2020 ehdokkaat löytyy osoitteesta CMT.com . Kuinka voit katsella CMT-musiikkipalkintoja suorana? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.MITÄ KANAVAA CMT-MUSIIKKIPALKINNAT TÄNÄÄN?

Tämän illan mahtava kantrimusiikki lähetetään CMT: llä, MTV: llä, Paramount Networkilla, Pop TV: llä ja TV Landilla.

MIKSI CMT-MUSIIKIN PALKINNAT TÄNÄÄN?

Tämän vuoden esitys lähetetään klo 20.00–20.20. ET.CMT MUSIC AWARDS 2020 LIVE STREAM -TIEDOT:

Jos sinulla on voimassa oleva kaapelikirjautuminen, voit katsella CMT-musiikkipalkintoja suorana lähetyksenä CMT-verkkosivusto , MTV.com tai MTV-sovellus .

Voit myös suoratoistaa tämän illan ohjelmaa suorana katsella suoraa TV-toimintoa Paramount Network -sivustolla. Vaikka tarvitset voimassa olevan kaapelikirjautumisen katsellaksesi livenä, verkkosivusto tarjoaa ilmaisen 24 tunnin pääsylipun. Voit myös katsella vuoden 2020 CMT-musiikkipalkintoja suorana Paramount Network -sovelluksen kautta, joka on saatavilla osoitteessa iTunes, Amazon ja Google Play .Vuoden 2020 CMT-musiikkipalkintojen pitäisi olla myös saatavilla seuraavan päivän suoratoisto CMT.com-palvelussa .

MITEN KATSELEA CMT-MUSIIKIN PALKINNOT LÄHELLÄ:

Ei kaapelisalasanaa? Voit myös katsella CMT-musiikkipalkintoja livenä aktiivisella tilauksella Philo , Sling-televisio (Sling Blue -laitteen kautta) , fuboTV , YouTube TV tai AT&T TV NYT (Max-paketin kautta) . Kaikki edellä mainitut suoratoistopalvelut tarjoavat Paramount Network.

Philo tarjoaa seitsemän päivän ilmaisen kokeiluversion oikeutetuille tilaajille .

Voinko katsoa vuoden 2020 CMT-musiikkipalkintoja, jotka elävät HULUlla?

Joo! Hulu + Live TV tarjoaa Pop-TV: n, joka on yksi tämän vuoden show-kanavista. Hulu + Live TV tarjoaa seitsemän päivän ilmaisen kokeilun uusille ja kelvollisille tilaajille .