Muut

Broncos vs. Seahawks Live Stream: Aika, ManningCast-suoratoistotiedot, Mistä katsoa 'Monday Night Football'

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Seahawks isännöi Denver Broncosia suorana lähetyksenä Seattlessa sijaitsevasta Lumen Fieldistä Maanantai-illan jalkapallo !

Russell Wilson palaa Seattleen villin viikon 1 viimeisessä pelissä . On vain yksi Maanantai-illan jalkapallo peli tänä iltana, mutta ensi viikolla pelataan kaksi maanantai-iltapeliä, sillä Buffalo Bills isännöi Tennessee Titansia ESPN:llä (19.15 ET) ja Philadelphia Eagles Minnesota Vikingsiä ABC:llä (20.30 ET).koko totuuselokuva

On myös syytä juhlia, koska kuuluisa Manningcast on palannut ! Peytonin ja Elin vaihtoehtoinen kommentti on saatavilla klo 20.13. ET ESPN2:ssa, ESPN+:ssa ja NFL+:ssa. Aloitushetkestä suoratoistotietoihin, näin voit katsoa tämän illan Maanantai-illan jalkapallo peli livenä verkossa.PALJONKO KELLO ON MAANANTAI-YÖJALKApallo TÄNÄÄN ILLONA?

Tämän illan peli alkaa klo 20.15. ET ESPN:ssä ja ABC:ssä.

ONKO PEYTONIN JA ELI MANNINGIN MANNINGCAST KÄYTÖSSÄ MNF TÄNÄ YÖNÄ?

Joo! Peytonin ja Elin vaihtoehtoinen kommentti on saatavilla suoratoistoon klo 20.13 ET ESPN2:ssa, ESPN+:ssa ja NFL+:ssa (mobiililaitteesi kautta).MANNINGCAST-AIKATAULU VUODELLE 2022:

  • Viikko 1 (12. syyskuuta): Broncos Seahawksissa
  • Viikko 3 (26. syyskuuta): Cowboyt jättiläisissä
  • Viikko 4 (3. lokakuuta): Rams 49ersissä
  • Viikko 7 (24. lokakuuta): Karhut Patriotsissa
  • Viikko 8 (31. lokakuuta): Bengals Brownsissa
  • Viikko 9 (7. marraskuuta): Korpit pyhimyksissä
  • Viikko 13 (5. joulukuuta): Saints at Buccaneers
  • Viikko 14 (12. joulukuuta): Patriots at Cardinals
  • Viikko 15 (19. joulukuuta): Rams at Packers
  • Super Wild Card -viikonloppu (16. tammikuuta): TBD

MITEN KATSO MAANANTAI-YÖJALKApallo ELÄÄ:

Jos sinulla on kelvollinen kaapelikirjautuminen, voit katsoa tämän illan Maanantai-illan jalkapallo peli livenä ABC , Katso ESPN , ABC-sovellus tai ESPN-sovellus .

Survivor-sarjan 2016 sijainti
Kuva: Getty Images

MAANANTAI-YÖJALKApallo SUORATORITIEDOT:

Voit striimata MNF aktiivisella tilauksella huippuluokan suoratoistopalveluun, joka tarjoaa ABC/ESPN:n, mukaan lukien fuboTV , Hulu + Live TV , DIRECTV STREAM, Sling TV , tai YouTube TV . FuboTV ja YouTube TV tarjoavat ilmaisia ​​kokeilujaksoja ehdot täyttäville tilaajille.Lopuksi voit myös katsoa MNF NFL+:n kautta. Saatavilla hintaan 4,99 $/kk tai 29,99 $/vuosi , Yhdysvalloissa, NFL+ tarjoaa suoria paikallisia ja parhaimmillaan runko- ja kauden jälkeisiä pelejä sinun katsottavaksi puhelimessasi tai tabletissasi . Voit myös suoratoistaa suoraa NFL-verkkosisältöä matkapuhelinyhteyden kautta NFL+:ssa. Lisäksi suoratoistopalvelu tarjoaa premium-tason (9,99 dollaria/kk tai 79,99 dollaria/vuosi) ja seitsemän päivän ilmainen kokeilu vaatimukset täyttäville tilaajille .